Jelenaaa evo mene, ma evo dobila sam opet. Cini mi se da mi je svaka kap krvi izasla iz mene kolko mi ide puno. 😀 pocela sam sad bas redovno pit caj plus ove tablete s folnom kiselinom i vitaminima. Vidjet cemo hoce li biti kakve fajde od ovog caja...hvale ga na sav glas po internetu 😆
Jelenaaa evo mene, ma evo dobila sam opet. Cini mi se da mi je svaka kap krvi izasla iz mene kolko mi ide puno. 😀 pocela sam sad bas redovno pit caj plus ove tablete s folnom kiselinom i vitaminima. Vidjet cemo hoce li biti kakve fajde od ovog caja…hvale ga na sav glas po internetu 😆
Ee draga..bas si me zabrinula🤔...moja je vjestica prosla,pa sad akcija😁😁aah ti cajevi,,i ja sam krenula sa ovim babytraum...u vrkutom..nadam se da ce nam bit uspjesno ocajavanje😂😂
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Još dva dana 🙈🙈🙈
Danas već osjećam lagane grčeve.. Više u području lijevog jajnika..
Ak slučajno ne dođe.. U nedjelju radim test..
Kako ste vi ostale koje ovih dana morate dobiti?
Marina, i meni menstrualnih kalendar pokazuje jos dva dana.
Ali buduci da muku mucim sa peoduzenim ciklus ima, iscjedak mi je toliko jak da mislim da mozda sada ovuoliram. Ili je normalno pred imati jak iscjedak? Kakvi su tvoji simptomi? Ja nemam nikakvih, niti bol u grudima, nista. A po jednom menstrualnom kalendaru mi kasni 1 dan.
Ninuška znači da smo tu negdje.. 🤩
Iscjedak inače nije jak pred M ali i ja imam onak neki žućkasto mliječni iscjedak ali mislim da tak imam pred svaku m.. A od ostalih simptoma… Baš sam gore pisala.. Neznam.. Skoro pa ništa.
Grudi nula.. Lijeva me boli danas ali ne kak inače nego više pod pazuhom.. Trbuh.. Ništa.. Malo sam napuhnuta.. Mislim da je PMS..
Jučer sam imala u par navrata onaj čuda. Okus u ustima.. Danas mislim da ne.. Možda mi se slina jače luči.. A možda malo previše pridajem pažnje pa umišljam.. Realno mislim da mi stiže menga.. Nadam se da se varam.. 😟
Ninuška javljaj mi se dalje.. Pliss.. Lakše mi je
Kod mene danas zivci, plakanje i na najmanju sitnicu, uzas. Sacekati cu nedjelju. Test necu raditi, produzeni ciklusi pa sama ne znam da li da se nadam cemu. I da, piskim cesce nego obično. Javlja se i ti 😊
To su sve pozitivni znaci.. Baš mi je drago😊😊.. Držim ti fige da te iznenadi plusić.. 🥰
Ja sam isto rekla da ću u nedjelju ak ne dobijem u subotu kroz dan a inače su mi jako točne..
A nekako sad pred večer počela nervoza.. Baš PMS 😟
Marina kako stoje stvari kod tebe? Ima li simptoma? Ja jos nisam dobila.
Nisam ni ja.. A nemam ni osjećaj da ću dobiti.. Baš ništa. Niti nemam simptome ničega😂😂😂 A sutra je taj daaaan.
Sutra i radim cijeli dan pa neću misliti na to.
I meni je sutra dan D. Drzim nam fige da bar jedna ugleda plusic.
06/20 blighted ovum 8tt.
Nisam ni ja.. A nemam ni osjećaj da ću dobiti.. Baš ništa. Niti nemam simptome ničega😂😂😂 A sutra je taj daaaan.
Gdje radis da si cijeli dan? 😃
Btw sretno i da ne dobijes 😉
Još dva dana 🙈🙈🙈
Ali buduci da muku mucim sa peoduzenim ciklus ima, iscjedak mi je toliko jak da mislim da mozda sada ovuoliram. Ili je normalno pred imati jak iscjedak? Kakvi su tvoji simptomi? Ja nemam nikakvih, niti bol u grudima, nista. A po jednom menstrualnom kalendaru mi kasni 1 dan.
Iscjedak inače nije jak pred M ali i ja imam onak neki žućkasto mliječni iscjedak ali mislim da tak imam pred svaku m.. A od ostalih simptoma… Baš sam gore pisala.. Neznam.. Skoro pa ništa.
Grudi nula.. Lijeva me boli danas ali ne kak inače nego više pod pazuhom.. Trbuh.. Ništa.. Malo sam napuhnuta.. Mislim da je PMS..
Jučer sam imala u par navrata onaj čuda. Okus u ustima.. Danas mislim da ne.. Možda mi se slina jače luči.. A možda malo previše pridajem pažnje pa umišljam.. Realno mislim da mi stiže menga.. Nadam se da se varam.. 😟
Kod mene danas zivci, plakanje i na najmanju sitnicu, uzas. Sacekati cu nedjelju. Test necu raditi, produzeni ciklusi pa sama ne znam da li da se nadam cemu. I da, piskim cesce nego obično. Javlja se i ti 😊
To su sve pozitivni znaci.. Baš mi je drago😊😊.. Držim ti fige da te iznenadi plusić.. 🥰
Ja sam isto rekla da ću u nedjelju ak ne dobijem u subotu kroz dan a inače su mi jako točne..
I meni je sutra dan D. Drzim nam fige da bar jedna ugleda plusic.
Imaš li ikakve simptome? Ja ništa 😂🙈
I ja se nadam da će barem jedna uspjeti.. Ili najbolje svee 😊
Kad ćeš test raditi? Do kad ćeš čekati Ninuška?
Ja trebam u nedjelju dobiti, jutros radila, negativan. Nije bio prvi urin, ali nisam mogla izdrzati.
Samo me nervira sto nemam nikakvih simptoma. Osim ovoga iscjedaka.
Kad ćeš test raditi? Do kad ćeš čekati Ninuška?
Ja trebam u nedjelju dobiti, jutros radila, negativan. Nije bio prvi urin, ali nisam mogla izdrzati.
Samo me nervira sto nemam nikakvih simptoma. Osim ovoga iscjedaka.
Koliko dugo vi pokusavate??
Meni ipak na kraju M dosla, a nista vise srece drugi put 😁
Cure u iscekivanju drzim vam fige 😊
Zao mi je. Znam kako je.. Moja jucer prosla sinoc vec u akciji. Tako da samo nek prodje brzoo pa u nove pobjede! 🍀
Još dva dana 🙈🙈🙈
Sretnooooo! 🍀 🍀 🍀 🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji