Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bosco
    12. Prosinac 2019. 19:36

Cestitke na plusicu!  Kak lijepo!
    Odmaraj i veseli se💐

Rita37🤰
    12. Prosinac 2019. 19:37

regi

Kaze mi aplikacija da imam do menge 9 dana,obrisem.se sad na wc i tanka zilica na papiru😥😥obicno mi se 3 dana pred mengu pojavi tako kao zilica i onda za 3 dana menga…ne kuzim,cili dan me boli ko da cu dobit..jel moguce da ce mi doci toliko ranije?😥a toliko sam nade polagala u ovaj ciklus(i para s obzirom sa sam privatno isla na folikulometriju)..od muke sam se rasplakala,bem ti sve😥

I ja sam 9 dana prije menge imala na jednom brisnju u sluzi ili ostatku sperme malo sukrvice.. Ave skupa izaslo... Poslje vise nista... Ovaj ciklus total nista ni grudi ne bole ni osjecaj da cu dobit samo nervoza do ludila pucan na svaku sitnicu.    Jos pet dana cekanja pa cemo vidjeti.   Nadam se i za tebe i sebe da je to dobar znak jer rano je za mengu...
    🙃 

regi
    12. Prosinac 2019. 19:40

Rita36

regi

Kaze mi aplikacija da imam do menge 9 dana,obrisem.se sad na wc i tanka zilica na papiru😥😥obicno mi se 3 dana pred mengu pojavi tako kao zilica i onda za 3 dana menga…ne kuzim,cili dan me boli ko da cu dobit..jel moguce da ce mi doci toliko ranije?😥a toliko sam nade polagala u ovaj ciklus(i para s obzirom sa sam privatno isla na folikulometriju)..od muke sam se rasplakala,bem ti sve😥

I ja sam 9 dana prije menge imala na jednom brisnju u sluzi ili ostatku sperme malo sukrvice.. Ave skupa izaslo… Poslje vise nista… Ovaj ciklus total nista ni grudi ne bole ni osjecaj da cu dobit samo nervoza do ludila pucan na svaku sitnicu.  Jos pet dana cekanja pa cemo vidjeti. Nadam se i za tebe i sebe da je to dobar znak jer rano je za mengu…
    🙃

Da,bas sluz i kao zilica..opet mi je sad na papiru(idem u wc svako malo).Nisam to imala u prvoj trudnoci pa nekako se bojim da od T nista😥

• Mara Kokosica
    12. Prosinac 2019. 21:04

Regi nemoj jos gubit nadu.
    U mene pocele pohice i bijeli iscjedak. Vjestica oznacava teritorij izgleda

06/20 blighted ovum 8tt.

regi
    12. Prosinac 2019. 21:22

A dok ne dobijem mengu jos ima nade💪💪cudan mi ovaj osjecaj u cicama,vidjet cemo kako ce se situacija razvijati.

Dia123
    12. Prosinac 2019. 23:12

tufnica1602

Dia ja imam osjecaj da ce se za dva dana ta tvoja crtica vidit iz aviona 😁 javi nam kad saznas obavezno.
    Rastika i ti si mi sumnjiva, to ce biti jedno veliko iznenadjenje sutra sigurno 😍

🤗🤗Naravnoo

Dia123
    12. Prosinac 2019. 23:17

regi

Tako je meni sad bilo 10 prije menge dva dan bolivi kao kad procurim cak sam mislila da sam procurila ja u wc kad isjedak u velikoj kolicini i ja sam mislila kud ranije zato i sad imam osjecaj kao da cu dobit🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ ali nikad neznas mozda draga i razveselis se ovaj put🤗🤗

Raštika
    13. Prosinac 2019. 00:06

Zene, prijavljujem da je menga izgleda lagano krenula... Bome cu uloske ipak iskoristit. 😂😂 Al dobro bar nema smedjarenja izgleda ovaj put.zadnja dva ciklusa smeđarila sam 5,6,7 dana pa je onda krenula menga. 😉

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Talija
    13. Prosinac 2019. 07:04

Raštika, miša joj ‘bem. Iduci ciklus je naš ☺️💪🏻😘

jelenajelena
    13. Prosinac 2019. 08:03

Curke kako ste,,,,flo,cestitke na pllusicu.....evo i ja danas (ne)ocekujem vjesticu....nemam nikakve simptome ni za vjesticu ni za t....kako god bude....curke drzte se vi koje cekate 20.drzim vam fige..🤞🤞🤞🤞🥰🥰🥰🥰

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.