Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mara Kokosica
    07. Siječanj 2020. 07:50

Marina dobro dosla, nadam se da se neces zadrzati ovdje. 

Iza mene su plodni dani. Fino smo pokrili sve sa zavrsetkom u ned. Jucer i danas stomacna viroza. Povracanje grlom nosom. Boravim ugl u wcu . Sad se nadam da to nije omelo putanje malih spermica hagah

06/20 blighted ovum 8tt.

Talija
    07. Siječanj 2020. 07:57

https://ibb.co/RzLtk93
    Radila danas test, 27.dan ciklusa.. inače mi je ciklus 30 dana tako da menstruaciju očekujem, odnosno neocekujem 11.1 
    Nebi radila test tako rano, ali dva dana imam probadanja i cicke/bradavice su bas nabujale jako... sretna sam, ali ne toliko euforicna kao prvi put.. vjerojatno zbog ranog zavrsetka trudnoce. 🥰🙏🏻

07. Siječanj 2020. 08:04

Vau bravo drzim fige!!!!
    Odnosi su bili pred O i nakon?

Marta14
    07. Siječanj 2020. 08:09

https://ibb.co/cJSztQ3
    🙏🙏
     2 dana prije menstruacije 
    Ali jucer sam procitala da je zena muzu dala da pisa po tome Femtestu i da je bio pozitivan.
    🙈🙈🙈🤔🤔

07. Siječanj 2020. 08:10

Cure krenulo je s plusocima opet❤️

• Mara Kokosica
    07. Siječanj 2020. 08:10

Opa cureee , fine crtice. Sretno vam 😍

06/20 blighted ovum 8tt.

Marta14
    07. Siječanj 2020. 08:21

Talija cestitam! 🍀🙏Sve ce biti u redu ovaj put

Talija
    07. Siječanj 2020. 08:21

Marinalin

Vau bravo drzim fige!!!!
    Odnosi su bili pred O i nakon?

Ovaj put nisam pratila sluz tako da ni ne znam koji tocno dan je bila ovulacija. Imala sam povecanu zelju oko 11 dana ciklusa i onda smo tipa svaka dva dana, nekad dva za redom pa tri ne i tako... aplikacija je prikazivala ovulaciju 28.12, ali mislim da je bila puno ranije.. možda oko Božića. Hvala ti! Nadam se da ce biti sve u redu ovaj put ☺️
    Marta, čestitke 🎉😘

07. Siječanj 2020. 08:29

Talija jesi uzimala sta od cajeva,vitamina bla bla
    I koliko dugo si radila bebu ?

Talija
    07. Siječanj 2020. 08:43

Marinalin

Talija jesi uzimala sta od cajeva,vitamina bla bla
    I koliko dugo si radila bebu ?

Pijem folnu od 5/6 mj.. tak negdje smo krenuli radit na bebi. U 9mj sam saznala da sam trudna, u 10. mj prirodni potpuni pobačaj. Prošao je jedan ciklus i pokušali smo opet.. prosli mjesec smo imali odnos svaki dan u plodnom razdoblju i nije se ulovilo. Prosli mjesec je mozda nekako bilo isforsirano.. ne mogu reci da sam bila opustena. Mislim cak da nisam cak nijednom dozivjela orgazam.. imam malo problema s tim, ali mislim da ima i puno cura... 

ovaj sad mjesec, bila sam bas opustena, blagdani i godisnji je pogodovao tome... i eto... uspjelo. 

U prvoj trudnoci, u tih mjesec dana pila sam elenatal. I sad cu pocet pit, kupila sam elevit.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.