Dan cure, M bi trebala doći 18.04. ali se nadamo da neće te da ćemo ugledati +. Od kad smo na dan O i dan nakon O imali odnos bolilo me u trbuhu i tu i tamo probolo u jajnicima što se inače nije događalo već možda točno na dan koji je tjedan dana prije M kratko i na dan kada bi M došla. Grudi mi se i inače prije M povećaju tako da mi one nisu neki pokazatelj. Pred nekih tjedan dana sam nenormalno jela, što god pojedem kao da stavljam u vreću opet gladna, e dal je to zbog ove situacije kako sam doma ili ne ne znam.🤔 Da li je koja imala ovako dugo osjećaj da će svaki čas doći M, znači od par dana nakon mogućeg začeća?
Uglavnom moj dragi je još više od mene uvjeren da će biti plus pa već gleda kolica i imena 😍
Dan cure, M bi trebala doći 18.04. ali se nadamo da neće te da ćemo ugledati +. Od kad smo na dan O i dan nakon O imali odnos bolilo me u trbuhu i tu i tamo probolo u jajnicima što se inače nije događalo već možda točno na dan koji je tjedan dana prije M kratko i na dan kada bi M došla. Grudi mi se i inače prije M povećaju tako da mi one nisu neki pokazatelj. Pred nekih tjedan dana sam nenormalno jela, što god pojedem kao da stavljam u vreću opet gladna, e dal je to zbog ove situacije kako sam doma ili ne ne znam.🤔 Da li je koja imala ovako dugo osjećaj da će svaki čas doći M, znači od par dana nakon mogućeg začeća?
Uglavnom moj dragi je još više od mene uvjeren da će biti plus pa već gleda kolica i imena 😍
Nadam se da ti nece stic, vec da ces ugledat ➕ 🙏
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Bok, cure. Evo, i ja se prijavljujem. Jedan spontani (2. ciklus "pokusavanja", taj mjesec samo 2 odnosa), i sad počeli opet biti ozbiljno aktivni. Imala ovulaciju 13.dan. Iako to nisam sto posto sigurna, trakica je bila skooooro iste boje. Aplikacija Glow mi je pokazala "Nearly there! You can start trying". Sutradan trakica posvijetlila. Ne znam jel bila O ili sam promasila popiskit ju. Uglavnom smo pokrili ta tri dana. Evo danas onda 10po i imam blage grceve u donjem trbuhu. Cekam sljedecu srijedu pa cu test. Inace, kad sam prvi put ostala trudna, sve mi je bilo isto kao i normalni pms, nikad ne bi posumnjala na trudnocu. Drzim nam svima fige 😊
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
KDS zao mi je da je stigla. Koliko dugo pokusavate?
Malamarelica zao mi je zbog spontanog i nadam se da ces uskoro ugledat pozitivan test i da ce ovaj put sve bit u redu 🙏
Meni aplikacija pokazuje da (ne) bi trebala dobit 24.4.,te ce to bit 14 dan od ovulacije, ali kako sam ponovno pocela pit vrkutu ovaj mjesec nebi se cudila da se poremetio.
🧔 35
🙎🏼♀️32
KDSzao mi je da je stigla. Koliko dugo pokusavate?
Malamarelica zao mi je zbog spontanog i nadam se da ces uskoro ugledat pozitivan test i da ce ovaj put sve bit u redu 🙏
Meni aplikacija pokazuje da (ne) bi trebala dobit 24.4.,te ce to bit 14 dan od ovulacije, ali kako sam ponovno pocela pit vrkutu ovaj mjesec nebi se cudila tek
Tek sad usli u drugi ciklus pokusaja 🤨
Koju app imaš?
Meni aplikacija pokazuje da (ne) bi trebala dobit 24.4.,te ce to bit 14 dan od ovulacije, ali kako sam ponovno pocela pit vrkutu ovaj mjesec nebi se cudila tek
Tek sad usli u drugi ciklus pokusaja 🤨
Koju app imaš?
Imam menstrualni kalendar i glow..
🧔 35
🙎🏼♀️32
Malamarelica kad ste imali odnos u prvoj trudnoci?
Kad su bila ta dva odnosa na ovulaciju?
Meni aplikacija pokazuje da (ne) bi trebala dobit 24.4.,te ce to bit 14 dan od ovulacije, ali kako sam ponovno pocela pit vrkutu ovaj mjesec nebi se cudila da se poremetio.
Mislila sam da vrkuta pomogne redovitosti ciklusa. Nadam se da neces dobiti mengu nego +
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Mislila sam da vrkuta pomogne redovitosti ciklusa. Nadam se da neces dobiti mengu nego +
Hvala, 🙏 za to da nam bude dobitni mjesec. Ti si rekla ne ocekujes u srijedu?
🧔 35
🙎🏼♀️32
Sortiraj odgovore
Najstariji