Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rita88
    05. Rujan 2019. 16:34

Rastika odlicne vijesti, sad si lijepo dalje sredi zivot i nedaj da te itko zaje... va. Drzim fige za sutra da je dobar posao i da se maknes vise od ovog stresa 😊
    Reni kako si ti, kako napreduje bebica?
    Malina svidja mi se tvoja situacija, meni se implantacija desila u drugoj trudnoci al nisam sigurna koji je bio dan ciklusa, mislim tak negdje 24 ili 25 dc. Duboko se nadam da ti je to 💪😊 Meni je temp jutros na 24 dc bila 36.6 tako da izgleda nista od ovog ciklusa, još cu sutra vidjet na 25 i preksutra na 26 dc. 

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

C1M4
    05. Rujan 2019. 16:48

Raštika

Di ste muhere? Upravo me zvao čika zgodni doktor iz Splita i kaže da su rubovi čisti, tj. da je sve maknuto, papa za 4 mjeseca i to je to. Hvala nebesima što je potvrdilo moje misli da će sve bit okej i obećajem im da ću se promijenit u razmišljanju. A sad prvo odjebat ovaj posao i sredit glavu. I kad opet počnem radit na bebi potrudit ću se da budem pametnija ovaj put. Ja sam uvjerena da je sav stres u zadnjih godinu i nešto oko nemogućnosti zatrudnjivanja također sudjelovao u razvijanju boleštine. Zato Raštika, dobila si novu šansu i ovaj put odigraj pametnije inače ću te ispleskat da će ti lice bit modro!

Pratim tvoju pricu jaaaako dugo i stvarno mi je od srca drago da je sve sjelo na svoje mjesto i da si sve to uspjela izdrzati i proci mirne glave, divim ti se zeno i zelim ti svu srecu u pronalasku novog posla i u pravljenju bebice❤🤗

sneguljica1
    05. Rujan 2019. 19:08

Raštika

E zene. Danas je neki dobar dan izgleda ta mene. Sjedim poslije posla na kavi i kontam kak da zbrisem s posla prije isteka ugovora i zove me frend, imam ponudu za novi posao. Idem sutra nakon ovog sranja od posla vidot sta traze, sta nude. 🤘🏻🤘🏻🤘🏻

Bravoo..drago mi je da je sve kako treba..a i zbog nove poslovne prilike...💕💕💕

KK_29.03
    05. Rujan 2019. 19:38

Raštika

E zene. Danas je neki dobar dan izgleda ta mene. Sjedim poslije posla na kavi i kontam kak da zbrisem s posla prije isteka ugovora i zove me frend, imam ponudu za novi posao. Idem sutra nakon ovog sranja od posla vidot sta traze, sta nude. 🤘🏻🤘🏻🤘🏻

Bravoo baš mi je drago, poslije kiše dođe sunce, uvijek bilo i uvijek će biti ❤️

Reni
    05. Rujan 2019. 20:12

Rita88

Rastika odlicne vijesti, sad si lijepo dalje sredi zivot i nedaj da te itko zaje… va. Drzim fige za sutra da je dobar posao i da se maknes vise od ovog stresa 😊
    Malina svidja mi se tvoja situacija, meni se implantacija desila u drugoj trudnoci al nisam sigurna koji je bio dan ciklusa, mislim tak negdje 24 ili 25 dc. Duboko se nadam da ti je to 💪😊 Meni je temp jutros na 24 dc bila 36.6 tako da izgleda nista od ovog ciklusa, još cu sutra vidjet na 25 i preksutra na 26 dc.

Ja sam tu,povremeno vas pratim da vidim kako napredujete 😊 bebica je dobro,srce kuca,sve izgleda kako treba,samo sam ja u nekom strahu,ne mogu se bas opustiti..tek sam za mjesec dana ponovo narucena na pregled pa mi to nekako dugo za cekati,bojim se da se sto ne dogodi u međuvremenu..

05. Rujan 2019. 20:13

Rita88

Rastika odlicne vijesti, sad si lijepo dalje sredi zivot i nedaj da te itko zaje… va. Drzim fige za sutra da je dobar posao i da se maknes vise od ovog stresa 😊

Ja stalno cekam da mi menga procuri jer mi se plus cini nerealan i kao san da bi bilo stvarno... a nosta, strpiti se jos malo do trenutka istine. E pa mozda ti je temp pala jer je implantacija kod tebe! Nema odustajanja, nije gotovo dok nije gotovo!

Mallla
    05. Rujan 2019. 22:13

Raštika uskačem tu samo da ti kažem Bravooo! Nisam ni očekivala drugačije, nalazi su tip top i još glavicu posložit u tip top i bit će sve super.
    Reni mašem tebi i bebici. Strah u trudnoći je normalan i 4-5 tj. Do novog pregleda se čini kao vječnost ali svaki puta lad vidiš da je sve ok opali euforija. 
    Kod mene ništa novo, akcija se nastavlja do kednog lijepog dana... 

url=https://lilypie.com]

Rita88
    05. Rujan 2019. 22:51

Reni sve ce biti ok, mislim da je kod svih trudnica strah na neki nacin prisutan, pogotovo kod osoba koje su imale spontani, ja mislim da cu ja biti na iglama kad ostanem trudna tako da te razumijem, ali sve ce to biti super. 😘
    Malina vidjet cemo, nisam nesto optimisticna al ok idemo dalje, jedva cekam da mi javis svoj plus ubrzo. Kad ces test radit?
    Malla samo pozitiva, do nove godine svi na forumu ostajemo trudne nema vise zajeb.. cije 😁

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

peggy95
    05. Rujan 2019. 22:55

Raštika bas mi je drago zbog tebe ❤ sretno u pronalasku novog posla 😁
    Ajoj niste jedine koje zelite bebu i zbog porodiljnog, ja sam svojim klijentima govorila prosle godine da mi ih je dosta i da ih necu vise gledat uskoro jer planiram trudnocu... a ono 🖕 
    I danas mi je jedna zena rekla da sam spremna za porodiljni 🤣
    Evo muz i ja se sad suzdrzavamo malo od keksanja, cekamo pik pa da me upikne 🤣 🤞

🙋🏻29god / 🙋🏼‍♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
    Ja: AMH 76.6
    Muž: 6./2021. Oligozoospermia
    Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
    AIH 05/21 ❌
    IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
    28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
    2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
    11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
    FET 🐧🐧- 21.12.
    31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
    💙Dečkić💙
    KBC Osijek

KK_29.03
    06. Rujan 2019. 07:19

peggy95

Raštika bas mi je drago zbog tebe ❤ sretno u pronalasku novog posla 😁
    Ajoj niste jedine koje zelite bebu i zbog porodiljnog, ja sam svojim klijentima govorila prosle godine da mi ih je dosta i da ih necu vise gledat uskoro jer planiram trudnocu… a ono 🖕
    I danas mi je jedna zena rekla da sam spremna za porodiljni 🤣
    Evo muz i ja se sad suzdrzavamo malo od keksanja, cekamo pik pa da me upikne 🤣 🤞

Ja sinoć kažem mužu- a da probamo još neku novu pozu? A on me na kauč okrene na leđa, digne noge u zrak, tako upikne i ostavi me tako dubeći na glavi skoro, sa nogama u zraku i kaže- eto ti sad stoj tako 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.