Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rita88
    14. Prosinac 2019. 09:24

Rastika sretno, cekamo vecer 🤞☺️☺️
    Cure cekam i vase plusice, meni je kraj menge i sad kombiniranje kako i sta tokom plodnih dana 😂 dal se svaki dan sexat, dal svaki dr dan, dal pricekat tri do cetiri dana od zadnjeg odnosa pa na pozitivnoj trakici bacit se u akciju. Sve kao necu kalkulirat al na kraju uvijek kalkuliram 🙄 Sve sam probala vise neznam sta bi 🤷‍♀️

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Rita37🤰
    14. Prosinac 2019. 10:08

Mara Kokosica

Rastika ajmo po testic.
    Ostale curke koje broje sitno i NE cekaju 20ti, kak stee

Nervozna na trenutke vesela na trenutke iz krajnosti u krajnost... Trebam NE dobit 17.12

Rita37🤰
    14. Prosinac 2019. 10:12

Rita88

Rastika sretno, cekamo vecer 🤞☺️☺️
    Cure cekam i vase plusice, meni je kraj menge i sad kombiniranje kako i sta tokom plodnih dana 😂 dal se svaki dan sexat, dal svaki dr dan, dal pricekat tri do cetiri dana od zadnjeg odnosa pa na pozitivnoj trakici bacit se u akciju. Sve kao necu kalkulirat al na kraju uvijek kalkuliram 🙄 Sve sam probala vise neznam sta bi 🤷‍♀️

Tako sam i ja jedno vrijeme pa sam nasla nekako zlatnu sredinu..   Od poslje menstr neki 15 dana svakindr dan znaci 7-8 odnosa... Pokrijemo sigurno svo plodno vrijeme a onda odmaramo od akcijanja jer bas dodija bit redovit nekad nam se samo spava.   Al ne odustajemo.... Ne pratim vise trakice ni temperaturu.    Kontrole sam prosla ovulacije imam.. Spermiogram uredan... Vitamine ipak pijemo nije na odmet i eto.    Sto bude bude.. 

Rita37🤰
    14. Prosinac 2019. 11:26

Raštika

Nosam u torbi vec tri dana test. 😂😂😂 Pa evo ako ne krene danas popisat cu ga navecer. Pa nek ide di hoce… Al nekako vam ja ne vjerujem da se meni moze dogodit impl. krvarenje, lazna menga i sl. 😂😂😂😂
    Al evo vidit cu danas tokom dana. 😶

Sretno 😊! 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 

regi
    14. Prosinac 2019. 11:32

Currreeew isla do dm i ubacila onaj first sign test i imam sjenuuu

regi
    14. Prosinac 2019. 11:36

Ne znam kako podici sliku ali sjennnaaa je tuuu...

Tommyfame
    14. Prosinac 2019. 11:58

regi

Ne znam kako podici sliku ali sjennnaaa je tuuu…

https://imgbb.com/ tu ubaciii 🤞🤞🤞😬😬😬

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

regi
    14. Prosinac 2019. 12:01

https://ibb.co/grk85hk

Tommyfame
    14. Prosinac 2019. 12:03

regi

https://ibb.co/grk85hk

Jel mozes malo bolje uslikat? Mislim vidim ju al prejaka je svjetlina..
    Kad trebas dobit?

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

regi
    14. Prosinac 2019. 12:10

Ma ne ide bolje,glupi mob😥ali uzivo se bolje vidi..kaze aplikacija za trebam dobit za 7 dana..ali prije 11 dana mi je bila ovulacija(isla sam na folikulometriju pa znam).prekjucer mi bila kao krvava zilica a sinoc onako rozo na papiru.mislila sam cekati sa testom ali ne,ne mogu ja izdrzati..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.