Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Prosinac 2019. 08:12

Raštika

Zene, prijavljujem da je menga izgleda lagano krenula… Bome cu uloske ipak iskoristit. 😂😂 Al dobro bar nema smedjarenja izgleda ovaj put.zadnja dva ciklusa smeđarila sam 5,6,7 dana pa je onda krenula menga. 😉

i meni je tako prosli mjesec smedarilo a ovaj put samo jedan dan smede i dobih sinoc🙈
    sretno nam dalje👌

Dia123
    13. Prosinac 2019. 08:21

Jutro cure kako ste danas evo  drugi dan da smedje tamno mi ide ipak imam pdjecaj cijelo vrime da cu zasac procurit nadam se da nece kako kod vas😘

13. Prosinac 2019. 08:22

Dia123

Jutro cure kako ste danas evo drugi dan da smedje tamno mi ide ipak imam pdjecaj cijelo vrime da cu zasac procurit nadam se da nece kako kod vas😘

eto svi smedarili.
    meni danas bas krvari.
    Od sljedeceg tjedna opet akcija pa cemo vidit rezultat iza n.god😂

nada23
    13. Prosinac 2019. 09:31

Regi, meni su te žilice + smeđi iscjedak bili implantacija. Nažalost, trudnoća nije opstala. Nadam se da ćeš ugledati svoj plusic. 🤞
    Cure, evo me nazad. Nakon zadnje biokemijske trudnoće su prošla 2 ciklusa u pauzi i sada sam opet u akciji. Ovaj mjesec ne pratim ovulaciju ni simptome pa sto bude, bude. 😊

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Raštika
    13. Prosinac 2019. 09:55

Jutro svima! Sretan nam petak 13.😋1️⃣3️⃣😶😂
    Kod meme jos nije krenula menga.... Boli trbuh, iscjedak je neki svijetlo crven... Al krenut ce ona znam ju. 🙄😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

regi
    13. Prosinac 2019. 11:59

nada23

Regi, meni su te žilice + smeđi iscjedak bili implantacija. Nažalost, trudnoća nije opstala. Nadam se da ćeš ugledati svoj plusic. 🤞
    Cure, evo me nazad. Nakon zadnje biokemijske trudnoće su prošla 2 ciklusa u pauzi i sada sam opet u akciji. Ovaj mjesec ne pratim ovulaciju ni simptome pa sto bude, bude. 😊

Zao mi je...Koji dan ciklusa ti se to pojavilo?evo danas nemam nista,samo toplina u cicama i to je to

nada23
    13. Prosinac 2019. 12:38

regi

nada23

Zao mi je…Koji dan ciklusa ti se to pojavilo?evo danas nemam nista,samo toplina u cicama i to je to

Pojavilo se 22 dan ciklusa, 10 dana nakon ovulacije. Inače to nikad prije nisam imala... Idemo dalje, drugi put će biti vise sreće. Tebi sretno i držim fige. 😊

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Talija
    13. Prosinac 2019. 13:17

Raštika

Jutro svima! Sretan nam petak 13.😋1️⃣3️⃣😶😂
    Kod meme jos nije krenula menga…. Boli trbuh, iscjedak je neki svijetlo crven… Al krenut ce ona znam ju. 🙄😂

Dok ne krene ima nade 🙈👍🏻

jelenajelena
    13. Prosinac 2019. 13:32

Moja je stigla vjestica jedna tocna u sekund.....zato  ce za Bozic bit  akcijaaaaa...🥰🥰😁😁😁😁😂😂😂....cure...drzte se...🥰🥰🥰

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

tufnica1602
    13. Prosinac 2019. 14:03

jelenamoja ja bas htjedoh napisati radi test nemoj da ti ja dolazim tamo 😁 a kad ono...ajde ajde praznicno raspolozenje je najbolje da skaces na dragog hheheh. ❤️❤️ Imate jedno drugo..to je najveci blagoslov. Zelim tu punooo praznicnog raspolozenja, i srece i puno malih zdravih stenaca. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.