Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BaeBee85
    30. Kolovoz 2019. 19:20

Saljem vam vibrice, mantram i molim se da smo sve ovako sretne s pluscinama ko kuca kak kaze Tufnica 👶🏻❣️👶🏻❣️ Eto, nakon 6 mjeseci, sad jos samo nek je sve ok🙏🏻🤗

• Breskvica123
    30. Kolovoz 2019. 19:22

Cestitam samo kod mene nikako da krene ocito jos ne nadam se previse iskreno, 🤞🤞🤔🤔😔😔 ako sutra budem radila test sumnjam da ce biti dvije crtice... Prije 4 dana sam bila razocarana i bojim se sad uopce test kupiti 😔😔❤️❤️

bebalove
    30. Kolovoz 2019. 19:29

Cure da li znate  da li kantarinovo ulje sprecava zacece tj .spermicima plutanje ?
    Imam manjak vlaznosti i na netu sam procitala da je dobro kantarinovo ulje ali ne znam da li je to bas toliko preporucljivo 🤔🤔 

sneguljica1
    30. Kolovoz 2019. 19:31

Breskvica123

Cestitam samo kod mene nikako da krene ocito jos ne nadam se previse iskreno, 🤞🤞🤔🤔😔😔 ako sutra budem radila test sumnjam da ce biti dvije crtice… Prije 4 dana sam bila razocarana i bojim se sad uopce test kupiti 😔😔❤️❤️

Lakse ti je uraditi i znati na cemu si..a i nama svima olaksati iscekivanje..😉😉ja drzim 🤞🤞🤞🤞 i 🙏🙏🙏 da bude plus velikiiiii...

Ivonal
    30. Kolovoz 2019. 20:11

Vama puno srece a nama nista ne preostaje nego da cekamo dan B 😊😊😊😊😊 tko jos iscekuje svpk plusic kako se psjecate?? 

Ivcy1306
    30. Kolovoz 2019. 20:16

Cestitke curkama sa plusicima i od mene!sretna i uspjesna trudnoca! 
    Breskvice, ja bi na tvom mjestu napravila test jer ako ti vec kasni toliko test bi trebao pokazati tocan rezultat, ako je plus znas zasto kasni, ali ako je minus onda je ocito i nekakav problem koji je bolje sto prije rijesiti. Sretno u svakom slucaju! 
    Kod mene nista, pocinju plodni lagano al evo sin u temperaturi vec drugu noc tako da nam nije bas do akcijanja nekog uz to sve jos se svasta nesto dogadja kod moga tate za kojeg sam jako vezana pa sam svaki dan u placu, stresu, strahu i nzn ni ja cemu sve ne. 
    Ugl.prezivit cemo sve, bit ce sve dobro. 😉

sneguljica1
    30. Kolovoz 2019. 20:21

Ivcy1306

Cestitke curkama sa plusicima i od mene!sretna i uspjesna trudnoca!
    Breskvice, ja bi na tvom mjestu napravila test jer ako ti vec kasni toliko test bi trebao pokazati tocan rezultat, ako je plus znas zasto kasni, ali ako je minus onda je ocito i nekakav problem koji je bolje sto prije rijesiti. Sretno u svakom slucaju!
    Kod mene nista, pocinju plodni lagano al evo sin u temperaturi vec drugu noc tako da nam nije bas do akcijanja nekog uz to sve jos se svasta nesto dogadja kod moga tate za kojeg sam jako vezana pa sam svaki dan u placu, stresu, strahu i nzn ni ja cemu sve ne.
    Ugl.prezivit cemo sve, bit ce sve dobro. 😉

A i meni je cerka mladja pod temp,nije visoka ali dovoljno da ne smijem zaspat kako treba..zao mi je zbog situacije koja te zadesila..posle kise dodje duga..i ja sam nenormalno vezana za tatu..cjeli moj zivot je radio u Italiju,i vidjela sam ga svaki treci mj,svaki put pred njegov dolazak ja bih se razboljela,ali niko mi ne kaze da ce da dodje,isto tako kad je trebao natrag..i dan danas,imamo konekciju,ne moramo nista da kazemo,vec znamo kakva je situacija..sve sto nas snadje to ce i da prodje..samo hrabro..💖

Acqua
    30. Kolovoz 2019. 20:23

Ja, ja, ja! Osjecam se totalno normalno, pa si mislim da to nije dobar znak hahh. Mrvu napuhane cicke, tu i tam grcevi neki, apetit...svi PMS znakovi

tufnica1602
    30. Kolovoz 2019. 20:31

Ja iscekujem svoj pozitivan test, prije pola sata pojavilo mi se jako svijetlo rozo krvarenje ali jaaako svijetlo, menstruaciju trebam dobiti za 5 dana. Da li mi je uranila vragulja ili je pak nesto drugo? 🤔 vidjet cemo do sutra hoce li krenuti prava menstruacija ili ce stati. ✌🏻

Ivonal
    30. Kolovoz 2019. 20:42

Kod mene pad imuniteta i groznica u glavi mi vrucee kao da na glavi imam zapaljenu vatru temp dole 37.3 trebam ne dobit za 5 dana grceva nema jedino sto mi je bilo sinoc zapalila cigaru a pusila sam vec u toku dana pa mi se lagano zavrtilo i nisam ljubitelj dinje ali sad sam pojela pola bar ahhaha premda ja mislim da nije to nista posebno tako da drzim nam svima figice i da sto prije dode ta fakng srijeda aaaa 😭🤣🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.