Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pepika
    12. Siječanj 2020. 17:37

18tog bude 28 dana pa cemo vidjet 😁druzimo se svakako neko vrijeme 😊

Monikaharmonika
    12. Siječanj 2020. 17:57

Pepika

18tog bude 28 dana pa cemo vidjet 😁druzimo se svakako neko vrijeme 😊

Samo hrabro, ja sam ostala trudna u 6 ciklusu nakon prestanka pilula. Pila ih više od 10 god. Rodila sa 39, beba je sad 11 mj. Sretno😀

12. Siječanj 2020. 18:03

Vau Monika zezas me??? Kako lijepo isuse❤️
    Dala si mi nadu 
    Ja sam prestala pit prije 5 god pilule
    Imam 36 god i evo 5 mj jos nista
    A sva sam u strahu zbog ,,kao stara sam,, i jos kao mozda sam zbog pilula neplodna i zacepljenih jajovoda😂😂
    Isto sam pila od 20-30god zbog akni😢

12. Siječanj 2020. 18:04

Monika jesi bila obavila kakve pretrage u tih 6 ciklusa,pila kakve tablete za pospjesit plodnost?

• more2309
    12. Siječanj 2020. 18:35

Rita36

more2309

Rita zao mi je sto je dosla M, bas sam mislila da bi ovo moga biti jos jedan plusic. Glavu gore, cekaj da zavrsi M i kreni u nove pobjede 🙂 💪! Lubrikante smo samo koristili durex iz fore, mada bi mozda i ja trebala uzeti gel jer isto imam problem na pocetku dok ne krene…

Ja sam po Nala33 preporuci uzela conceive plus gel.  Nemoj durex to smo davno bacili u smece. Jer nije dobar plivacima cak ih ubija… Sretno draga… Ja sad cekam svoj gel da stigne iii da prestanem curiti pa akcijaaaa! Opet optimizam! Juhuu

Budem onda i ja taj narucila 🙂. Ja od danas krecem u akciju 😎 i odmah sam puna optimizma i nade 😃. 
    Draga neka ti brzo dođe gel i prođe M, pa u akciju 🙃!

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

tufnica1602
    13. Siječanj 2020. 07:19

jelenajelena evo mene evo. Nisam dugo ulazila pisati al povremeno bacim oko, danas radim test pa cu javiti rezultate poslijepodne. A taj caj sam pocela i ja piti odnedavno pa cemo vidjeti. Mozda je odma upalilo od jedne solje caja hahaha 🤣 kako si mi ti? 

tufnica1602
    13. Siječanj 2020. 07:21

I gdje su one „stare“ curke, Snjeguljica, Rastika..?? 

• Mara Kokosica
    13. Siječanj 2020. 07:22

Gdje su mi curke koje ne čekaju 18ti? 
    Meni pocinju puhice, tipican znak nadolazece menge. 

Tufnice dobrodosla nazad opet 🤗

06/20 blighted ovum 8tt.

tufnica1602
    13. Siječanj 2020. 07:34

Hvala Mare, tu sam ja pratim vas iz coska haha, sretno tebi 18-tog. A i ostalima koje cekaju 😘

jelenajelena
    13. Siječanj 2020. 07:51

tufnica1602

jelenajelenaevo mene evo. Nisam dugo ulazila pisati al povremeno bacim oko, danas radim test pa cu javiti rezultate poslijepodne. A taj caj sam pocela i ja piti odnedavno pa cemo vidjeti. Mozda je odma upalilo od jedne solje caja hahaha 🤣 kako si mi ti?

Dobro dosla nazad tufnice,, javi nam....drzim.fige🤞🤞🤞🤞🙏🙏🙏🙏🙏
    Stvarno bi voljela da ugledas svoj plusic...dobro sam ja,evo vjestica zavrsava pa idemo opet akcija😂😂

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.