Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    KDS
    23. Travanj 2020. 13:26

Nije. Apsolutno nista.
    Samo sta M i dalje nema, a sve je u redu, jajnici rade super, hormoni uredni.. Ne zz vise sta da mislim.

oprosti...izgubila sam se u čitanju, kada ti je trebala doći?

• Lara208
    23. Travanj 2020. 13:28

Valeera

Lara208

Evo curke stigli su nalazi, nazalost nista. :/

Lara, a jesi li radila kucni. Ja obično prije svake M imam probojno krvarenje, ovaj ciklus ništa. Sutra idem na netu. Krvarenja i dalje nema.

Nisam, također, inace mi odma dodu, nikad u zivotu nisan imala smeđe prije M, i ciklusi su mi redovni, 26-28 dana. Inace bas dođe, i znam da je ona, nema upitnika, ovo sad je totalno nesto novo, sretno ti sutra na beti, da doneses radosne vijesti :) 

• Lara208
    23. Travanj 2020. 13:31

watson009

Ovaj vikend samo hopsanje ujutro hehhehehehhe
    Nema druge 😰😂 Cak se pribojavam da O nije tocno na sredini ciklusa kako kaze aplikacija,zato ovaj mj.svaki drugi dan akcija…i pracenje sluzi naravno.

Ja msm cak da san ovaj mjesec 2 puta imala ovulaciju ako je suditi po  sluzi, jer mi je u pon također bila prozirna sluz a ovulacija mi je bila 9-og,pa mi nista nije bilo jasno. Uglavnom, izgleda da za sve postoji prvi put i da i kad mislimo da znamo i poznajemo svoje tijelo, nesto novo dode i iznenadi nas 

• Lara208
    23. Travanj 2020. 13:34

KDS

Nije. Apsolutno nista.
    Samo sta M i dalje nema, a sve je u redu, jajnici rade super, hormoni uredni.. Ne zz vise sta da mislim.

oprosti…izgubila sam se u čitanju, kada ti je trebala doći?

Danas, od jučer smeđi iscjedak. Inače mi baš dođu. 

KDS
    23. Travanj 2020. 13:38

i meni odmah dođu, možda sat vremena cca prije smeđi. Ovaj mjesec trebala doći u subotu, u četvrtak navečer rozo na toaletu, stavim uložak, probudim se ujutro uložak čist, na toaletu opet rozo i tek sam petak oko 12 dobila M.
    Do sada ama baš nikad tako. Ne znam zašto ali ovaj mjesec koliko čitam na forumima puno cura je dobilo ranije (kao i ja taj jedan dan) i puno cura je imalo ili prije M drugačije ili vrijeme trajanje M kraće

watson009
    23. Travanj 2020. 13:38

Lara208 sumnjam da je bila O dva puta u mjesecu, ovulacijsku sluz je moguce zamijeniti sa vlazenjem prije odnosa...takoder je ta sluz rastezljiva i prozirna,jebaj ga,priroda nam dodatno zakomplicirala :))))

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

• more2309
    23. Travanj 2020. 13:40

Najgore je sto nam se sve "nove" stvari događaju kad planiramo trudnocu. Ja isto masu toga nisam imala i prvi put se susrela kad sam iscekivala plusic...

🙋‍♀️ 37- sve ok
    🙋‍♂️39- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

KDS
    23. Travanj 2020. 13:42

more2309

Najgore je sto nam se sve "nove" stvari događaju kad planiramo trudnocu. Ja isto masu toga nisam imala i prvi put se susrela kad sam iscekivala plusic…

prepisala sam to sa onim što sad željno isčekujemo pa sve pratimo, a prije dal je došla na dan je, je trajala ok ko i inače je...ok riješen ovaj mjesec idemo dalje
    nismo posvećivale toliko pažnje ni M, a ni mogućim simptomima

malamarelica
    23. Travanj 2020. 13:43

Ja jutros procitala clanak na net.hr da zene masovno javljaju probleme s mjesecnicama u koroni 😅 senzancionalizam, znam, ali mi bilo i smijesno. 
    Zao mi je zbog minusa, ali barem znas na cemu si i hrabro kreni dalje. Tj.prvo dobij mengu. Ko i ja. Danas ni smedjega ni nicega. Znaci ludaaaaa sam. Sad hocu da dodje!

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

• more2309
    23. Travanj 2020. 13:50

KDS

more2309

Najgore je sto nam se sve "nove" stvari događaju kad planiramo trudnocu. Ja isto masu toga nisam imala i prvi put se susrela kad sam iscekivala plusic…

prepisala sam to sa onim što sad željno isčekujemo pa sve pratimo, a prije dal je došla na dan je, je trajala ok ko i inače je…ok riješen ovaj mjesec idemo dalje
    nismo posvećivale toliko pažnje ni M, a ni mogućim simptomima

S tim se slazem, tako sam i ja zakljucila, sad svaki dan pratim kaj se događa, svaki iscjedak proucavam iz sto kutova. Svaki put kazem da to necu radit, ali svejedno pokleknem...

🙋‍♀️ 37- sve ok
    🙋‍♂️39- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI