Ja imam još dva dana fore da ne dobijem…od siptoma hmm non stop mi slabo. Tj. bude sve super i onda odjednom mučnina. i vrti mi se. Sise su ogromne, vene se plave posvuda. Jel još ko čeka 11.2. za radit test? Kako ostajete toliko pozitvni, ja sam valjda već se isplakala sto puta isplakala i napravim test uvijek par dana prije i bude negativan. Vidim hrpu trudnica i odmah mi suze krenu.
Ja bi trebala 13.02. dobiti. Simptome imam, ali ništa se ne razlikuju od predmenstrualnih tako da se ne nadam previše. Što bude 💞 Držim ti fige da bude jedan veliki ➕
Mom since 2017.
siski hvala ti na utjehi olaksala si mi❤️
Rita 36 hpv se otkrije na papa testu,onda ocito to nemas.
Ja dobila prije 3 god nazalost,spolna bolest,virus,koji ostaje trajno u organizmu i ako se ne kontrolira i ne lijeci moze se dobit rak vrata maternice.
Joj... Bas mi je zao.... Da sad mora i to zezat... Pokusaj sve da ti je imunitet jak... Vjezbaj zdravo jedi pij vitmine.... Jer kako sam razumjela pokrece se ako imunitet pada... Draga drzi se i bas si me sad rastuzila jer nisam imala pojma da se moras mucit sad sa tim... I sad se bojim sta ce meni naci kad krenem u kliniku....
Uff
Svi ste se utihnuli sto je ovo
🙃. .. Ima li crkalica? Ima li rezultata?.... E da je cekam da prodje menga pa akcijanje. Zanima me s obzirom sa termin u klinici imam 17og do kad smijemo uredno imati odnose....? Tj jel smeta doktoru ako sam vecer prije imala odnos? Nisu mi nista rekli........ A u to vrijeme jw bas vrijeme pred ovulaciju i nebi popuštala...... Znate li nesto o tomw mi reci... Kad sam pravila temrin nitko mi nista nije rekao......
Rita ne brini za hpv.... To ti vide jel ima kakvih promjena na papa testu i ako ima salju te na dodatni bris za tipizaciji hpv-a. Samo se ne sikiraj, stav u glavu da si potpuno zdrava a ak ti nadju nesto, sve se moze rijesiti. 😉
Nije preporucljivo imati ni odnose ni stavljati ikakve vaginalete 24 sata prije pregleda. Logicno je da bi trebalo biti dole sve 'cisto' da se vidi stvarno stanje. I zene, gledajte da idete na pregled prije ovulacije. Tad se sve najbolje vidi. Da je meni barem netko to rekao. 😂😂😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Rita ne brini za hpv…. To ti vide jel ima kakvih promjena na papa testu i ako ima salju te na dodatni bris za tipizaciji hpv-a. Samo se ne sikiraj, stav u glavu da si potpuno zdrava a ak ti nadju nesto, sve se moze rijesiti. 😉
Nije preporucljivo imati ni odnose ni stavljati ikakve vaginalete 24 sata prije pregleda. Logicno je da bi trebalo biti dole sve 'cisto' da se vidi stvarno stanje. I zene, gledajte da idete na pregled prije ovulacije. Tad se sve najbolje vidi. Da je meni barem netko to rekao. 😂😂😂
Meni se par put tako pogodilo da sam bila pred nju... A evo i sad ce
🙃.... Zato mi zao ne imat odnose plus napokon i slobodan vikend moglu ga napravit
🙄🤭😂 Al ok znaci u subotu recimo ujutro napravimo a ponedjeljak je pregled i to je ok?
Rita ne brini za hpv…. To ti vide jel ima kakvih promjena na papa testu i ako ima salju te na dodatni bris za tipizaciji hpv-a. Samo se ne sikiraj, stav u glavu da si potpuno zdrava a ak ti nadju nesto, sve se moze rijesiti. 😉
Meni se par put tako pogodilo da sam bila pred nju… A evo i sad ce
🙃…. Zato mi zao ne imat odnose plus napokon i slobodan vikend moglu ga napravit
🙄🤭😂 Al ok znaci u subotu recimo ujutro napravimo a ponedjeljak je pregled i to je ok?
Hvala ti na info... Sig nemam hpv jer nikad poslje pape nisam morala na dodatni pregled i uvijek nalaz bio u redu... Ja vjerujem da ce hormoni bit mozda svakakvi nikad ih nisu kontrolirali a pravi sam vukodlak
🙃
https://ibb.co/9s81SPB jel vidite crticu ili sam je umislila 🤦♀️ nakon toga jos 3 testa i negativno 😑
https://ibb.co/9s81SPB jel vidite crticu ili sam je umislila 🤦♀️ nakon toga jos 3 testa i negativno 😑
Imaaa nesto.
🙃 Koji ti je dan ciklusa?
Znaci zadnju sam menstruaciju imala 16 do 21 i sad tribala sam dobiti danas i nista 🤦♀️🙏hvala bogu hehe... i radila test i crtica se malo pokazala i sad radila i nista niti naznaka pa me sad to malo brine 🤦♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji