Zene, prijavljujem da je menga izgleda lagano krenula… Bome cu uloske ipak iskoristit. 😂😂 Al dobro bar nema smedjarenja izgleda ovaj put.zadnja dva ciklusa smeđarila sam 5,6,7 dana pa je onda krenula menga. 😉
i meni je tako prosli mjesec smedarilo a ovaj put samo jedan dan smede i dobih sinoc🙈
sretno nam dalje👌
Jutro cure kako ste danas evo drugi dan da smedje tamno mi ide ipak imam pdjecaj cijelo vrime da cu zasac procurit nadam se da nece kako kod vas😘
Jutro cure kako ste danas evo drugi dan da smedje tamno mi ide ipak imam pdjecaj cijelo vrime da cu zasac procurit nadam se da nece kako kod vas😘
eto svi smedarili.
meni danas bas krvari.
Od sljedeceg tjedna opet akcija pa cemo vidit rezultat iza n.god😂
Regi, meni su te žilice + smeđi iscjedak bili implantacija. Nažalost, trudnoća nije opstala. Nadam se da ćeš ugledati svoj plusic. 🤞
Cure, evo me nazad. Nakon zadnje biokemijske trudnoće su prošla 2 ciklusa u pauzi i sada sam opet u akciji. Ovaj mjesec ne pratim ovulaciju ni simptome pa sto bude, bude. 😊
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Jutro svima! Sretan nam petak 13.😋1️⃣3️⃣😶😂
Kod meme jos nije krenula menga.... Boli trbuh, iscjedak je neki svijetlo crven... Al krenut ce ona znam ju. 🙄😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Regi, meni su te žilice + smeđi iscjedak bili implantacija. Nažalost, trudnoća nije opstala. Nadam se da ćeš ugledati svoj plusic. 🤞
Cure, evo me nazad. Nakon zadnje biokemijske trudnoće su prošla 2 ciklusa u pauzi i sada sam opet u akciji. Ovaj mjesec ne pratim ovulaciju ni simptome pa sto bude, bude. 😊
Zao mi je...Koji dan ciklusa ti se to pojavilo?evo danas nemam nista,samo toplina u cicama i to je to
Zao mi je…Koji dan ciklusa ti se to pojavilo?evo danas nemam nista,samo toplina u cicama i to je to
Pojavilo se 22 dan ciklusa, 10 dana nakon ovulacije. Inače to nikad prije nisam imala... Idemo dalje, drugi put će biti vise sreće. Tebi sretno i držim fige. 😊
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Jutro svima! Sretan nam petak 13.😋1️⃣3️⃣😶😂
Kod meme jos nije krenula menga…. Boli trbuh, iscjedak je neki svijetlo crven… Al krenut ce ona znam ju. 🙄😂
Dok ne krene ima nade 🙈👍🏻
Moja je stigla vjestica jedna tocna u sekund.....zato ce za Bozic bit akcijaaaaa...🥰🥰😁😁😁😁😂😂😂....cure...drzte se...🥰🥰🥰
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
jelenamoja ja bas htjedoh napisati radi test nemoj da ti ja dolazim tamo 😁 a kad ono...ajde ajde praznicno raspolozenje je najbolje da skaces na dragog hheheh. ❤️❤️ Imate jedno drugo..to je najveci blagoslov. Zelim tu punooo praznicnog raspolozenja, i srece i puno malih zdravih stenaca.
Sortiraj odgovore
Najstariji