Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rita37🤰
    13. Prosinac 2019. 20:30

Slee

Sretno Marta!
    Ja sam naisla sada na ovo:
    Ako osjetitebol samo naprednjem dijelugrudi i u bradavicama, to je znak daovulacija nije još nastupila. Postoji još dio estrogena koji se treba proizvesti te se ovulacija još čeka.

Ako bol u grudima osjetitei naprijed i sa strane, to znači da jeovulacijanastupila, ali nije još nastalo dovoljno progesterona kako bi nastupila lutealna faza. Ako osjetite bol samo sa strane grudi, to je znak da je ovulacija prošla i da je nastupila lutealna faza.

Kako vas bole? Mene bole cijele, znaci da nema dovoljno tog glupog progesterona. Ili ne vjerujete u ovo?

Meni 4 dana do menge ne bole uopce, nista, nigdje.. (inace bole od ovulacije do menge i za vrijeme nje... Ma neka dva tjedna minimalno mjesecno bole.    Ovaj ciklus bas nista...
    🙃 

regi
    13. Prosinac 2019. 20:49

Meni 8 dana do menge su pune,ko neko peckanje i toplina.🤷‍♀️

Rita37🤰
    13. Prosinac 2019. 21:43

regi

Meni 8 dana do menge su pune,ko neko peckanje i toplina.🤷‍♀️

Ja pojma vise nemam sto koji simptom znaci... Jedan ciklus me budila bol htjele su puknut bila sam uvjerena to je to.    Ovaj ciklus nista kao da nemam na sebi...
    🙃 

Marta14
    14. Prosinac 2019. 00:03

Pa evo mene bole sa strane zadnjih dana, i to desna vise. Sutra bih trebala dobiti. 
    Tako je i prosli ciklus. Cak sam bila otisla na ultrazvuk jer sam se prepala posto imam na toj dojci fibroadenom..ja zabrijala svasta.. Kaze doktorica hormoni 😄😅🤯

Raštika
    14. Prosinac 2019. 07:49

Jutro zene, kod mene jos nije krenula menga. I dalje sam na dnevnom ulosku i par kapi iscjedka... Slicno mi je bilo i zadnja dva, tri ciklusa al je prvo bilo smeđarenja 5,6,7 dana i onda bi na dan kad trebam dobit krenula menga. A sad mi je iscjedak koji nije smedj nego blago krvav krenuo dan prije menge. To je bilo 12.12.kasno navecer. 13.12.sam trebala dobit i evo nema nista.... 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• Mara Kokosica
    14. Prosinac 2019. 07:56

Rastika ajmo po testic.
    Ostale curke koje broje sitno i NE cekaju 20ti, kak stee

06/20 blighted ovum 8tt.

Slee
    14. Prosinac 2019. 08:04

Rastika, testic cekamo!
    Mara, ja sam ok, bole cice, ali tako uvijek. Temperatura porasla za pola stupnja, ali sam se dizala u 4 ujutro pisat pa ne znam vrijedi li onda. To pisanje nocno i sinoc pisanje svako malo po par kapi mi je isto neobicno, ali moguce da je neka prehlada u igri.
    Ostale? 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

regi
    14. Prosinac 2019. 08:08

Rastika,svaka cast na strpljenju-ja bi taj test jos jucer popiskila.Kod mene jedino cice i dalje kao pune i peckaju.jucer mi je opet na jednom brisanju bilo malo rozo na papiru(10 dan od uvulacije).ko ce izdrzat jos 7 dana za test😥😥😥

• Mara Kokosica
    14. Prosinac 2019. 08:12

Kod mene malo lijeva cicka pocela bolit kao i uvijek pred mengu. I puhice standardno. Nismo bili bas aktivni ovaj mj tak da ne ocekujem nista. 

06/20 blighted ovum 8tt.

Raštika
    14. Prosinac 2019. 09:08

Nosam u torbi vec tri dana test. 😂😂😂 Pa evo ako ne krene danas popisat cu ga navecer. Pa nek ide di hoce... Al nekako vam ja ne vjerujem da se meni moze dogodit impl. krvarenje, lazna menga i sl.  😂😂😂😂 
    Al evo vidit cu danas tokom dana. 😶

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.