Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jelenajelena
    21. Prosinac 2019. 11:46

tufnica1602

Ja sam juce radila oko 5 popodne neki najmanje osjetljiv test i bio je minus, danas trebala dobiti a nije dosla. Sve se nadam da necu ipak dobiti..al minus na testu me razuvjerio. 😔

Tufnice…evo 🤞🤞🤞🤞🤞 da vjestica ne dode.....bas bi voljela da ugledas svoj plusic i da ti to bude Bozicni poklon🥰🥰🥰🤗🤗🤗🤗

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

jelenajelena
    21. Prosinac 2019. 11:48

I ostale curke...naravno podrska svima koje cekaju svoje plusice.....ajmooooooo🤞🤞🤞🤞🤞🤗🤗🤗🤗🤗

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

• Mara Kokosica
    21. Prosinac 2019. 12:08

Mana_Mare

Mara Kokosica

Malo mi je mokrače pobjeglo iznad testnih linija. Ali mi je bila crtica da je uradjen ispravno. Jel moguce da je jos rano 😔 jucer sam trebala dobit.

Jesu ti inace ciklusi uredni, imas li kakve simptome

Jesu inace dobijem svako 26 dana neekad i 27(ali rijetko (danas mi je 27dan.)  Imali smo i odnos, nije bilo krvi. Znalo mi se desavat kad imamo odnos pred menst da potaknemo i odmah dode. Sada nista.  A od simptoma nemam pojma iskreno. Ledja me bole ali vjerovatno od posla. Grudi par dana boluckaju nis strasno.

06/20 blighted ovum 8tt.

• Mara Kokosica
    21. Prosinac 2019. 14:25

Mana_Mare

Mara Kokosica

Mana_Mare

Mara Kokosica

Malo mi je mokrače pobjeglo iznad testnih linija. Ali mi je bila crtica da je uradjen ispravno. Jel moguce da je jos rano 😔 jucer sam trebala dobit.

Jesu inace dobijem svako 26 dana neekad i 27(ali rijetko (danas mi je 27dan.) Imali smo i odnos, nije bilo krvi. Znalo mi se desavat kad imamo odnos pred menst da potaknemo i odmah dode. Sada nista. A od simptoma nemam pojma iskreno. Ledja me bole ali vjerovatno od posla. Grudi par dana boluckaju nis strasno.

Ako imas test napravi ujutro opet,mozda ti je O bila kasnije, neznam bas sto bi ti rekla pametno! Meni se isto znalo dogoditi ako smo imali odnos navecer ujutro doc M. Samo meni su ciklusi od 29-35 dana, nikad tocno u dan nebi dobila, prosli mjesec sam dobila na 37 dan, ovaj mjesec sam pravila dva testa na 36 dan, i bili pozitivni. A nisam ni ja imala neke neuobicajne simptome, jedino bolne grudi i zivcanoca hahaha kao i pred svaku M. 😂😂😂☺️

Upravu si. Bila mi je kasnije O. Nadam se stvarno da je ovaj mjesec urodilo plodom.  Daj Boze da ne stigne. Mada mi kurla stomak 😔 hocu ponovit cu opet ako ne stigne umjedjuvremenu

06/20 blighted ovum 8tt.

Rita88
    21. Prosinac 2019. 16:31

Cure ja danas radila lh trakicu jer me boli dolje pa sam isla vidjet jel to ovulacijska bol, danas mi je 13 dc i trakica je pozitivna, tamnija je testna od kontrolne iz aviona se vidi. E sad jel mi kasno ako veceras imamo odnos ne stignemo sad hopsat 😂

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Nala33
    21. Prosinac 2019. 16:39

Rita88

Cure ja danas radila lh trakicu jer me boli dolje pa sam isla vidjet jel to ovulacijska bol, danas mi je 13 dc i trakica je pozitivna, tamnija je testna od kontrolne iz aviona se vidi. E sad jel mi kasno ako veceras imamo odnos ne stignemo sad hopsat 😂

Nije ne samo ti hopsaj večeras, još i bolje da ostenes ležati barem pol sata nakon,. U pravili kažu ako se jajna stanica oslobodi ima barem 12 do 24 sata. Sretno i da urodi plodom heheh. 

