Cure sve ovisi kolko je dana proslo od O??
Ako se implantacija dogada 6-12 dana Nakon O onda sansa za pozitivan test moze bit tek 14dpo..
I grcevi i bolovi ostali se dogadaju nakon impl
Pozdrav, dali mozda neka od vas zna koje privatne klinike rade inseminaciju ili IVF?
Muz i ja pokusavamo vec godinu i pol i nista.
Bili na pregledima, spermiogram odlican, prohodnost kod mene isto. Bili na inseminaciji i nista.
Razmisljam ici privatno ali ne znam gdje.
jelenajelena disi ti meni ima li te? Kako si? Ima li kakvih lijepih novosti? 🤗🤗 ja sam pocela piti terapiju za stitnjacu nalazi su katastrofalni a lijekovi mi sad stvaraju velike mucnine dok se ne naviknem. Imam hipotireozu al kaze doktorica da se to moze polako sredit al treba vremena.
Ei draga tu sam...ma dobro sam..ide nekako..vjestica je prosla pa sad napadamo.svakako smo svaki dan skupa sam valjda se bude ulovilo🤣juce sam se malo isplakala,nasla sam test od vm jos...2godine mu ima...a vidi se ko da sam ga upravo uradila pa me malo to rastuzilo jbg...kako si mi ti...badam se da ce ti pomoci ta terapija i da ces ugledati plusic ubrzo🥰🥰🥰
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
jelenajelena disi ti meni ima li te? Kako si? Ima li kakvih lijepih novosti? 🤗🤗 ja sam pocela piti terapiju za stitnjacu nalazi su katastrofalni a lijekovi mi sad stvaraju velike mucnine dok se ne naviknem. Imam hipotireozu al kaze doktorica da se to moze polako sredit al treba vremena.
Ei draga tu sam…ma dobro sam..ide nekako..vjestica je prosla pa sad napadamo.svakako smo svaki dan skupa sam valjda se bude ulovilo🤣juce sam se malo isplakala,nasla sam test od vm jos…2godine mu ima…a vidi se ko da sam ga upravo uradila pa me malo to rastuzilo jbg…kako si mi ti…badam se da ce ti pomoci ta terapija i da ces ugledati plusic
Nova sam tu, čitam komentare, ovo je i mene rasplakalo 😥 Želim Vam svima svu sreću ovoga svijeta ❤
Cure koje su pile vrkutu, dali vam je zbog nje izostala ovulacija? Ja sam pila prije dosta vremena i tad nisam pratila ovulaciju,a sad je pijem od zavrsetka m i pratim s ovulscijskih trakicama i jos nista, a 16dc mi je
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Lotus meni je i dalje sve isto ovulacija na 11dan ciklusa iako pijem kapsule vrkute mjesec i po.
Prosle godine sam incaj pila i sve al ima slucajeva i da oduzi ciklus il skrati.
Al jednom godisnje dogodi se i anovulatorsli ciklus pa prati trakicama dal ce izostat O
Pozdrav cure, mozemo reci da sam relativno nova ovdje barem sto se tipkanja tice,ali pratim vas vec duze vrijeme. Radimo na 👶
S obzirom da imam neredovite M gin mi je prepisala tablete duphaston. Pila sam ih u 2 mj jer u 1 mj uopce nisam imala M. nakon 3 dana od zadnje popijene tablete sam dobila M 5 dana je trajala . U 3 mj sam pila od 14 do 21.03 gin mi rekla da bi trebala najkasnije dobiti 10 dana od zadnje popijene tablete sto je bilo 31.03. M nije dosla napravila test, test negativan. U nedjelju se probudila i osjetim da sam dobila. Stavila M casicu i sve dobro do evo jucer popodne, od onda kao da je stala. Krvi ima mozda 1 kap i ima dostaa prozirkastog zutog iscjetka (sluz). A stim da su me jajnici i sise ubijale tamo nejgdje oko 20.3 pa do 25.03 toliko su me bolile sise da nisam mogla spavati od bolova. Sad nemam nikakih simptoma M. Ni bolova u jajnicima, ni ona neka tezina ni nista. Zanima me da li je koja imala slicnu situaciju. Svima zelim da sto prije ugledate +
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Jelo, ajde ajde sve ce biti u redu jer mora 😚😊 ja sam cuvala tako i slike od bebe u stomaku pa kad vidim oce srce da mi pukne na pola..isto tako znala sam se isplakat, i sad nekad kad se sjetim placem jer ne mogu od tada zatrudnit. Sve sam ti ja to bacila da me ne podsjeca na izgubljenu bebu. E sad cemo navalit taman i meni sutra zadnji dan menge, terapija je tu sve je spremno samo jos da se pomirim sa coekom, zaratismo u ovoj samoizolaciji pa se ganjamo palicama po kuci. 🤣🤣🤣 nemoj da si tuzna, ja sam pocela s meditacijom i pomaze bar psihicki. Probaj i ti isto. Vizualiziram bebu svaki dan i trudnocu...nadam se da ce nesto od toga pomoc.
Sretan Uskrs cure💞
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji