Joj tocno znam kako ti je
Meni dan prije krene smedarenje i evo mislim da je i meni krenul😂😂😂😂
I onda smo danas u depri i onda iznova cekanje O😂😂
Prijavljujem da sam primjetila malo tamniji iscjedak upravo. Sto znaci da opet krece visednevno smedjarenje kao i zadnja tri ciklusa i onda menga naravno…. Sto je najgore sad ne mogu ni ginu otic na kontrolu dok to sve ne prodje. 11.01. ce krenut menga na rodjendan. Ima da ga oplacem vec vidim. A mozda iskoristim ovo visednevno smedjarenje ko psiholosku pripremu za 11.01. pa ga onda i ne otplacem na kraju. 😂😂
Vjerojatno mi promaknulo tak da, oprosti, ali koliko dugo vi pokusavate? Koliko imas godina?
Meni je jucer pocelo probadanje lagano i cicke su mi narasle.. nekak postoji nada da ugledam +, ali ne zelim bit euforicna... 🤨
Mamica jesi ti imala mozda onaj femtest frühtest,od 6 dana prije?
Da bas taj, rozo pakiranje, sa prvim urinom. Radiš sutra?? :)
Prijavljujem da sam primjetila malo tamniji iscjedak upravo. Sto znaci da opet krece visednevno smedjarenje kao i zadnja tri ciklusa i onda menga naravno…. Sto je najgore sad ne mogu ni ginu otic na kontrolu dok to sve ne prodje. 11.01. ce krenut menga na rodjendan. Ima da ga oplacem vec vidim. A mozda iskoristim ovo visednevno smedjarenje ko psiholosku pripremu za 11.01. pa ga onda i ne otplacem na kraju. 😂😂
Vjerojatno mi promaknulo tak da, oprosti, ali koliko dugo vi pokusavate? Koliko imas godina?
Meni je jucer pocelo probadanje lagano i cicke su mi narasle.. nekak postoji nada da ugledam +, ali ne zelim bit euforicna… 🤨
Oko godinu i pol. A meni ce za koji dan 34 godine. Ti?
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
O rastika ti si malo mladja od mene
Jeste isli na kakve inseminicije?
Joj mucimo se tek 4mj pa sam vec pukla psihicki evo😂
Ma nisam jos nista. Kad sam odlucila pogurat sutuaciju zavrsila sam na zahvatu pa dok je to sve proslo.... 😉 Ali budem sad i ja i momak obavili sve pa cemo vidit.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Mamica jesi ti imala mozda onaj femtest frühtest,od 6 dana prije?
Da bas taj, rozo pakiranje, sa prvim urinom. Radiš sutra?? :)
Daa sutra cu, pa sta bude 😊 Sutra mi mali ima rodendan💞ako je pozitivno da slavim duplo ako je negativno da si popijem koju 🤣
Pozdrav cure, jucer sam radila test, dva dana prije očekivane menstruacije. Pokazao je svijetlu crtu. Naravno nisam mogla pricekat jos dva dana i opet sam napravila danas test koji je negativan. Sad sam primjetila na gaćicama smeđi iscjedak ne znam jel to pocetak menstruacije ili je moguce da je impl. Sutra bi trebala dobit.
Mozda je biokemijska trudnoca ako je bila crtica a danas je nema vise.
A implantacija moze bit ako je bila O kasno.
Sortiraj odgovore
Najstariji