Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    KDS
    23. Travanj 2020. 13:54

HVALA VAM CURE! USPJELE STE ME DONEKLE ORASOLOŽIT. JOŠ DA ME OVAJ MOJ  DA OPET NEBUDE SVAĐE
    H  V  A  L  A!!!!

• more2309
    23. Travanj 2020. 13:59

KDS

HVALA VAM CURE! USPJELE STE ME DONEKLE ORASOLOŽIT. JOŠ DA ME OVAJ MOJ DA OPET NEBUDE SVAĐE
    H V A L A!!!!

Meni je moj isto digao zivce i tlak na 300, a plodni dani kucaju na vrata, a ja bas ne znam presutit i pravit se da nista nije 🤐. Drzim fige da tebe tvoj oraspolozi 🙂 🥂!

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

• Lara208
    23. Travanj 2020. 14:00

watson009

Lara208 sumnjam da je bila O dva puta u mjesecu, ovulacijsku sluz je moguce zamijeniti sa vlazenjem prije odnosa…takoder je ta sluz rastezljiva i prozirna,jebaj ga,priroda nam dodatno zakomplicirala :))))

Totalno, haha, to sam i ja pomislila u pon, Al dns nakon ovoga mi vise nista nije jasno.
    Nista, idemo dalje i to je to. 

KDS
    23. Travanj 2020. 14:06

more2309

KDS

HVALA VAM CURE! USPJELE STE ME DONEKLE ORASOLOŽIT. JOŠ DA ME OVAJ MOJ DA OPET NEBUDE SVAĐE
    H V A L A!!!!

Meni je moj isto digao zivce i tlak na 300, a plodni dani kucaju na vrata, a ja bas ne znam presutit i pravit se da nista nije 🤐. Drzim fige da tebe tvoj oraspolozi 🙂 🥂!

znam kako je, traje od prejučer popodne, jučer navečer bilo žešće, sad ajde malo bolje.... zamolila sam ga da se smirimo i pokušamo opet pogodit plodne pa možda i slavimo za dva tjedna...e sad kad završimo posao ćemo vidjeti što će bit... Hvala

• Valeera
    23. Travanj 2020. 14:07

Lara208

watson009

Lara208 sumnjam da je bila O dva puta u mjesecu, ovulacijsku sluz je moguce zamijeniti sa vlazenjem prije odnosa…takoder je ta sluz rastezljiva i prozirna,jebaj ga,priroda nam dodatno zakomplicirala :))))

Totalno, haha, to sam i ja pomislila u pon, Al dns nakon ovoga mi vise nista nije jasno.

To je stres i sada si vec u glavi vjerojatno luda od toga, a da možda nisi svjesna, mislim da sve proradi u tijelu. Ni ja ne volim kad mi netko kaže, a smiri se, bude, polako itd. Jesi obavila spolne hormone 

33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.

• Lara208
    23. Travanj 2020. 14:16

Valeera

Lara208

watson009

To je stres i sada si vec u glavi vjerojatno luda od toga, a da možda nisi svjesna, mislim da sve proradi u tijelu. Ni ja ne volim kad mi netko kaže, a smiri se, bude, polako itd. Jesi obavila spolne hormone

Jesam, sve je ok, kakva je situacija kod tebe, btw od M i dalje nista, valjda ce doc uskoro 

• Valeera
    23. Travanj 2020. 14:25

Od M nista. Piški mi se stalno, ali tako mi je zadnjih tjedan dana. Malo sam umorna, ali tako mi je zadnja 4 dana. Grčevi 0 bodova, da imam M, do sada bi vec umirala. Velim, sutra ujutro beta, pa da budemo ziher. I onda u ponedjeljak druga beta. Nisam ni znala da se mora ici dva puta u 48 sati. 

• Lara208
    23. Travanj 2020. 14:32

Valeera

Od M nista. Piški mi se stalno, ali tako mi je zadnjih tjedan dana. Malo sam umorna, ali tako mi je zadnja 4 dana. Grčevi 0 bodova, da imam M, do sada bi vec umirala. Velim, sutra ujutro beta, pa da budemo ziher. I onda u ponedjeljak druga beta. Nisam ni znala da se mora ici dva puta u 48 sati.

Meni moja uopce ne da da vadim drugu, uzasna je, kad citam ovde po komentarima ima tako divnih doktora, mene bi dosad probadalo, ubijalo, Al nista, ka da je uobičajen dan, a ne vrime kad triba doć M. Ja također piškim non stop , umorna sam, grudi su mi ogromne, ne mogu spavat na stomaku, Ali evo, beta kaze ne. Procitala san na drugom forumu da se nekoj curi isto nije prikazala nego tek 10 dana po izostanku M i d aje bila 30., Al ne virujem, vjerojatno nisan i to je to. Sad bi iskreno tila da dođe vjestica pa da san mirna, a ne ovako.

watson009
    23. Travanj 2020. 14:54

Valeera ti vec imas plusic tako da sam sigurna da ce beta samo potvrditi T 👆😊
    Lara208 meni je tako bilo ovaj mjesec,kasnila mi jedan dan,od simptoma nista,a inace me jajnici rasturaju dan prije...mislila sam da je T ali nije.
    Zbunilo te to smeckarenje,ako ne dode jos dan dva ja bih na tvome mjestu napravila kucni test,sve je moguce i ne odustaj dok ne dode vjestica zaista.

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

• Valeera
    23. Travanj 2020. 14:57

Lara208

Valeera

Meni moja uopce ne da da vadim drugu, uzasna je, kad citam ovde po komentarima ima tako divnih doktora, mene bi dosad probadalo, ubijalo, Al nista, ka da je uobičajen dan, a ne vrime kad triba doć M. Ja također piškim non stop , umorna sam, grudi su mi ogromne, ne mogu spavat na stomaku, Ali evo, beta kaze ne. Procitala san na drugom forumu da se nekoj curi isto nije prikazala nego tek 10 dana po izostanku M i d aje bila 30., Al ne virujem, vjerojatno nisan i to je to. Sad bi iskreno tila da dođe vjestica pa da san mirna, a ne ovako.

Ja imam privatnika i naravno da mogu raditi što god zelim. Btw.betu idem privatno, jer ionako me strah sada ici po javnozdravstvenim labosima. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.