Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rita37🤰
    14. Prosinac 2019. 13:21

Mana_Mare

Rita36

Mana_Mare

Cestitam curama koje su barem i sjenu ugledale na testu! Ja bi po kalendaru trebala u pon dobit M , al za sada simptomi ko i svaki pms do sad, bolne grudi, grintulina na sve i svasta, hahahahha , tako da se i ne nadam, akciju smo imalo, ali mozda nismo pokrili u pravo vrijeme, neznam…ako nije ovi ciklus bio uspjesan, bit ce sljedeci 💪

Ja nemam nikakve simptome… Grudi obicno bole po dva tjedna… Sad nista doslovno… Trebam u utorak dobit. Jel to moze bit simptom?
    🙃 🤭

A joj draga ja ti stvarno neznam, nadajmo se da je ako ti tako zelis☺️☺️☺️ meni je stvarno sve isto ko i pred svaku M, grudi me ubijaju, suprug dobije jezikovu juhu ako me takne hahahahhaha

Moj je isto lose prosao al sve trpi jer se nada da je trudnoca 
    😊😂 Ma pojma ni sama nemam... Drzi me to sto sam imala kaljicu krvi 19dc... Sto nisam nikad i et... Nada tu a strah da ce bit ko i uvijek bas kvari sve..  Sretno svima! 🍀 

Raštika
    14. Prosinac 2019. 13:32

Ooooo Regi cestitam!!!! ❤️❤️❤️
    Cel, ti si vidjela na papiru krvavi trag jucer jel? 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Marta14
    14. Prosinac 2019. 13:40

Regi drzim fige da bude i jaca crtica 🤞🤞

regi
    14. Prosinac 2019. 13:47

Da,bio je rozi trag dok sam se brisala a dan prije toga kao jedna zilica krvava.

• Mara Kokosica
    14. Prosinac 2019. 15:01

Regi cestitaaam. Otpocela sezona idemo dalje curke 😍

06/20 blighted ovum 8tt.

14. Prosinac 2019. 16:25

cestitam Regi.  
    Sad mi napisi koliko dugo radiš na bebi,kad su odnosi bili,i koliko imaš godina:)

Marta14
    14. Prosinac 2019. 16:34

Ja sam bila sa Alija narucila neke jeftine testove. Sad pisam i skuzim da to ni nije test 🤪🤯

• Breskvica123
    14. Prosinac 2019. 17:07

https://ibb.co/kxSXDmx
    Jel i vi vidite drugu crticu?? 🤔 Ja sam tako uzbudjena jako!! 🙏🙏🤞🤞🤗🤗

Amy2019
    14. Prosinac 2019. 18:09

https://ibb.co/vJ1W2YQ nisam sigurna da li sma stavila pravi link, regi, mozes pogledati kako je moja crtica slaba bila kao kod tebe, 8 dana prije ocekivane. Trenutno sam 12+5 :) ponovi svakako u ponedjeljak, unaprijed cestitam :D breskvica, meni to izgleda kao vl, nadam se da nije, da je plus i kod tebe. Pratim vas da vidim rezultate, sretno :) 

regi
    14. Prosinac 2019. 18:33

Amy2019

https://ibb.co/vJ1W2YQ nisam sigurna da li sma stavila pravi link, regi, mozes pogledati kako je moja crtica slaba bila kao kod tebe, 8 dana prije ocekivane. Trenutno sam 12+5 :) ponovi svakako u ponedjeljak, unaprijed cestitam :D breskvica, meni to izgleda kao vl, nadam se da nije, da je plus i kod tebe. Pratim vas da vidim rezultate, sretno :)

Ajme predivno:)joj jedva cekam ponedjeljak,nadam se da je to to..jesi imala neke simptome?meni samo strujanje u cicama i to je to.tako mi je bilo u prvoj trudnoci pa sam.zato radila ovako rano test

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.