Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nova19
    15. Prosinac 2019. 20:46

Lalla

Nova, znaci cekati ces do 17 dpo? Sretno!
    Ja isto ovaj mjesec cekam m. Neda mi se piskit. Hahaha, postigla sam zen

Lalla ja vjerujem da bi mogla znati prije ali sam vec jednom napravila test prerano pa imala biokemijsku pa rekla necu vise prerano piskiti, zato cekam...
    Regi i Flo cestitke jos jednom!! Nadam se da cu uskoro za vama!!!

Nova19
    15. Prosinac 2019. 20:49

Mara Kokosica

Meni se pojavila smeda crtica na gacicama. Odnos smo imali prosli vikend i tad nekad je i bila ovulacija. Smedjarenje mi zna bit nekad ali dan dva prije menstruacije. Sad trebam dobit za 5 dana. Sta vi mislite

Mara Kokosica identicno kod mene danas!!! I sve isto kao i ti, prosli tjedan bila O, i meni je cudno to smedkasno, bas me iznenadilo!
    Nekako mi je prerano i nije mi se do sada desilo... a nista, cekamo... ako pisnes plus prije men onda cu se iskreno ponadati za sebe 😆😆

Flo
    15. Prosinac 2019. 21:08

mislim da cu ja piskit na testove jod dva tjedna od straha 😂😂
    Mucnina, niski tlak i lagani umor, inace super 😆

Slee
    15. Prosinac 2019. 21:23

Joj, meni doslo da sutra napravim test kad tako slusam vas, ali mislim da je 10dpo stvarno rano i da cu se samo razocarati

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• Breskvica123
    15. Prosinac 2019. 21:26

Cure koji je najbolji test za trudnoću da ponovim opet?? 

Flo
    15. Prosinac 2019. 21:38

Breskvica123

Cure koji je najbolji test za trudnoću da ponovim opet??

Ja sam kupila trakicu u mulleru za 14 kn i pokazao je + tri dana prije.

• Mara Kokosica
    15. Prosinac 2019. 22:30

Nova19

Mara Kokosica

Meni se pojavila smeda crtica na gacicama. Odnos smo imali prosli vikend i tad nekad je i bila ovulacija. Smedjarenje mi zna bit nekad ali dan dva prije menstruacije. Sad trebam dobit za 5 dana. Sta vi mislite
    Mara Kokosicaidenticno kod mene danas!!! I sve isto kao i ti, prosli tjedan bila O, i meni je cudno to smedkasno, bas me iznenadilo!
    Nekako mi je prerano i nije mi se do sada desilo… a nista, cekamo… ako pisnes plus prije men onda cu se iskreno ponadati za sebe 😆😆

Haha onda daj Boze 2 plusa za nas. Cekat cu ja petak. Ak ne stigne onda sub.piskim

06/20 blighted ovum 8tt.

tufnica1602
    15. Prosinac 2019. 22:43

Joj taj 20-ti..boze da nece doc menstruacija ni jednoj i da smo sve trudne. 😊😎 kako bi voljela bebu malu..

• bennny20
    15. Prosinac 2019. 23:40

Regi i Flo čestitam još jednom od srca. 
    Kakav vam je feeling? Jeste uopce svjesne da je to to, a je testic pokazao plus? 

• bennny20
    15. Prosinac 2019. 23:42

Kod mene svi simptomi PMSa. Bolne grudi, nervoza i živčanoća pogotovo na muža. 
    Tak da i ovaj mjesec ćorak. Nikak na zelenu granu. 🤦🏼‍♀️😨

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.