Bok cure, ja se svako toliko vracam pa odustajem, ni sama neznam..
4 god pokusavanja, mm hipotireoza i astenozospermija, ja hipotireoza, hashimoto, problem s hormonima.. Do sad folikulometrije preko godinu dana, tempirani odnosi, lh trakice, propuhivanje jajnika i dalje nista.. Imali sve nalaze spremne za inseminaciju, rekli da se javimo, na kraju sam imala upalu pluca i zbog slikanja/zracenja smo pauzirali. Sad su nam nalazi stariji od 6.mj i treba sve ispočetka.
Svim trudilicama zelim cim prije +, da iz ove situacije izađemo trbušaste ma ne od hrane
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Po dijagnozama ste vi po meni za ivf, a ne za inseminaciju... Drzim fige da vam uspije sve sto si pozelite, da sto prije prođe ovo ludilo i da iz njega izađemo trudne i sretne. ❤️
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Bok, cure nova sam. No ne znam dal sam potrefila s pitanjem ovdje. No, zanima me kako do porodiljne naknade svih 9mj trudnoće, da li je to moguće? Meni gdje god i koga god da pitam kažu nije moguće. Zaposlena sam.
Moguće je ako ideš na čuvanje trudnoce (komplikacije)
U tom slučaju si na "bolovanju" uz naknadu HZZO-a do 45 dana prije poroda. Nakon toga prebacujes se na rodiljni dopust idućih 6+6 mjeseci
Hvala na pomoći! ❤️
Po dijagnozama ste vi po meni za ivf, a ne za inseminaciju… Drzim fige da vam uspije sve sto si pozelite, da sto prije prođe ovo ludilo i da iz njega izađemo trudne i sretne. ❤️
Hvala, također zelim isto 💞
Ma i meni se cini, ali nisam se prigovorila jer nisam ni sama bila upucena i znala sto zelim,ali koliko vidim nema nekog smisla kad imamo lose nalaze.
Ima koja od Vas da je na postupku u Rijeci? Kako sad ide s obzirom na situaciju, narucuju ili je sve na pauzi?
🧔 35
🙎🏼♀️32
Pozdrav drage teme,
Evo ja već sad četvrti mjesec pokušavam. Dani kada bih mogla zatrudni mi teku od sutra, a najplodniji dan bi mi trebao biti 08.04. Imam i test Clear Blue za plodne dane. Međutim moje pitanje je, koliko ste često imale odnos? Isto tako, jako često nakon odnosa moram na WC, jeste li čekale neko vrijeme ili se može odmah ići? Sva sam sluđena više od svega, sve moguće testove smo napravili i sve je u redu. Nismo najmlađi, ali ni najstariji.
33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.
Pozdrav drage teme,
Evo ja već sad četvrti mjesec pokušavam. Dani kada bih mogla zatrudni mi teku od sutra, a najplodniji dan bi mi trebao biti 08.04. Imam i test Clear Blue za plodne dane. Međutim moje pitanje je, koliko ste često imale odnos? Isto tako, jako često nakon odnosa moram na WC, jeste li čekale neko vrijeme ili se može odmah ići? Sva sam sluđena više od svega, sve moguće testove smo napravili i sve je u redu. Nismo najmlađi, ali ni najstariji.
Pozdrav, mi smo pokusali svakako, od svakog dana do svakog drugog. Ali na kraju smo odustali pa da kad nam dođe volja i to je to, jedino na plodne dane povecamo. Ja uvijek pricekam bar pola sata jer inace sve iscuri
🧔 35
🙎🏼♀️32
Valera kolko godina imas uopce?
Mi radimo na bebi 7mj i nista iako pratim plodne dane,probali svaki drugi dan jer se onda uspiju spermiji oporavit,probali cesce odnose i nista jos.obavili hormone,spermiograf,ultrazvuk,prohodnost jajovoda i sve super
Ja 36,muz 34god😘😘
Pozdrav svima! Mogu li se blagi grčevi 9 dana prije menstruacije smatrati kao grčevi implantacije, nemam nikakve krvi. Suhi obični iscjedak, leđa me bole par dana (otprilike od istog vremena kad sam i dobila te grčeve).
Drage moje, pomagajte… 😍
Zadnja menstruacija mi je bila 6.03.. imali smo posle menge ne zasticene odnose.
Vec nekih 7 dana ja osecam probadanje u stomaku, grceve u materici, vaginalni sekret pojacan, bradavice osetljive, mucnina ponekad, jednom samo povracala. I da, zeludac zna ponekad da mi se naduva i boli ali nista strasno. Radila sam test, ali negativan. Mislite da je jos rano ili je samo pms??😕
Ps. Ciklus mi je neredovan, tako da teško mogu da izracunam ovulaciju
Sortiraj odgovore
Najstariji