Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Travanj 2020. 22:04

Mi smo probali svaki drugi dan pa nije upalilo
    Dosta sam vidila da bas i ostanu trudne kad nemaju uopce odnose do O💪🏽
    Pa ti drzim fige

19. Travanj 2020. 22:05

Citala sam mali o toj Smep metodi
    U biti isto treba imat odnos tek na dan pika
    I sljedeca dva dana i onda opet peti dan.

malamarelica
    19. Travanj 2020. 23:04

Prema Smepu krenete 8dc i svaka dva dana ima te odnos, a 10dc pocnete raditi trakice. Onaj dan kad bude pik imate odnos i jos 2 dana nakon toga. Zatim dan pauze. Pa opet odnos. I onda cekanje. 
    Ja sam upravo vidjela na gacicama sasusenu mrljicu, svijetlosmedje boje ili zuckaste, ne znam procijeniti. To nikad nisam imala. Ko zna sta se dogada. Jedva cekam tu srijedu da napravim test i znam na cemu sam pa da mogu normalno nastaviti zivot. Ne znam kako vama bude, ali totalno sam druga osoba tijekom prvog dijela ciklusa. Normalna osoba.

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

• SanjaLB
    19. Travanj 2020. 23:22

Pozdrav cure, imam pitanje a ne mogu da nadjem tu temu na sajtu 🤷‍♀️
    Pocela sam da pijem Femibion 1 planiram trudnocu ali meni te tablete su nekako velike da progutam, inace nisam operisala krajnike koji su pre 15 god. bili upaljeni i sad sam probala po pola tabletu i ok ide ali da li sme tako, strah me je 😔

20. Travanj 2020. 07:07

Malamarelica ja vec O imam na 10dan ciklusa😏
    Menga mi zavrsi 5 ti dan pa ja nemogu udarat svaka dva dana nego odma pratim Lh jedino da imam samo odnos na pik i ta dva dana jos i peti.tako cu probat.
    Iako nemogu nac forum il nesto da je to nekom upalilo iskreno.

Tinchy_07
    20. Travanj 2020. 07:31

Ja sam ovaj mjesec imala na 19dc,a zna bit svakako pa najradije pratim trakicama i te dane gledamo svaki drugi dan. A ovo ostalo kako nas uhvati

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

KDS
    20. Travanj 2020. 07:42

Jutro cure, držim fige da nam svima čim prije uspije +.
    Kako osjetite O, osim što neke koriste trakice?
    Mi smo ovaj mjesec imali odnos na dan O, drugi dan O i nakon 3-4 dana. Također čitala sve i svašta, pa se još više zbunila, jedni pišu jedno, drugi drugo...od muke plakala u subotu jer sam se rastužila jer je došla vještica i još ta zbrka oko dana O, pa kako treba, koliko....
    Imače ja imam 28, a dečko 34.

20. Travanj 2020. 08:23

Kds ja od 1.9 odkad radimo na bebi sam odma pocela s lh trakicama a u 1mj i bazalnu..pa sam ovaj tjedan dobila M i bacila toplomjer i ovulacijske,doslo mi je sve to previse do psihe sto nije dobro.
    O uglavnom imam 10,11dan ciklusa uvijek pa vise ne zelim se s time zamarat 
    I isto smo imali odnose svakakve kombinacije i nista.
    Mislimda treba psihu smirit🤦‍♀️

KDS
    20. Travanj 2020. 08:31

ja nekako osjetim 14 dan, pojačani iscjedak i pojačani poriv za akciju

pixie14
    20. Travanj 2020. 08:33

Ja sam uvijek jasno osjetila O, sve dok naravno nismo poceli planirat. Onda sam najprije navukla neku upalu, pa zavrsila na hitnoj, pa ki se sve posemerilo. Sad pomocu trakica... iako kazem ovaj mj sam poludila i sve pobacala isto.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.