Cure nisam izdrzala….. I napravila sam test…. +
Oooh još plusica danas…divnoooo
Čestitam, želim ti lijepu i urednu trudnoću.
Kada si trebala inace da ne dobijes, je l ti kasnilo ili si prije radila test?
Želim da sve brzo javimo ovako
Trebala sam dobit u srijedu i napravila sam test ujutro taj dan, al je bio negativan.. Planirala sam ujutro sutra, al sam kupila u Mulleru po 13kn i mislim se, ma idem napravit sad dok je dragi tu pa kud puklo da puklo kad ono odmah debele dvije crte!!!! Sutra cu ponovit, al mislim da je to to.. Piskim svako malo i to je u biti jedino sto mi je drugacije nego PMS, e da i imam manje simptoma nego u PMS-u, ni cice, ni zile, inace sam dolje smedja kad trebam dobit, sad ni to...
Hvala curke!! Saznala sam prije 10 minuta, pa sam jos u shoku.. Hahahah odmah vama javljam!!!!
I tebii cestitkeeee ...bas me raduju vasi plusici 🎉🎉🎉🎉🎉
Hvala curke!! Saznala sam prije 10 minuta, pa sam jos u shoku.. Hahahah odmah vama javljam!!!!
Čestitam 😊😊😊😊😊
Trebala sam dobit u srijedu i napravila sam test ujutro taj dan, al je bio negativan.. Planirala sam ujutro sutra, al sam kupila u Mulleru po 13kn i mislim se, ma idem napravit sad dok je dragi tu pa kud puklo da puklo kad ono odmah debele dvije crte!!!! Sutra cu ponovit, al mislim da je to to.. Piskim svako malo i to je u biti jedino sto mi je drugacije nego PMS, e da i imam manje simptoma nego u PMS-u, ni cice, ni zile, inace sam dolje smedja kad trebam dobit, sad ni to…
Čestitam... Fino je vidjeti ovoliko plusića, pune proljetne bebice. Neka je školski i sa srećom.
url=https://lilypie.com]
Trebala sam dobit u srijedu i napravila sam test ujutro taj dan, al je bio negativan.. Planirala sam ujutro sutra, al sam kupila u Mulleru po 13kn i mislim se, ma idem napravit sad dok je dragi tu pa kud puklo da puklo kad ono odmah debele dvije crte!!!! Sutra cu ponovit, al mislim da je to to.. Piskim svako malo i to je u biti jedino sto mi je drugacije nego PMS, e da i imam manje simptoma nego u PMS-u, ni cice, ni zile, inace sam dolje smedja kad trebam dobit, sad ni to…
Čestitam… Fino je vidjeti ovoliko plusića, pune proljetne bebice. Neka je školski i sa srećom.
I ja se pridruzujem cestitkama....neka bude po skolski😊😊🥰🥰
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
BaeBee85 cestitam neka je sa srecom, pluscina ko kuca odnosno crtice 😁❤️👌🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji