Jelenaaa evo mene, ma evo dobila sam opet. Cini mi se da mi je svaka kap krvi izasla iz mene kolko mi ide puno. 😀 pocela sam sad bas redovno pit caj plus ove tablete s folnom kiselinom i vitaminima. Vidjet cemo hoce li biti kakve fajde od ovog caja…hvale ga na sav glas po internetu 😆
Možda sam negdje propustila, ali zanima me koji čaj piješ? Vrkutu ili nešto novo? 😁
🙍🏼♀️ - 30g;blaga IR bez terapije, malo
povišen TSH
🙍🏻♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
Pokušavamo od 6.2019.
1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem
Pozdrav curke😊. Planiram trudnoću ali malo me strah. Prije 4mj sam imala spontani,bez ikakvih problema sam ostala trudna. Operirala sam štitnjaču prije 10godina i nepijem tablete za hormone. Tsh mi je bio 5 u trudnoći što nikoga nije zanimalo i eto nažalost desilo se. Imali netko iskustva da li ste morali početi piti terapiju prije trudnoće?
Nisam ni ja.. A nemam ni osjećaj da ću dobiti.. Baš ništa. Niti nemam simptome ničega😂😂😂 A sutra je taj daaaan.
Sutra i radim cijeli dan pa neću misliti na to.
Gdje radis da si cijeli dan? 😃
Btw sretno i da ne dobijes 😉
Jutro, hvalaa😊
Radim u privatnoj poliklinici, SB Sv. Katarina 😊
Nisam ni ja.. A nemam ni osjećaj da ću dobiti.. Baš ništa. Niti nemam simptome ničega😂😂😂 A sutra je taj daaaan.
Jutro, hvalaa😊
Ja jucer radila cjeli dan pa zato pitam 😃 samo ja sam u kladionici 😅
Jutro! Curke za 18., jeste piskile!! Ajdeee, jedva cekam neki vas plusic da mi se pridruzite na temi jesenskih beba
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Jutro, hvalaa😊
Ja jucer radila cjeli dan pa zato pitam 😃 samo ja sam u kladionici 😅
Ma da sam bilo gdje 😂🙈
Samo da ne mislim danas o tome i da ne hodam svakih 5 min gledat jel sam dobila.., 😂
Slee ja ću sutra ujutro ako danas ne dobijem.. Moja je po prilično točna.. Tak da bolje da se sutra razočaram nego odmah danas😂 iako već sam u plusu inače stigne odmah ujutro čim se u stanem 😂
Jutro! Curke za 18., jeste piskile!! Ajdeee, jedva cekam neki vas plusic da mi se pridruzite na temi jesenskih beba
Ja cu pricekat koji dan. Kako je proso pregled i beta?
06/20 blighted ovum 8tt.
Drzim fige mara i marina!
Beta se poduplala jucerna 15dpo je bila 150, a na 13dpo 59,4 pa pretpostavljam da je to dobro.
Za pregled cu se naruciti u ponedjeljak, ne bi voljela ici prerano pa da se izbediram ako se jos nista ne bude vidjelo
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Slee, lijepo ti se poduplala beta... čestitam! 🤗🤗🤗
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
Drzim fige mara i marina!
Beta se poduplala jucerna 15dpo je bila 150, a na 13dpo 59,4 pa pretpostavljam da je to dobro.
Za pregled cu se naruciti u ponedjeljak, ne bi voljela ici prerano pa da se izbediram ako se jos nista ne bude vidjelo
Slee.. Čestitke 🥰 sve super napreduje.
Hvala ti.. Iako mislim da će svaki čas. Počeli su grčevi polako 😟
Sortiraj odgovore
Najstariji