Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Breskvica123
    05. Prosinac 2019. 18:57

Rita88

Breskvica123

Rita88

Breskvica123

Ja se ne nadam ovaj mjesec nista jer MM i ja smo imali svega 4 puta odnos od zadnje M 😔 27.11. 28.11 1.12 i 4.12 ali tko zna mozda bas na Bozic nas obraduje jedan +! S tim da se njemu ne zuri ne pokazuje preveliku volju za drugim djetetom kao je jer njegove su rijeci mladi smo, stignemo, curica ce nam imat u 2 mjesecu 4 godine mislim da je to ok razlika, meni i njemu 23 godine, ne zelim preveliku razliku jer mala je sama i hoce i bracu i seku oboje 😂🤦‍♀️ u isto vrijeme pa eto mozda ovaj mjesec bude ali sumnjam kad nemamo ceste odnose jer smo imali prvi odnos tek 7 dan od prestanka M… 🤞🤞🤞🤞

pa to ti je taman negdje oko ovulacije, nemoj si još mjesec otpisat ☺️🤞

A cuje vidjet cemi imala sam 2 dana onaj mljecni iscjedak kako ja to zovem odnosno bjelo vodenasti nije se bas razvalcio i nije bio proziran kako bi trebao biti za vrijeme O a tko zna mozda bude ne znam ni sama ali znam da cemo ove dane iskoristiti najbolje dok nema M koja se nadam nece doci… 🤷‍♀️🤞💪🤔

kod mene isto nema rastezljivog iscjetka, samo je vodenast tokom plodnih dana, samo ti akcijaj :)

Mislis da je i taj vodenasti ok mislim dobar znak ako nije rastezljiv? Jer od prekjucer mi je taj iscjedak i jucer danas ga nema nije obilan nego tu i tamo zna mi procurit i onda imam osjecaj kao da sam se upiskila nema miris nikakav nista me ne svrbi ni ne pece (ako bi bila neka infekcija) ali nije nista tako da mislim da je taj iscjedak ok znak kako ti kazes, naravno samo akcija svaki drugi dan ili treci i to bi trebalo biti dovoljno ako i 2 dana pauziramo sta ne? 🤔 Jer ipak sperma prezivi 2  do 3 dana... 🤷‍♀️

Kiky 🥰
    05. Prosinac 2019. 19:34

Ja se isto nadam da taj vodenasti iscjedak bez rastezanja ok. Proslu O sam sa lh trakicama pratila i dva dana mi je bila tamnija crtica ali taj drugi dan bas kad je bila tamna rekla sam muzu da krenemo u akciju a njemu se nije dalo, da ce i drugi dan isto biti tamna medjutim drugi dan je bila svijetla... 😞 sad moram cekati da mi prodje ova vjestica da opet krenemo u akciju

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Rita88
    05. Prosinac 2019. 19:56

Kod mene je uvijek za vrijeme plodnih dana vodenasti iscjedak, cak i ne lici na iscjedak nego onako kao mokroi tako mi traje za vrijeme plodnih dana tako da je to ok, a najbolje se keksat svaka 2 dana, pa i svaka tri dana, da se plivaci obnove :) 

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• Breskvica123
    05. Prosinac 2019. 22:03

Pa tako i radimo ne svaki dan nego svaki drugi ili treci i ja mislim da je to ok.. Mozda uspije ovaj put 🤔🤷‍♀️🤞🤗

Sonia33
    05. Prosinac 2019. 22:25

ela32

Cure moze jedno pitanje..citam okolo po internetu al nailazim na vise verzija.. kad dolazi plodna sluz, prije, poslije ili bas na dan O?

Plodna sluz bi trebala biti 2 do 3 dana prije O, onda je mliječna, vodenkasta, gusta i kako se O približava i na sam dan O bi trebala biti kao bjelanjak da ju se može rastegnuti do 6 cm između prstiju, nakon O ona još postoji ali se više ne rasteže toliko i postaje dosta gusta. 

• Breskvica123
    05. Prosinac 2019. 23:07

Sonia33

ela32

Cure moze jedno pitanje..citam okolo po internetu al nailazim na vise verzija.. kad dolazi plodna sluz, prije, poslije ili bas na dan O?

Plodna sluz bi trebala biti 2 do 3 dana prije O, onda je mliječna, vodenkasta, gusta i kako se O približava i na sam dan O bi trebala biti kao bjelanjak da ju se može rastegnuti do 6 cm između prstiju, nakon O ona još postoji ali se više ne rasteže toliko i postaje dosta gusta.

Ja nisam nikad imala takvu sluz osim ovakvu kakvu sad imam znaci nikad kao bjelanjak i tako rastezljivu i nikad ni nisam imala rastezljivu sluz samo mljecnu, kremastu, gustu i vodenkastu 🤷‍♀️ nadam se da je to to onda 🤞💪

Sonia33
    05. Prosinac 2019. 23:23

Breskvica123

Sonia33

ela32

Ja nisam nikad imala takvu sluz osim ovakvu kakvu sad imam znaci nikad kao bjelanjak i tako rastezljivu i nikad ni nisam imala rastezljivu sluz samo mljecnu, kremastu, gustu i vodenkastu 🤷‍♀️ nadam se da je to to onda 🤞💪

A to je kao po školski, recimo meni osobno je bila baš takva kao bjelanjak na dan O. Ali svaka sluz je plodna sluz tako da u akciju ako ju imaš 🍌🍌🤞🤞 😁😁

Slee
    05. Prosinac 2019. 23:41

Ja isto imam vodenastu ovaj ciklus. Inace bas rastezljivu. A sto se tice akcije, mi smo se odlucili za opciju svaki dan

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

Sonia33
    06. Prosinac 2019. 00:02

Slee

Ja isto imam vodenastu ovaj ciklus. Inace bas rastezljivu. A sto se tice akcije, mi smo se odlucili za opciju svaki dan

Idealno bi bilo svaki drugi dan jer se plivači moraju oporaviti tj namnožiti (što ih je više to su bolje šanse za začeće) a i mogu preživjeti par dana u nama.
    Mi smo svaki drugi dan od 7 DC i evo nakon 2 god pokušavanja smo sad uspjeli 🤰🤗🤗. 

Matkiša 😎
    06. Prosinac 2019. 06:55

a meni doktor rekao svaki dan i to više puta na dan jer iako im se smanji količina poboljša im se kvaliteta :O  
    izludit ću hahaha zašto nema neke formule, napraviš to i dobiješ bebu 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.