Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tommyfame
    14. Prosinac 2019. 12:14

regi

Ma ne ide bolje,glupi mob😥ali uzivo se bolje vidi..kaze aplikacija za trebam dobit za 7 dana..ali prije 11 dana mi je bila ovulacija(isla sam na folikulometriju pa znam).prekjucer mi bila kao krvava zilica a sinoc onako rozo na papiru.mislila sam cekati sa testom ali ne,ne mogu ja izdrzati..

Mozda je malo rano za veselje..no sve je moguce :) ma tvom mjestu ja bi roknula bar jos 2 test hahah 

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

*A goal without a plan is just a wish

regi
    14. Prosinac 2019. 12:20

Hahah ma nemam ih vise,bolje da nemam..nit je prvi urin nit ista,bolje da cekam pon.ali dobro je vidjetii sjenu a ne prazan test:)u prvoj trudnoci su me cice isto ovako pekle,kao da zare,zato sam i isla radit test

regi
    14. Prosinac 2019. 12:23

https://ibb.w/7z7WBqN

regi
    14. Prosinac 2019. 12:26

https://ibb.co/7z7WBqN

regi
    14. Prosinac 2019. 12:26

Tu se malo bolje vidi..ko ce sad docekat pon:) 

nada23
    14. Prosinac 2019. 12:28

Regi, sigurno će se sjena pojačati za 2 dana, posto se implantacija tek dogodila. 😊 Ali to je to čim je sjena tu. 😍

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

regi
    14. Prosinac 2019. 12:29

Joj nadam se...hvalla tii

nada23
    14. Prosinac 2019. 12:32

regi

Joj nadam se…hvalla tii

Izdrži do pon i sretnooo! 🍀😊

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Rita37🤰
    14. Prosinac 2019. 12:41

regi

Joj nadam se…hvalla tii

REGI bas mi je drago.. Samo je rano za jacu crtu al to je tooo! Cestitam! 🍀 🍀 🍀 🍀 

Rita37🤰
    14. Prosinac 2019. 12:54

Mana_Mare

Cestitam curama koje su barem i sjenu ugledale na testu! Ja bi po kalendaru trebala u pon dobit M , al za sada simptomi ko i svaki pms do sad, bolne grudi, grintulina na sve i svasta, hahahahha , tako da se i ne nadam, akciju smo imalo, ali mozda nismo pokrili u pravo vrijeme, neznam…ako nije ovi ciklus bio uspjesan, bit ce sljedeci 💪

Ja nemam nikakve simptome... Grudi obicno bole po dva tjedna... Sad nista doslovno...  Trebam u utorak dobit.    Jel to moze bit simptom? 
    🙃 🤭 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.