Mamica jesi ti imala mozda onaj femtest frühtest,od 6 dana prije?
Da bas taj, rozo pakiranje, sa prvim urinom. Radiš sutra?? :)
Daa sutra cu, pa sta bude 😊 Sutra mi mali ima rodendan💞ako je pozitivno da slavim duplo ako je negativno da si popijem koju 🤣
Nadam se crtici😍 nazdraviti mozemo onda u 9.mjesecu dječjim šampanjcem!
Litllestar13, isto tako ti je bilo i meni... cak isti test smo koristile i pozitivan 2 dana prije M, napravila sutradan negativan isti dan poceo smedi iscjedak tako i sutradan,znaci 1 dan mi je kao kasnila i onda procurila.
Eto nadam se da tako nece biti u tvom slucaju. Sretno 🤞
Onda cemo mi sljedeci ciklus kinder wunsch ubacit pa ce taj gel ubrzat spermice😂😂😂
Litllestar13, isto tako ti je bilo i meni… cak isti test smo koristile i pozitivan 2 dana prije M, napravila sutradan negativan isti dan poceo smedi iscjedak tako i sutradan,znaci 1 dan mi je kao kasnila i onda procurila.
Eto nadam se da tako nece biti u tvom slucaju. Sretno 🤞
Vjerojatno je takav slucaj i kod mene. Hvala ti na lijepim željama :))
Prijavljujem da sam primjetila malo tamniji iscjedak upravo. Sto znaci da opet krece visednevno smedjarenje kao i zadnja tri ciklusa i onda menga naravno…. Sto je najgore sad ne mogu ni ginu otic na kontrolu dok to sve ne prodje. 11.01. ce krenut menga na rodjendan. Ima da ga oplacem vec vidim. A mozda iskoristim ovo visednevno smedjarenje ko psiholosku pripremu za 11.01. pa ga onda i ne otplacem na kraju. 😂😂
Vjerojatno mi promaknulo tak da, oprosti, ali koliko dugo vi pokusavate? Koliko imas godina?
Meni je jucer pocelo probadanje lagano i cicke su mi narasle.. nekak postoji nada da ugledam +, ali ne zelim bit euforicna… 🤨
Oko godinu i pol. A meni ce za koji dan 34 godine. Ti?
27 imam. Poceli smo radit ovo ljeto.. primilo se nakon par ciklusa, ali sam imala spontani u 7tt. Bila mi je velika utjeha to da mozemo imati, tako da sam to jako dobro prihvatila i sad se nadam novom plusicu kroz neko, nadam se, blize vrijeme... ☺️
Pozdrav svim mamama i onima koje će to tek postati,
Pratim vas već neko vrijeme.. A sad sam se odlučila i prijaviti da čujem vaša iskustva i savjete 🤗
Marina dobro dosla! Nadam se da se vec ovaj ciklus selis na trudnice! Sretno!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Napravila jos jedan test i opet je pozitivan, ali nazalost jutros sam dobila menstruaciju.
Baš mi je žao! Na žalost često se događaju biokemijske trudnoće. Često za njih ne bi znale da se ne testiramo ranije. Drži se, novi ciklus nova nada i možda odmah i uspije ponovo 😘
url=https://lilypie.com]
imenjakinjo dobro dosla i jos brze otisla❤️
Koliko imas godina,kad ste poceli planirat bebu?
Sortiraj odgovore
Najstariji