Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jelenajelena
    13. Prosinac 2019. 15:21

tufnica1602

jelenamojaja bas htjedoh napisati radi test nemoj da ti ja dolazim tamo 😁 a kad ono…ajde ajde praznicno raspolozenje je najbolje da skaces na dragog hheheh. ❤️❤️ Imate jedno drugo..to je najveci blagoslov. Zelim tu punooo praznicnog raspolozenja, i srece i puno malih zdravih stenaca.

Hvala draga punooo....i ja tebi isto zelim od srca...a stenaca za sad imam samo 3....😬..jedno jos uvjek u kuci hranim na flassicu jer je jako slabo bilo..tek sad je doslo sebi i pocelo papati samo🤗🤗🤗

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

• Mara Kokosica
    13. Prosinac 2019. 18:18

Kod mene lagani grcevi i probadanje. Neuobicajeno. Ne bude mi tako pred mengu. Samo se nadam da nije upala neka

06/20 blighted ovum 8tt.

Tommyfame
    13. Prosinac 2019. 18:47

Evo kod mene krenuli bolovi ko da cu dobit mengu..trajalo probadanje jedno 20ak min i stalo..trcala sam na wc no nema nista 😬😬
    Trebam dobiti za 3 dana..
    Zabavaaa krece hahaha

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

*A goal without a plan is just a wish

Nova19
    13. Prosinac 2019. 19:29

tommyfame

Evo kod mene krenuli bolovi ko da cu dobit mengu..trajalo probadanje jedno 20ak min i stalo..trcala sam na wc no nema nista 😬😬
    Zabavaaa krece hahaha

Kad ces piskiti???? 😊😊

13. Prosinac 2019. 19:37

jelenajelena

Moja je stigla vjestica jedna tocna u sekund…..zato ce za Bozic bit akcijaaaaa…🥰🥰😁😁😁😁😂😂😂….cure…drzte se…🥰🥰🥰

ti ces imat akciju kad i ja 😂😂😂🎅🏿🙏🤦🏿‍♀️

Tommyfame
    13. Prosinac 2019. 19:55

Nova19

tommyfame

Zabavaaa krece hahaha

Kad ces piskiti???? 😊😊

Za 3 dana,ako ne dobim do tada..no nekak si mislim da ce ovaj mjesec samo vjestica doci ranije 🙈🙈

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

*A goal without a plan is just a wish

jelenajelena
    13. Prosinac 2019. 19:59

Marinalin

jelenajelena

Moja je stigla vjestica jedna tocna u sekund…..zato ce za Bozic bit akcijaaaaa…🥰🥰😁😁😁😁😂😂😂….cure…drzte se…🥰🥰🥰

ti ces imat akciju kad i ja 😂😂😂🎅🏿🙏🤦🏿‍♀️

Super...ma to ce da bude pravo akcijanje😂😂😂😂......ima da nam osuse muzevi💪💪🤗🤗🤗🤦‍♀️🤦‍♀️

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

Marta14
    13. Prosinac 2019. 20:06

Ja sutra trebam ne dobit.. 🤞🤞🤞
    Ili sljedeca O tocno na Bozic 😄🥂

Slee
    13. Prosinac 2019. 20:13

Sretno Marta!
    Ja sam naisla sada na ovo:
    Ako osjetite bol samo na prednjem dijelugrudi i u bradavicama, to je znak da ovulacija nije još nastupila. Postoji još dio estrogena koji se treba proizvesti te se ovulacija još čeka.

Ako bol u grudima osjetite i naprijed i sa strane, to znači da je ovulacija nastupila, ali nije još nastalo dovoljno progesterona kako bi nastupila lutealna faza. Ako osjetite bol samo sa strane grudi, to je znak da je ovulacija prošla i da je nastupila lutealna faza. 

Kako vas bole? Mene bole cijele, znaci da nema dovoljno tog glupog progesterona. Ili ne vjerujete u ovo?

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

Nova19
    13. Prosinac 2019. 20:29

mene grudi uopce ne bole vec par ciklusa i mislim da to nije ok, ali isto tako znam da mi se malo poremetilo od zadnjeg spontanog, a bila na pregledima i sve ok pa cu se drzati toga 😊
    Danas cijeli dan osjecam neko treperenje u trbuhu, ali isto tako znam da je prerano za simptome.
    Ne znam, nadam se da ce se nesto primiti, ali isto tako sam spremna na M i novi ciklus... sve u svoje vrijeme, vidjet cemo 😐 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.