Evo curke stigli su nalazi, nazalost nista. :/
Zao mi je, znam da je tesko i znam, da u toj situaciji svaka rijec utjehe, ponekad djeluje kao floskula, ali reci cu ih, isplaci se, izvristi, izbaci sve iz sebe, a onda udahni, digni glavu i kreni dalje, koliko god da boli, koliko god da je tesko jer nema druge, tamo negdje su nase bebice koje nas cekaju, zato nesmijemo odustajat i posustajat.
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Zao mi je 😩 jel te doktorica barem pregledala zbog tog smedarenja ?
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Ja sam od silnog citanja nasla na inf. da su plivaci najkvalitetniji i najaktivniji ujutro ,dragi bio odusevljen kada sam mu rekla…ja vise preferiram romantiku navecer :)
Ima nas dakle dosta O ovih dana pa samo akcija.
Moj bi isto ujutro, meni to nikako ne odgovara, ja sam isto vecernji tip. Mada ne znam ni kad bi ujutro, radim od 7-3, putujem sat vremena na posao, jedva se ustanem, a kamoli da hopsam 😆. Jedino cu se ovaj vikend natjerat ujutro jer bi mi trebala bit ovulacija...
🙋♀️ 34- sve ok
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
Imamo 7 🐧
Ovaj vikend samo hopsanje ujutro hehhehehehhe
Nema druge 😰😂 Cak se pribojavam da O nije tocno na sredini ciklusa kako kaze aplikacija,zato ovaj mj.svaki drugi dan akcija...i pracenje sluzi naravno.
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Lara, a jesi li radila kucni. Ja obično prije svake M imam probojno krvarenje, ovaj ciklus ništa. Sutra idem na netu. Krvarenja i dalje nema.
33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.
meni isto draže ili navečer ili popodne, ujutro gledam sa pola oka ako je prije posla....a ponekad i navečer
Da li vas ikada dragi probudi usred noći za akciju?
Mene moj ne budi jer imam problema sa nesanicom i tesko zaspim, tako da se moj to ne usudi 🤣. Tebe budi?
🙋♀️ 34- sve ok
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
Imamo 7 🐧
Zao mi je 😩 jel te doktorica barem pregledala zbog tog smedarenja ?
Nije. Apsolutno nista.
Samo sta M i dalje nema, a sve je u redu, jajnici rade super, hormoni uredni.. Ne zz vise sta da mislim.
Mene moj ne budi jer imam problema sa nesanicom i tesko zaspim, tako da se moj to ne usudi 🤣. Tebe budi?
da da, usred noći on od akcije, a ja u snu...onda na pola otvorenih očiju ako se ne razbudim on mazi pa bi akciju....
ponekad mene razbudi, a on se ni ne sjeća drugo jutro svega
hahah ja sebe ne mogu natjerat ni da se probudim, a kamo pak da njega budim za akciju
Nije. Apsolutno nista.
Samo sta M i dalje nema, a sve je u redu, jajnici rade super, hormoni uredni.. Ne zz vise sta da mislim.
oprosti...izgubila sam se u čitanju, kada ti je trebala doći?
Sortiraj odgovore
Najstariji