jelenamojaja bas htjedoh napisati radi test nemoj da ti ja dolazim tamo 😁 a kad ono…ajde ajde praznicno raspolozenje je najbolje da skaces na dragog hheheh. ❤️❤️ Imate jedno drugo..to je najveci blagoslov. Zelim tu punooo praznicnog raspolozenja, i srece i puno malih zdravih stenaca.
Hvala draga punooo....i ja tebi isto zelim od srca...a stenaca za sad imam samo 3....😬..jedno jos uvjek u kuci hranim na flassicu jer je jako slabo bilo..tek sad je doslo sebi i pocelo papati samo🤗🤗🤗
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Kod mene lagani grcevi i probadanje. Neuobicajeno. Ne bude mi tako pred mengu. Samo se nadam da nije upala neka
06/20 blighted ovum 8tt.
Evo kod mene krenuli bolovi ko da cu dobit mengu..trajalo probadanje jedno 20ak min i stalo..trcala sam na wc no nema nista 😬😬
Trebam dobiti za 3 dana..
Zabavaaa krece hahaha
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
Evo kod mene krenuli bolovi ko da cu dobit mengu..trajalo probadanje jedno 20ak min i stalo..trcala sam na wc no nema nista 😬😬
Zabavaaa krece hahaha
Kad ces piskiti???? 😊😊
Moja je stigla vjestica jedna tocna u sekund…..zato ce za Bozic bit akcijaaaaa…🥰🥰😁😁😁😁😂😂😂….cure…drzte se…🥰🥰🥰
ti ces imat akciju kad i ja 😂😂😂🎅🏿🙏🤦🏿♀️
Zabavaaa krece hahaha
Kad ces piskiti???? 😊😊
Za 3 dana,ako ne dobim do tada..no nekak si mislim da ce ovaj mjesec samo vjestica doci ranije 🙈🙈
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
Moja je stigla vjestica jedna tocna u sekund…..zato ce za Bozic bit akcijaaaaa…🥰🥰😁😁😁😁😂😂😂….cure…drzte se…🥰🥰🥰
ti ces imat akciju kad i ja 😂😂😂🎅🏿🙏🤦🏿♀️
Super...ma to ce da bude pravo akcijanje😂😂😂😂......ima da nam osuse muzevi💪💪🤗🤗🤗🤦♀️🤦♀️
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Sretno Marta!
Ja sam naisla sada na ovo:
Ako osjetite bol samo na prednjem dijelugrudi i u bradavicama, to je znak da ovulacija nije još nastupila. Postoji još dio estrogena koji se treba proizvesti te se ovulacija još čeka.
Ako bol u grudima osjetite i naprijed i sa strane, to znači da je ovulacija nastupila, ali nije još nastalo dovoljno progesterona kako bi nastupila lutealna faza. Ako osjetite bol samo sa strane grudi, to je znak da je ovulacija prošla i da je nastupila lutealna faza.
Kako vas bole? Mene bole cijele, znaci da nema dovoljno tog glupog progesterona. Ili ne vjerujete u ovo?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
mene grudi uopce ne bole vec par ciklusa i mislim da to nije ok, ali isto tako znam da mi se malo poremetilo od zadnjeg spontanog, a bila na pregledima i sve ok pa cu se drzati toga 😊
Danas cijeli dan osjecam neko treperenje u trbuhu, ali isto tako znam da je prerano za simptome.
Ne znam, nadam se da ce se nesto primiti, ali isto tako sam spremna na M i novi ciklus... sve u svoje vrijeme, vidjet cemo 😐
Sortiraj odgovore
Najstariji