Nova, znaci cekati ces do 17 dpo? Sretno!
Ja isto ovaj mjesec cekam m. Neda mi se piskit. Hahaha, postigla sam zen
Lalla ja vjerujem da bi mogla znati prije ali sam vec jednom napravila test prerano pa imala biokemijsku pa rekla necu vise prerano piskiti, zato cekam...
Regi i Flo cestitke jos jednom!! Nadam se da cu uskoro za vama!!!
Meni se pojavila smeda crtica na gacicama. Odnos smo imali prosli vikend i tad nekad je i bila ovulacija. Smedjarenje mi zna bit nekad ali dan dva prije menstruacije. Sad trebam dobit za 5 dana. Sta vi mislite
Mara Kokosica identicno kod mene danas!!! I sve isto kao i ti, prosli tjedan bila O, i meni je cudno to smedkasno, bas me iznenadilo!
Nekako mi je prerano i nije mi se do sada desilo... a nista, cekamo... ako pisnes plus prije men onda cu se iskreno ponadati za sebe 😆😆
mislim da cu ja piskit na testove jod dva tjedna od straha 😂😂
Mucnina, niski tlak i lagani umor, inace super 😆
Joj, meni doslo da sutra napravim test kad tako slusam vas, ali mislim da je 10dpo stvarno rano i da cu se samo razocarati
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Cure koji je najbolji test za trudnoću da ponovim opet??
Ja sam kupila trakicu u mulleru za 14 kn i pokazao je + tri dana prije.
Meni se pojavila smeda crtica na gacicama. Odnos smo imali prosli vikend i tad nekad je i bila ovulacija. Smedjarenje mi zna bit nekad ali dan dva prije menstruacije. Sad trebam dobit za 5 dana. Sta vi misliteMara Kokosicaidenticno kod mene danas!!! I sve isto kao i ti, prosli tjedan bila O, i meni je cudno to smedkasno, bas me iznenadilo!
Nekako mi je prerano i nije mi se do sada desilo… a nista, cekamo… ako pisnes plus prije men onda cu se iskreno ponadati za sebe 😆😆
Haha onda daj Boze 2 plusa za nas. Cekat cu ja petak. Ak ne stigne onda sub.piskim
06/20 blighted ovum 8tt.
Joj taj 20-ti..boze da nece doc menstruacija ni jednoj i da smo sve trudne. 😊😎 kako bi voljela bebu malu..
Regi i Flo čestitam još jednom od srca.
Kakav vam je feeling? Jeste uopce svjesne da je to to, a je testic pokazao plus?
Kod mene svi simptomi PMSa. Bolne grudi, nervoza i živčanoća pogotovo na muža.
Tak da i ovaj mjesec ćorak. Nikak na zelenu granu. 🤦🏼♀️😨
Sortiraj odgovore
Najstariji