Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Siječanj 2020. 21:13

Ja koristim 7 dana femisan kapi jednom dnevno
    Jer ako ces 3 puta dnevno kako kazu onda za 6 dana nema vise😂😂a bocica kosta oko 100kn
    Jos uzimam inofolic tako da femisan samo jednom

Rita37🤰
    07. Siječanj 2020. 21:19

more2309

Sto mislite o onim kapima femisan A ili one tablete fertilup?

Popili smo prosle god 4 mj fertilup kapsula oboje..... Popila sam 3 mj femibiona sto je doktorica predlozila..  Sad od nove pijem orthomol natal..  A muz  je popio vec i 3 mj orthomol fertil plus....  Pije jos jedan mj...... Tak da vitamina smo puni...     

• more2309
    07. Siječanj 2020. 21:19

O inofolicu sam isto citala sve najbolje, od ovog mjeseca cu i ja pocet koristit nesto od toga, valjda odmoc ne moze...

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

Rita37🤰
    07. Siječanj 2020. 21:23

Marinalin

rita 36 ja zivim u Njemackoj.
    I bas danas sam zvala kliniku za plodnost i oni kazu da ako godinu dana ne ostvarimo da onda oni rade program.
    I da gledala sam rade nakon 1 god inseminaciju,propuhivanje jajovoda ako treba,nesto novo ,,zrcaljenje stakla maternice'itd
    tako da ja za par mjeseci krecem u tu kliniku na razgovor.
    neda mi se cekat jer imam 36 god i makar i platila.

I ja sam u njemackoj....  Jel me moja gin mora poslati u kliniku ili sama biram koju gdje kad?.... Ne znam kako to ide..... Ja bi folikulometriju za pocetak.... I te neke osnove prvo presla.. A ne da mi prave bebu ako mogu proc prirodno.   

Rita37🤰
    07. Siječanj 2020. 21:24

Slee

Ja vise volim zesca pica pa cu ja umjesto vinskog kupiti neki viski podrum.
    Ja najvise volim muza odvuc u krevet par dana pred M, tad mi bude najveci gust, malo sam naopaka.
    Sto se rasporeda tice meni je gin rekla hormoni, spermio, folikulometrija pa vidjet sto dalje. Za sada samo hormoni napravljeni

Ma i ja sam naopako... Kazu u vrijeme ovulacije kao libido dobar... Kod mene je super odmah kad menstr zavrsi i pred nju..  A bas sreda ciklusa moram jer moram 
    🙃 

07. Siječanj 2020. 21:31

Sama biras di ces.
    Vidim da 50 posto pokriva zdravstveno a 50 posto placam ovisi koji tretman radim
    Npr pregled prohodnosti jajovoda je 200e
    Ja cu otic na razgovor pa vidit i sve na jednom mjestu bez setanja obavit.

07. Siječanj 2020. 21:33

https://ibb.co/KbkSLZD

Rita37🤰
    07. Siječanj 2020. 21:33

Marinalin

Sama biras di ces.
    Vidim da 50 posto pokriva zdravstveno a 50 posto placam ovisi koji tretman radim
    Npr pregled prohodnosti jajovoda je 200e
    Ja cu otic na razgovor pa vidit i sve na jednom mjestu bez setanja obavit.

Koja si pokrajina? 

07. Siječanj 2020. 21:35

Baden wutemberg 
    Cula sam da je najbolja klinika u Munchenu za neplodnost 
    I da najvaznije je da je do 40 god stvar u tome da hzzo pokriva postupke a kasnije sve sam placas.
    To mi nekidan rekla medicinska sestra .

Rita37🤰
    07. Siječanj 2020. 21:38

Marinalin

Baden wutemberg
    Cula sam da je najbolja klinika u Munchenu za neplodnost
    I da najvaznije je da je do 40 god stvar u tome da hzzo pokriva postupke a kasnije sve sam placas.
    To mi nekidan rekla medicinska sestra .

Ja sam bayern. I meni je na zadnjem pregledu spominjala da ce me uputit u München ako ne ostanem trudna do 3. Mj 2020.    A meni ima jedna bliza pa sam mislila u nju.   Al progogolam jos sve bolje.    Takodjer imam 36

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.