Evo curke stigli su nalazi, nazalost nista. :/
Lara, a jesi li radila kucni. Ja obično prije svake M imam probojno krvarenje, ovaj ciklus ništa. Sutra idem na netu. Krvarenja i dalje nema.
Nisam, također, inace mi odma dodu, nikad u zivotu nisan imala smeđe prije M, i ciklusi su mi redovni, 26-28 dana. Inace bas dođe, i znam da je ona, nema upitnika, ovo sad je totalno nesto novo, sretno ti sutra na beti, da doneses radosne vijesti :)
Ovaj vikend samo hopsanje ujutro hehhehehehhe
Nema druge 😰😂 Cak se pribojavam da O nije tocno na sredini ciklusa kako kaze aplikacija,zato ovaj mj.svaki drugi dan akcija…i pracenje sluzi naravno.
Ja msm cak da san ovaj mjesec 2 puta imala ovulaciju ako je suditi po sluzi, jer mi je u pon također bila prozirna sluz a ovulacija mi je bila 9-og,pa mi nista nije bilo jasno. Uglavnom, izgleda da za sve postoji prvi put i da i kad mislimo da znamo i poznajemo svoje tijelo, nesto novo dode i iznenadi nas
Nije. Apsolutno nista.
Samo sta M i dalje nema, a sve je u redu, jajnici rade super, hormoni uredni.. Ne zz vise sta da mislim.
oprosti…izgubila sam se u čitanju, kada ti je trebala doći?
Danas, od jučer smeđi iscjedak. Inače mi baš dođu.
i meni odmah dođu, možda sat vremena cca prije smeđi. Ovaj mjesec trebala doći u subotu, u četvrtak navečer rozo na toaletu, stavim uložak, probudim se ujutro uložak čist, na toaletu opet rozo i tek sam petak oko 12 dobila M.
Do sada ama baš nikad tako. Ne znam zašto ali ovaj mjesec koliko čitam na forumima puno cura je dobilo ranije (kao i ja taj jedan dan) i puno cura je imalo ili prije M drugačije ili vrijeme trajanje M kraće
Lara208 sumnjam da je bila O dva puta u mjesecu, ovulacijsku sluz je moguce zamijeniti sa vlazenjem prije odnosa...takoder je ta sluz rastezljiva i prozirna,jebaj ga,priroda nam dodatno zakomplicirala :))))
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Najgore je sto nam se sve "nove" stvari događaju kad planiramo trudnocu. Ja isto masu toga nisam imala i prvi put se susrela kad sam iscekivala plusic...
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Najgore je sto nam se sve "nove" stvari događaju kad planiramo trudnocu. Ja isto masu toga nisam imala i prvi put se susrela kad sam iscekivala plusic…
prepisala sam to sa onim što sad željno isčekujemo pa sve pratimo, a prije dal je došla na dan je, je trajala ok ko i inače je...ok riješen ovaj mjesec idemo dalje
nismo posvećivale toliko pažnje ni M, a ni mogućim simptomima
Ja jutros procitala clanak na net.hr da zene masovno javljaju probleme s mjesecnicama u koroni 😅 senzancionalizam, znam, ali mi bilo i smijesno.
Zao mi je zbog minusa, ali barem znas na cemu si i hrabro kreni dalje. Tj.prvo dobij mengu. Ko i ja. Danas ni smedjega ni nicega. Znaci ludaaaaa sam. Sad hocu da dodje!
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Najgore je sto nam se sve "nove" stvari događaju kad planiramo trudnocu. Ja isto masu toga nisam imala i prvi put se susrela kad sam iscekivala plusic…
prepisala sam to sa onim što sad željno isčekujemo pa sve pratimo, a prije dal je došla na dan je, je trajala ok ko i inače je…ok riješen ovaj mjesec idemo dalje
S tim se slazem, tako sam i ja zakljucila, sad svaki dan pratim kaj se događa, svaki iscjedak proucavam iz sto kutova. Svaki put kazem da to necu radit, ali svejedno pokleknem...
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
prepisala sam to sa onim što sad željno isčekujemo pa sve pratimo, a prije dal je došla na dan je, je trajala ok ko i inače je…ok riješen ovaj mjesec idemo dalje
S tim se slazem, tako sam i ja zakljucila, sad svaki dan pratim kaj se događa, svaki iscjedak proucavam iz sto kutova. Svaki put kazem da to necu radit, ali svejedno pokleknem…
nadam se da ću ovaj puta manje....buhahah moš mislit
testovi za T već čekaju, i to ne jedan
Sortiraj odgovore
Najstariji