Evo i mene. Cestitam Slee! Mi cekamo 28.1. Pocele su me grudi bolit kao i inace pred mengu, nista se drukcije ne osjecam. Vidit cemo 28og nadajmo se plusicu :)
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
I mene stomak razvaljuje. Menst se sigurno spusta. Sleee divnoooo
06/20 blighted ovum 8tt.
Drzim fige mara i marina!
Beta se poduplala jucerna 15dpo je bila 150, a na 13dpo 59,4 pa pretpostavljam da je to dobro.
Za pregled cu se naruciti u ponedjeljak, ne bi voljela ici prerano pa da se izbediram ako se jos nista ne bude vidjelo
Super brojke!
🤸♀️🤸♀️🤸♀️🍀🍀🍀🍀🍀
Tko ima iskustva sa implantacijom?
Danas me cijeli dan boli stomak kao pred menst. Danas po kalendaru i trebam dobit. Ali nigdje krvi. Samo malo smedje na ulošku. Tako mi zna kratko nekad biti ali procuri krv. Pa me zanima vasa iskustva sa implatacijom. Ja se hvatam za zadnju nadu da je iml. U pitanju😔
06/20 blighted ovum 8tt.
Danas me cijeli dan boli stomak kao pred menst. Danas po kalendaru i trebam dobit. Ali nigdje krvi. Samo malo smedje na ulošku. Tako mi zna kratko nekad biti ali procuri krv. Pa me zanima vasa iskustva sa implatacijom. Ja se hvatam za zadnju nadu da je iml. U pitanju😔
Mara Kokosica nemam iskustva ali držim fige da je impantacija..😊😊😊
I moj red je danas.. Isto je nema.. A boli me cijeli dan..
Meni isto tako bilo ovaj mj, cca 36h mi malo bio iscjedak a onda procurila, drzim fige da vama nece biti tako 😘
Meni isto tako bilo ovaj mj, cca 36h mi malo bio iscjedak a onda procurila, drzim fige da vama nece biti tako 😘
Hvala ti Pepika. Cini mi se isti slucaj. Bolovi u trbuhu su ipak menstruacijski.
06/20 blighted ovum 8tt.
Danas me cijeli dan boli stomak kao pred menst. Danas po kalendaru i trebam dobit. Ali nigdje krvi. Samo malo smedje na ulošku. Tako mi zna kratko nekad biti ali procuri krv. Pa me zanima vasa iskustva sa implatacijom. Ja se hvatam za zadnju nadu da je iml. U pitanju😔Mara Kokosica nemam iskustva ali držim fige da je impantacija..😊😊😊
MARINA ima li vjestice?
Danas me cijeli dan boli stomak kao pred menst. Danas po kalendaru i trebam dobit. Ali nigdje krvi. Samo malo smedje na ulošku. Tako mi zna kratko nekad biti ali procuri krv. Pa me zanima vasa iskustva sa implatacijom. Ja se hvatam za zadnju nadu da je iml. U pitanju😔Mara Kokosica nemam iskustva ali držim fige da je impantacija..😊😊😊
MARINA ima li vjestice?
Nemaaa je.. I ne mogu vjerovati da nije stigla a točna je ko sat🙈🙄
a cijeli dan mi danas osjećaj da će svaki čas stići.
Sad imam malo nade jer moja M ipak kasni jedan dan.. Ako ne dođe ujutro onda ću test napraviti..
Ne mogu vjerovati da ću ga imati prilike napraviti.. Jer od kad pokušavamo uvijek je došla na dan pa nisam imala ni prilike raditi 😊
Od simptoma grčevi lagani ko da će stići i onaj osjećaj da će stići.. Ništa drugo.
Nazalost rekla bih da je to menstruacija... Implantacijsko bude 6-10 dana nakon O, a ti trebas dobiti (osim ako ti je kasnije bila ovulacija,a onda ti je pomaknut i dan očekivane M).
Ja sam prije ove trudnoce imala 4 ili 5 dana prije M grceve cijeli dan,bas kao da trebam dobiti,cak sam ulozak stavila iako imam kratke cikluse (24/25dana) za dobiti 18. Ili 19.dan mi se činilo bas prerano... 2 dana prije ocekivane M sam radila kineza i bio je pozitivan, clear blue na dan ocekivane M lijepo pozitivan (beta taj dan 297 vec), a odmah sam i to jutro dobila smedji iscjedak i Utrogestan pa je nakon 3 dana iscjedak prestao. Eto ako nekom moje iskustvo nesto znaci. Sretno cure!
Sortiraj odgovore
Najstariji