Ja koristim 7 dana femisan kapi jednom dnevno
Jer ako ces 3 puta dnevno kako kazu onda za 6 dana nema vise😂😂a bocica kosta oko 100kn
Jos uzimam inofolic tako da femisan samo jednom
Sto mislite o onim kapima femisan A ili one tablete fertilup?
Popili smo prosle god 4 mj fertilup kapsula oboje..... Popila sam 3 mj femibiona sto je doktorica predlozila.. Sad od nove pijem orthomol natal.. A muz je popio vec i 3 mj orthomol fertil plus.... Pije jos jedan mj...... Tak da vitamina smo puni...
O inofolicu sam isto citala sve najbolje, od ovog mjeseca cu i ja pocet koristit nesto od toga, valjda odmoc ne moze...
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
rita 36 ja zivim u Njemackoj.
I bas danas sam zvala kliniku za plodnost i oni kazu da ako godinu dana ne ostvarimo da onda oni rade program.
I da gledala sam rade nakon 1 god inseminaciju,propuhivanje jajovoda ako treba,nesto novo ,,zrcaljenje stakla maternice'itd
tako da ja za par mjeseci krecem u tu kliniku na razgovor.
neda mi se cekat jer imam 36 god i makar i platila.
I ja sam u njemackoj.... Jel me moja gin mora poslati u kliniku ili sama biram koju gdje kad?.... Ne znam kako to ide..... Ja bi folikulometriju za pocetak.... I te neke osnove prvo presla.. A ne da mi prave bebu ako mogu proc prirodno.
Ja vise volim zesca pica pa cu ja umjesto vinskog kupiti neki viski podrum.
Ja najvise volim muza odvuc u krevet par dana pred M, tad mi bude najveci gust, malo sam naopaka.
Sto se rasporeda tice meni je gin rekla hormoni, spermio, folikulometrija pa vidjet sto dalje. Za sada samo hormoni napravljeni
Ma i ja sam naopako... Kazu u vrijeme ovulacije kao libido dobar... Kod mene je super odmah kad menstr zavrsi i pred nju.. A bas sreda ciklusa moram jer moram
🙃
Sama biras di ces.
Vidim da 50 posto pokriva zdravstveno a 50 posto placam ovisi koji tretman radim
Npr pregled prohodnosti jajovoda je 200e
Ja cu otic na razgovor pa vidit i sve na jednom mjestu bez setanja obavit.
Sama biras di ces.
Vidim da 50 posto pokriva zdravstveno a 50 posto placam ovisi koji tretman radim
Npr pregled prohodnosti jajovoda je 200e
Ja cu otic na razgovor pa vidit i sve na jednom mjestu bez setanja obavit.
Koja si pokrajina?
Baden wutemberg
Cula sam da je najbolja klinika u Munchenu za neplodnost
I da najvaznije je da je do 40 god stvar u tome da hzzo pokriva postupke a kasnije sve sam placas.
To mi nekidan rekla medicinska sestra .
Baden wutemberg
Cula sam da je najbolja klinika u Munchenu za neplodnost
I da najvaznije je da je do 40 god stvar u tome da hzzo pokriva postupke a kasnije sve sam placas.
To mi nekidan rekla medicinska sestra .
Ja sam bayern. I meni je na zadnjem pregledu spominjala da ce me uputit u München ako ne ostanem trudna do 3. Mj 2020. A meni ima jedna bliza pa sam mislila u nju. Al progogolam jos sve bolje. Takodjer imam 36
Sortiraj odgovore
Najstariji