• Mara Kokosica
    21. Prosinac 2019. 16:40

Mana_Mare

Mara Kokosica

Mana_Mare

Mara Kokosica

Mana_Mare

Mara Kokosica

Jesu inace dobijem svako 26 dana neekad i 27(ali rijetko (danas mi je 27dan.) Imali smo i odnos, nije bilo krvi. Znalo mi se desavat kad imamo odnos pred menst da potaknemo i odmah dode. Sada nista. A od simptoma nemam pojma iskreno. Ledja me bole ali vjerovatno od posla. Grudi par dana boluckaju nis strasno.

Ako imas test napravi ujutro opet,mozda ti je O bila kasnije, neznam bas sto bi ti rekla pametno! Meni se isto znalo dogoditi ako smo imali odnos navecer ujutro doc M. Samo meni su ciklusi od 29-35 dana, nikad tocno u dan nebi dobila, prosli mjesec sam dobila na 37 dan, ovaj mjesec sam pravila dva testa na 36 dan, i bili pozitivni. A nisam ni ja imala neke neuobicajne simptome, jedino bolne grudi i zivcanoca hahaha kao i pred svaku M. 😂😂😂☺️

Upravu si. Bila mi je kasnije O. Nadam se stvarno da je ovaj mjesec urodilo plodom. Daj Boze da ne stigne. Mada mi kurla stomak 😔 hocu ponovit cu opet ako ne stigne umjedjuvremenu

Drzim 🤞 da ne stigne M!!
    Probaj opet test, al pazi do kud mokraca ide po testu.
    Ja sam isto par dana imala onaj osjecaj aha nesto me strecnulo sigurno stize, al eto nije stigla! Sve cisto. Na kraju stigao plus! Al dok ginekolog ne potvrdi na pregledu da je to stvarno to, necu bit skroz mirna!😊

Hvala ti. Nadam se da ce i meni tako bit. A tebi zelim mirnu i skolsku trudnicu.

06/20 blighted ovum 8tt.

Rita88
    21. Prosinac 2019. 16:47

Nala33

Rita88

Nije ne samo ti hopsaj večeras, još i bolje da ostenes ležati barem pol sata nakon,. U pravili kažu ako se jajna stanica oslobodi ima barem 12 do 24 sata. Sretno i da urodi plodom heheh.

hvala ti 🤗 kak si ti,  na cekanju si ha? 

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Nala33
    21. Prosinac 2019. 17:18

Rita88

Nala33

Rita88

hvala ti 🤗 kak si ti, na cekanju si ha?

Jesam da, ima još, ne znam još više ne očekujem, napraviti ću 30 ili 31 betu jer imam uputnicu ali ne ne nadam previše, svaki mjesec isto... Bar ću od muke i neuspjeha napit se za Novu... Za Božić je doktor zajeb kao limit je ako pijem... Ma mislim nije da se opijam inače.... Ali si sad mislim čaša dve vina neće skodit. Ionako nos neznam. 

Rita88
    21. Prosinac 2019. 22:49

Nala33

Rita88

Nala33

Rita88

hvala ti 🤗 kak si ti, na cekanju si ha?

Jesam da, ima još, ne znam još više ne očekujem, napraviti ću 30 ili 31 betu jer imam uputnicu ali ne ne nadam previše, svaki mjesec isto… Bar ću od muke i neuspjeha napit se za Novu… Za Božić je doktor zajeb kao limit je ako pijem… Ma mislim nije da se opijam inače…. Ali si sad mislim čaša dve vina neće skodit. Ionako nos neznam.

Casa vina nece skodit, vjerujem da ce ovaj mjesec bit to to, uz tebe sam a onda cu se ja napit za novu u tvoje ime 🍾

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.