Marina dobro dosla, nadam se da se neces zadrzati ovdje.
Iza mene su plodni dani. Fino smo pokrili sve sa zavrsetkom u ned. Jucer i danas stomacna viroza. Povracanje grlom nosom. Boravim ugl u wcu . Sad se nadam da to nije omelo putanje malih spermica hagah
06/20 blighted ovum 8tt.
https://ibb.co/RzLtk93
Radila danas test, 27.dan ciklusa.. inače mi je ciklus 30 dana tako da menstruaciju očekujem, odnosno neocekujem 11.1
Nebi radila test tako rano, ali dva dana imam probadanja i cicke/bradavice su bas nabujale jako... sretna sam, ali ne toliko euforicna kao prvi put.. vjerojatno zbog ranog zavrsetka trudnoce. 🥰🙏🏻
https://ibb.co/cJSztQ3
🙏🙏
2 dana prije menstruacije
Ali jucer sam procitala da je zena muzu dala da pisa po tome Femtestu i da je bio pozitivan.
🙈🙈🙈🤔🤔
Opa cureee , fine crtice. Sretno vam 😍
06/20 blighted ovum 8tt.
Vau bravo drzim fige!!!!
Odnosi su bili pred O i nakon?
Ovaj put nisam pratila sluz tako da ni ne znam koji tocno dan je bila ovulacija. Imala sam povecanu zelju oko 11 dana ciklusa i onda smo tipa svaka dva dana, nekad dva za redom pa tri ne i tako... aplikacija je prikazivala ovulaciju 28.12, ali mislim da je bila puno ranije.. možda oko Božića. Hvala ti! Nadam se da ce biti sve u redu ovaj put ☺️
Marta, čestitke 🎉😘
Talija jesi uzimala sta od cajeva,vitamina bla bla
I koliko dugo si radila bebu ?
Talija jesi uzimala sta od cajeva,vitamina bla bla
I koliko dugo si radila bebu ?
Pijem folnu od 5/6 mj.. tak negdje smo krenuli radit na bebi. U 9mj sam saznala da sam trudna, u 10. mj prirodni potpuni pobačaj. Prošao je jedan ciklus i pokušali smo opet.. prosli mjesec smo imali odnos svaki dan u plodnom razdoblju i nije se ulovilo. Prosli mjesec je mozda nekako bilo isforsirano.. ne mogu reci da sam bila opustena. Mislim cak da nisam cak nijednom dozivjela orgazam.. imam malo problema s tim, ali mislim da ima i puno cura...
ovaj sad mjesec, bila sam bas opustena, blagdani i godisnji je pogodovao tome... i eto... uspjelo.
U prvoj trudnoci, u tih mjesec dana pila sam elenatal. I sad cu pocet pit, kupila sam elevit.
Sortiraj odgovore
Najstariji