Da znam da si ko ja godine.
Zato ja vec znam po frendicama da su teze ostale trudne nakon 35 god pa kontaam vec da obavim sve preglede ovaj mjesec hormone ,ultrazvuk pa da odem u kliniku da vidim odlud cemo krenut
Neda mi se gubit vrijeme iskreno😱
Ima u ulmu isto super klinika na Esselsbergu pa vidi malo po netu
Da znam da si ko ja godine.
Zato ja vec znam po frendicama da su teze ostale trudne nakon 35 god pa kontaam vec da obavim sve preglede ovaj mjesec hormone ,ultrazvuk pa da odem u kliniku da vidim odlud cemo krenut
Neda mi se gubit vrijeme iskreno😱
A gdje planiras napravit nalaze? Meni zadnji put nije htjela radit hormone... Kao redovan ciklus upućuje da je u redu. Ili mogla sam na svoju ruku radit izracunala mi 280e. Pa ipak nisam.. Jer znam da kad si u kinderwunsch programu placa se manje... Ili? Sto znas o tome?
Talija i Marta cestitam na plusu :)
Talija i ja sam imala spontani isto u 10.mj i sad vec drugi ciklus pokusavamo, ali prvi put isto nisam bila bas opustena i nekak je bilo isforsirano,a ovaj mj je vec lakse islo. Bas je lijepo cut takvu vijest od nekog tko je prosao isto.
Meni mislim danas bila O i pokrili smo jucer i danas i tko ce sad docekat vidjet rezultat
Rita ja imam redovne cikluse 28 dana sta ro znaci da su nam hormoni ok?
Ja sutra idem doktoru opce medicine da mi da uputnicu za vadit hormone i onda ce me frendica narucit u bolnici.
A ginekologa sam nasla i idem prvi put isto preko zdravstva.
A tu kliniku ce sutra frendica zvat i sve ispitat
Ukucaj kinderwunschzentrum UniFee Uniklinik Ulm i sve ti pise tamo sta rade i cijene
Ja sutra idem doktoru opce medicine da mi da uputnicu za vadit hormone i onda ce me frendica narucit u bolnici.
Ukucaj kinderwunschzentrum UniFee Uniklinik Ulm i sve ti pise tamo sta rade i cijene
Hvala ti..... Hocu.. Google ima da se puši. A ti samo javljaj sve kako ide.. Meni dr opce prakse isto htjela naplatiti tak da ostavila sam to na cekanju... Sad malo dok dodjem sebi od odmora i opet pripricam deutsch krecem u akciju
🙃... Sretno ti od srca!
Hvala ti….. Hocu.. Google ima da se puši. A ti samo javljaj sve kako ide.. Meni dr opce prakse isto htjela naplatiti tak da ostavila sam to na cekanju… Sad malo dok dodjem sebi od odmora i opet pripricam deutsch krecem u akciju
🙃… Sretno ti od srca!
A za hormone. Ne znam jel to znaci 100% da su ok al ona ih navodno nije htjela radit jer nema osnove..... U biti bolje da sam lagala i rekla da nemam redovne cikluse. Imala sam jedan poremecen u ovoj god i otisla ali mi je rekla da taj nalaz zdravstvo pokriva ako sam imala tri uzastopna neredovna ciklusa.
Ja cu otic i lagat da radimo godinu dana bebu nema mi druge😱
Pa normalno je jbt da nam izvade hormone
Javim ti sve sutra
Iako evo citala sam ta klinika ima svaku vecer besplatne sastanke za parove pa mozda odem i s muzem on zna jezik super.javim❤️😘
Cure čitam sad komentare pa nisam skužila koja ima probleme sa štitnjačom?
Mislite da to može biti prepreka?
Meni nakon prvog poroda dijagnosticirali Hipotireozu i Hashimoto..
Pijem eutirox 75 i 100 mg naizmjenično. Ciklus uredan svakih 27 dana..
Sortiraj odgovore
Najstariji