Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta14
    06. Siječanj 2020. 11:43

Evo muz mi kupio test ali je 18e pa mi se ne da trosit ga 🤣 a Lijepo sam rekla da kupi neki jeftini

06. Siječanj 2020. 11:49

Hahahah marta nemoj tako skup test koristit😂😂😂
    Cekam da dobijem sutra i onda u nove pobjede svaki dan keks😂

Raštika
    06. Siječanj 2020. 11:49

Marta14

Mamica dosadna sam, kakva ti je sad temp?
    Ja sam sad mjerila 36.5 je. Cas mi toplo cas hladno, trnci mi prolaze tijelom.. Osjecam se kao da cu se razbolit. Mozda i hocu 🙈

Temp treba mjerit odmah ujutro, po mogucnosti bez micanja. Vrijednosti dobivene tokom dana ne bi trebalo uzimati u obzir.
    Nemojte da ispadnem partibrejker al bolje nemojte rastavljat testove. Neki ce vam uvijek pokazati drugu crtu i ako trudnoca nije prisutna.
    Znam sve, i sama odbrojavam zadnje dane do menge. Nije lako. 😉 Sretno zene!! 🤞❤️

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

06. Siječanj 2020. 12:03

Meni je test pokazao 2 crtice,3 sam testa napravila i pozitivna su sva tri,odmah sam crticu primjetila kako je prolazila mokraca..tem mjerim par mjeseci,i nikada mi nije bila veca od 36,8..sada mi je 37,36 9..uhvatila me prehlada,pa ne znam da li mi je 37,5 bilo zbog trudnice ili prehlade,ali jutros sam bolje i bila je 36,9

06. Siječanj 2020. 12:09

Nemo ti nisi rastavljala testove par dana prije M 
    I pretpostavljam nisi gledala sjene ko mi😂

MAmica21
    06. Siječanj 2020. 12:09

Istina. Ja sam temp mjerila u ustima od ca početka 12.mjeseca, pa prvi dan ciklusa itd. Meni se bazalna temp od ovulacije digla za ca 0.3c. Prije O sam imala 36.2, 36.0 a onda 36.5/3.8 kako koji dan i tako mi je ostala. Mjerim u ustima svako jutro prije dizanja.

Sto se tice testa, meni je kad sam rastavila dogitalni crtica bila vidljiva, znači ne samo obris sjene:) poslje sam radila rani gdje je bila vidljiva tanka crtica na 10mIU, a dva dana na clearblue normalnom 25mIU je bila vidljiva jako svjetla crtica.

Marta ja bih ti preporučila prvim urinom, i držim fige!!!!
    Marinalin možda ti je O bila dan dva kasnije. Kad test Ovulacije pokaže pozitivno, može ipak biti da jajna stanica izađe tek 2-2.5 dana kasnije 😊

Od simptoma i dalje samo povremeno zatezanje, i nekad me glava malo boli, mliječni  vodenasti iscjedak pojačan, bez mirisa i inače sve ko inače!
    Ful se nadam da bu nam svima tak ovaj mjesec➕ nade jos ima😍

MAmica21
    06. Siječanj 2020. 12:13

P. S. Cure koje su ugledale pluseve- u kojim ste vi grupama sad? 

06. Siječanj 2020. 12:15

Mamica 21 napravila sam sad test i od sjene ni S😂😂😂https://ibb.co/Lp5g7Tx

MAmica21
    06. Siječanj 2020. 12:41

Roza prvi prvi test ca 11DPO
    Clearblue danas 13DPO otprilike.
    https://ibb.co/6WL6MCd

https://ibb.co/bNwS408

Raštika
    06. Siječanj 2020. 12:51

MAmica21

P. S. Cure koje su ugledale pluseve- u kojim ste vi grupama sad?

Mislim da bi netko trebao otvoriti temu jesenske bebe. 
    Marinalin, nisi prvi urin koristila sad? 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.