Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rita37🤰
    18. Siječanj 2020. 00:02

MARINA

Ninuska

MARINA

Ninuska

MARINA

Ninuska

MARINA

Još dva dana 🙈🙈🙈
    Danas već osjećam lagane grčeve.. Više u području lijevog jajnika..
    Ak slučajno ne dođe.. U nedjelju radim test..

Kako ste vi ostale koje ovih dana morate dobiti?

Marina, i meni menstrualnih kalendar pokazuje jos dva dana.
    Ali buduci da muku mucim sa peoduzenim ciklus ima, iscjedak mi je toliko jak da mislim da mozda sada ovuoliram. Ili je normalno pred imati jak iscjedak? Kakvi su tvoji simptomi? Ja nemam nikakvih, niti bol u grudima, nista. A po jednom menstrualnom kalendaru mi kasni 1 dan.

Ninuška znači da smo tu negdje.. 🤩

Iscjedak inače nije jak pred M ali i ja imam onak neki žućkasto mliječni iscjedak ali mislim da tak imam pred svaku m.. A od ostalih simptoma… Baš sam gore pisala.. Neznam.. Skoro pa ništa.
    Grudi nula.. Lijeva me boli danas ali ne kak inače nego više pod pazuhom.. Trbuh.. Ništa.. Malo sam napuhnuta.. Mislim da je PMS..
    Jučer sam imala u par navrata onaj čuda. Okus u ustima.. Danas mislim da ne.. Možda mi se slina jače luči.. A možda malo previše pridajem pažnje pa umišljam.. Realno mislim da mi stiže menga.. Nadam se da se varam.. 😟
    Ninuška javljaj mi se dalje.. Pliss.. Lakše mi je

Kod mene danas zivci, plakanje i na najmanju sitnicu, uzas. Sacekati cu nedjelju. Test necu raditi, produzeni ciklusi pa sama ne znam da li da se nadam cemu. I da, piskim cesce nego obično. Javlja se i ti 😊

To su sve pozitivni znaci.. Baš mi je drago😊😊.. Držim ti fige da te iznenadi plusić.. 🥰
    Ja sam isto rekla da ću u nedjelju ak ne dobijem u subotu kroz dan a inače su mi jako točne..
    A nekako sad pred večer počela nervoza.. Baš PMS 😟

Marina kako stoje stvari kod tebe? Ima li simptoma? Ja jos nisam dobila.

Nisam ni ja.. A nemam ni osjećaj da ću dobiti.. Baš ništa. Niti nemam simptome ničega😂😂😂 A sutra je taj daaaan.
    Sutra i radim cijeli dan pa neću misliti na to.

Sretnooooo! 🍀 🍀 🍀 🍀 

Irma90
    18. Siječanj 2020. 00:27

tufnica1602

Jelenaaa evo mene, ma evo dobila sam opet. Cini mi se da mi je svaka kap krvi izasla iz mene kolko mi ide puno. 😀 pocela sam sad bas redovno pit caj plus ove tablete s folnom kiselinom i vitaminima. Vidjet cemo hoce li biti kakve fajde od ovog caja…hvale ga na sav glas po internetu 😆

Možda sam negdje propustila, ali zanima me koji čaj piješ? Vrkutu ili nešto novo? 😁

🙍🏼‍♀️ - 30g;blaga IR bez terapije, malo
    povišen TSH
    🙍🏻‍♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
    Pokušavamo od 6.2019.
    1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem

• Ancica23
    18. Siječanj 2020. 01:25

Pozdrav curke😊. Planiram trudnoću ali malo me strah. Prije 4mj sam imala spontani,bez ikakvih problema sam ostala trudna. Operirala sam štitnjaču prije 10godina i nepijem tablete za hormone. Tsh mi je bio 5 u trudnoći što nikoga nije zanimalo i eto nažalost desilo se. Imali netko iskustva da li ste morali početi piti terapiju prije trudnoće? 

Mina 29
    18. Siječanj 2020. 06:35

Pepika

MARINA

Nisam ni ja.. A nemam ni osjećaj da ću dobiti.. Baš ništa. Niti nemam simptome ničega😂😂😂 A sutra je taj daaaan.

Gdje radis da si cijeli dan? 😃
    Btw sretno i da ne dobijes 😉

Jutro, hvalaa😊 

Radim u privatnoj poliklinici, SB Sv. Katarina 😊

• Pepika
    18. Siječanj 2020. 08:16

MARINA

Pepika

MARINA

Jutro, hvalaa😊

Ja jucer radila cjeli dan pa zato pitam 😃 samo ja sam u kladionici 😅

Slee
    18. Siječanj 2020. 08:21

Jutro! Curke za 18., jeste piskile!! Ajdeee, jedva cekam neki vas plusic da mi se pridruzite na temi jesenskih beba 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Mina 29
    18. Siječanj 2020. 08:25

Pepika

MARINA

Pepika

MARINA

Jutro, hvalaa😊

Ja jucer radila cjeli dan pa zato pitam 😃 samo ja sam u kladionici 😅

Ma da sam bilo gdje 😂🙈
    Samo da ne mislim danas o tome i da ne hodam svakih 5 min gledat jel sam dobila.., 😂

Slee ja ću sutra ujutro ako danas ne dobijem.. Moja je po prilično točna.. Tak da bolje da se sutra razočaram nego odmah danas😂 iako već sam u plusu inače stigne odmah ujutro čim se u stanem 😂

• Mara Kokosica
    18. Siječanj 2020. 08:31

Slee

Jutro! Curke za 18., jeste piskile!! Ajdeee, jedva cekam neki vas plusic da mi se pridruzite na temi jesenskih beba

Ja cu pricekat koji dan. Kako je proso pregled i beta?

06/20 blighted ovum 8tt.

Slee
    18. Siječanj 2020. 10:21

Drzim fige mara i marina!
    Beta se poduplala jucerna 15dpo je bila 150, a na 13dpo 59,4 pa pretpostavljam da je to dobro.
    Za pregled cu se naruciti u ponedjeljak, ne bi voljela ici prerano pa da se izbediram ako se jos nista ne bude vidjelo

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Hip_Hopsica
    18. Siječanj 2020. 10:48

Slee,  lijepo ti se poduplala beta... čestitam! 🤗🤗🤗

02/2017..... spontani pobačaj
    02/2018..... stigla naša curica :-)
    04/2019..... spontani pobačaj
    07/2019..... spontani pobačaj
    02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
    15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI