Drage žene,
Evo nas u pokušaju opet, 24.dan ciklusa je i imam lagane grčeve, i bojim se da ću dobiti mjesečnicu u četvrtak 😞
33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.
Cure dal ste počele uzimat vitamine na svoju ruku ili ih vam je ginekolog preporučio? Ja sam svome rekla da planiramo ali nije mi rekao da išta uzimam?!
Meni je gin rekao da nebi bilo lose uzimat folnu +zeljezo posto sam anemicna.
Ja sam na svoju ruku krenula az mama iz dm-a jer posto dugo pokusavamo malo mi skupo da sad pijem prenatale iz ljekarne.. Mad moram rec da kad god vadim krv da imam dobre nalaze tako da mislim da ni nisu tako losi, a i jeftini su. Da zatrudnim uzela bi vjerovatno nesto kvalitetnije, a do tad bit ce i to 👌
I da, pijem vrkutu
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Vidjela sam da se nekom dogodilo da je vrkuta poremetila ciklus, to je i meni bila reakcija... prestala piti i sad je sve ok. Folnu pijem vec 7 mjeseci koliko i pokusavamo 🙄
Ja pijem kapsule vrkute i sve super s ciklusima vec 2mj
Meni ne skodi vrkuta👌
Pixie14ajde ti napravi test🤣
I ja pijem, Solgar Folat. Evo da azuriram svoje dogadaje. Od onoga jutros kad sam imala svijetlosmedje na papiru, obukla se i ostalo mi tako smeckasto na gacicama. Stavila sam odmah dnevni i evo od tad, od jutros do sada nista nemam, ni na papiru ni na ulosku. Cekam sutra pa cemo vidjeti, mozda dobijem mengu preko noci. Sutra mi je 13dpo i 26dc.
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Ja pijem kapsule vrkute i sve super s ciklusima vec 2mj
Meni ne skodi vrkuta👌
Pixie14ajde ti napravi test🤣
Joj, obecala sam si da ga necu niti kupiti. Ako dobijem u subotu dobijem, a ako ne dobijem do ponedjeljka... 😂
I ja pijem, Solgar Folat. Evo da azuriram svoje dogadaje. Od onoga jutros kad sam imala svijetlosmedje na papiru, obukla se i ostalo mi tako smeckasto na gacicama. Stavila sam odmah dnevni i evo od tad, od jutros do sada nista nemam, ni na papiru ni na ulosku. Cekam sutra pa cemo vidjeti, mozda dobijem mengu preko noci. Sutra mi je 13dpo i 26dc.
Ja pijem Jamieson Folnu, a prije toga sam uzimala Elenatal
33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.
Jutro, već sad me lovi nervoza da li ćemo uloviti pik. Od toliko čitanja glava ko balon. Taman valjda pada na prvi maj, pozvani na neki ručak, njegova kćer koju rijetko vidi možda dođe, ne mogu tražit da ne dođe ili ne ide s nama na ručak....
Kds pa i da nemas odnos na pik mozes zatrudnit dan prije pika dan iza pika..sve ovisi o tvojoj i njegovoj plodnosti💪🏽
Sortiraj odgovore
Najstariji