Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    malamarelica
    19. Travanj 2020. 17:58

Marinalin

Malamarelica kad ste imali odnos u prvoj trudnoci?
    Kad su bila ta dva odnosa na ovulaciju?

Tad sam tek kupila trakice i bio je drugi mjesec da ih koristim. Prvi odnos bio je 12dc, a drugi odnos 14dc. Tad mi se pokazale dvije jednake crte na lh trakici. Ni prije ni poslije nismo imali odnose. Saznala sam da sam trudna 31dc jer sam se sjetila da bi sad nekad mogla imati mengu pa sam radila test popodne (2 testa jer nisam vjerovala). Inace mi ciklusi traju od 28 (rijetko) do 32 dana. Jednom, dvaput godisnje budu i 35, 37 ili 38. 🤷‍♀️ Zato sam i uzela trakice. Pa da, ako sam imala ovulaciju 13dc onda bih tako nekako u srijedu trebala dobiti. Danas nemam apsolutno nikakve simptome. Nakon spontanog sam se dosta pocela stresirati oko toga svega

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

pixie14
    19. Travanj 2020. 18:02

Bok cure, jednom sam vec pisala ali evo me opet… 7 mjeseci pokusavamo zatrudniti… iskreno vec sam stala kupovati i trakice i testove jer me to izludjuje…
    Inace mi M redovita 28-29 dana. Ovaj mjesec smo imali nezasticene odnose 13.i 15.dan ciklusa (inace 15.bi mi po app.trebala biti ovulacija), sad mi je 23.dan. 
    Javljam se jer sam 20.dan prilikom brisanja sa bijelim oscjetkom obrisala i malo smedje krvi, nista vise od tog… taj i iduca 2 dana glavobolja, mucnina, osjetljivoat na mirise… i konstantno ali full lagano “pikanje” u podrucju jajnika. Od ostalih stvari nista. Trebam dobiti za 5 dana i rekla sam si da necu ni test kupovati, ali naravno mozak prekuhava i razmislja… kaj mislite?

19. Travanj 2020. 19:02

Pixie14 imali ste samo ta dva odnosa?
    Super mozda je trudnoca
    Napravi test sutra!!!
    I mi 7mj pokusavamo
    Kolko godina imate?

Tinchy_07
    19. Travanj 2020. 19:29

Pixie meni ovo zvuci bas obecavajuce. Nadam se da ce bit veliki ➕ kroz koji dan

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

pixie14
    19. Travanj 2020. 20:37

Marinalin

Pixie14 imali ste samo ta dva odnosa?
    Super mozda je trudnoca
    Napravi test sutra!!!
    I mi 7mj pokusavamo
    Kolko godina imate?

Jesmo jer nazalost ja sam u dezurstvima bila u kljucnom tjednu... mimo toga ni ne brojim hahaha :) nekako ne zelim radit sutra test, jer se bojim negativnog. Oboje imamo 33. Vi?
    Hvala @lotus. Nadam se!

19. Travanj 2020. 21:01

Ja imam 36 a muz 35 god.
    Od 1.9 radimo na bebi i pratim lh trakicama.
    Sad sam rekla da bi probali samo imat dan prije O i na ovulaciju,do tad se suzdrzavat bez odnosa pauzurat 5 dana
    Jer odnosi svako malo ne pale.
    Zato me zanima dal je tebi upalilo👍

pixie14
    19. Travanj 2020. 21:34

Pa i mene zanima hahah
    Vidjet cemo kroz par dana...  ono kaj mene muci je da od silnih citanja po internetu i silne zelje nisam pola tog umislila... mislim, glavobolju, mucninu i krvarenje sigurno nisam samo sto ne znam, jer je to doslovmo bilo kad sam obrisala, a na dosta mjesta pise da traje duze do mjere da se ponekad zamijeni za M.

malamarelica
    19. Travanj 2020. 21:39

Cure, jeste probale onu SMEP metodu? Imate na internetu, navodno je uspjesna, ali nema puno o tome na hrvatskim stranicama

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

19. Travanj 2020. 21:51

Pixie14 implantacijsko moze bit samo kratkotrajno ,puno citam i to traje samo jednom pri brisanju.
    Ako ti je taj iscjedak bio 6 dana nakon O onda je impl.
    Probat cu i ja tako odnose ko ti👍
    Sta je Smep metoda😏😏😏

pixie14
    19. Travanj 2020. 21:54

Mi smo u principu dogovorili se sada u tom plodnom periodu svaki drugi dan, ali evo samo smo ovo uspjeli😀
    Drzite nam fige 🙂🙂
    Ja isto ne znam sto je ovo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.