Javljam se da jos nema M na vidiku... Sve cekam ajde, sad ce, samo sta nije kad ono nista i dalje smedje 4 dan vec... 🤔🤔 Ne zelim vise test raditi da se opet ne razocaram jer lako moguce da dodje M uskoro... Sto vi mislite?? Stavila sam si ulozak samo radi iscjedka...😒 Ne znam sta da vise mislim...
Tamno smeđi iscjedak
vrlo često se može pojaviti smeđi iscjedak nakon i tijekom menstruacije, što je nerijetko cervikalna sluz obojena krvlju
smeđi iscjedak u trudnoći – ovaj iscjedak najčešće dolazi za vrijeme rane trudnoće i to onda kada očekujete pojavu sljedeće menstruacije; takav iscjedak nije opasan te vam ne treba stvarati nelagodu
Evo ovo sam nasla na jednoj stranici a sad tko zna koliko je to istina... 🤷♀️🤔
Cure ja radim test na Sv tri kralja,mozda mi donesu plus, vidjet cemo :) Nadam se da ima neka samnom u tom periodu.
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Valjda cemo sve ugledat napokon taj +
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Ja cu danas radit test, jer je nema jos. Drzite fige curke 🙊
06/20 blighted ovum 8tt.
Ja cu danas radit test, jer je nema jos. Drzite fige curke 🙊
Drzin fige ❤
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Kod mene još ništa od M ...
ali imala sam situaciju jutros nakon odnosa (normalnog potpuno) me toliko probadalo i grčilo u trbuhu i jajnicima , povraćanje , drhtanje, oblio me hladan znoj te sam na povratku u krevet pala na pod od slabosti.... nisam se pomaknuti mogla...
To je sve prošlo nakon cca 15 min...i kao da ništa nije ni bilo
E sad to mi se znalo dogoditi već par puta nakon odnosa ali nije dugo i ne kužim šta mi se dogodi...
Gin nije imala odgovor a situacija je baš čudna... jel se možda nekom od vas dogodilo slično?
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Malo mi je mokrače pobjeglo iznad testnih linija. Ali mi je bila crtica da je uradjen ispravno. Jel moguce da je jos rano 😔 jucer sam trebala dobit.
06/20 blighted ovum 8tt.
Sortiraj odgovore
Najstariji