Ma ne ide bolje,glupi mob😥ali uzivo se bolje vidi..kaze aplikacija za trebam dobit za 7 dana..ali prije 11 dana mi je bila ovulacija(isla sam na folikulometriju pa znam).prekjucer mi bila kao krvava zilica a sinoc onako rozo na papiru.mislila sam cekati sa testom ali ne,ne mogu ja izdrzati..
Mozda je malo rano za veselje..no sve je moguce :) ma tvom mjestu ja bi roknula bar jos 2 test hahah
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
Hahah ma nemam ih vise,bolje da nemam..nit je prvi urin nit ista,bolje da cekam pon.ali dobro je vidjetii sjenu a ne prazan test:)u prvoj trudnoci su me cice isto ovako pekle,kao da zare,zato sam i isla radit test
Regi, sigurno će se sjena pojačati za 2 dana, posto se implantacija tek dogodila. 😊 Ali to je to čim je sjena tu. 😍
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Joj nadam se…hvalla tii
Izdrži do pon i sretnooo! 🍀😊
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Joj nadam se…hvalla tii
REGI bas mi je drago.. Samo je rano za jacu crtu al to je tooo! Cestitam! 🍀 🍀 🍀 🍀
Cestitam curama koje su barem i sjenu ugledale na testu! Ja bi po kalendaru trebala u pon dobit M , al za sada simptomi ko i svaki pms do sad, bolne grudi, grintulina na sve i svasta, hahahahha , tako da se i ne nadam, akciju smo imalo, ali mozda nismo pokrili u pravo vrijeme, neznam…ako nije ovi ciklus bio uspjesan, bit ce sljedeci 💪
Ja nemam nikakve simptome... Grudi obicno bole po dva tjedna... Sad nista doslovno... Trebam u utorak dobit. Jel to moze bit simptom?
🙃 🤭
Sortiraj odgovore
Najstariji