Buhtlice cestitam!! Ne moras se brinuti, to je pozitivno bez obzira sto je jeftiniji test!
Hvala vam žene :)
Prekrasno je što postoje ovakvi forumi, baš ste me umirile, divne ste :D
Sada preostaje samo nazvati ginekologinju i dogovoriti pregled.
i..pogađanje kada je bio zadnji ciklus :P
Makar čini se da je ono 14.11. što je kao bila menga, ipak bilo nešto drugo :D
https://ibb.co/pfQzb1p
evo linkić :) Slikano je možda minutu nakon što sam ga stavila u mokraću, odmah je iskočila druga linija….ali opet, unutarnji paničar me natjerao da kupim test od 80kn :) muž zna da sam luda, al on već slavi
Kada trebas dobiti ili ti kasni
Ako gledam da je menga bila 14.11. onda bi tek 12.12. trebala dobiti...
Ali to 14.11. je bio nekakav smeđi iscjedak koji je trajao 2-3 dana..nosila sam samo dnevni uložak, a inače mijenjam nocne uloške svaka 2-3- sata :/
Zato sam malo zbunjena
Tko zna mozda si onda trudna 2 mjeseca javi sta je rekao ginekolog
Di ste zene? Prijavljujem se za cekanje 13.12. Ne pratim nista… Sexa ima al ne na moj nagovor 😂😂😂 isla sam bezveze upisat u aplikaciju kad smo imali odnose i skuzim da su mi plodni dani. 😶😂
Ne pratim ama bas nista, ni iscjedak, mislim cak da nisam ni osjetila ni ovulacijske bolove. 🤔
Trenutno sam na drugoj poziciji u firmi, mijenjam nekoga tako da mi je glava samo u kombiniranju posla. Ne stignem ni upratiti nista. Pa neka bude kako bude. Test bome necu radit ranije sve da mi netko dodje prijetit. 😂😂😂😂 Vidit cemo kroz kroz dva tjedna sta ce biti a do tad samo opusteno. Sikiranjem i suzama necu nista ubrzati, mogu samo, usporiti i sjebat samu sebe. Sretno nam svima! ❤️❤️
Ejla i ja trebam dobit 12.12 13.12….
niti pratim simptome niti ista.
imala odnose na putu ba godisnjem imala ove dane oko O i vidit cemo.
veselim se nekako sada blagdanima pa nisam tolko opterecena.
Di ste zene? Prijavljujem se za cekanje 13.12. Ne pratim nista… Sexa ima al ne na moj nagovor 😂😂😂 isla sam bezveze upisat u aplikaciju kad smo imali odnose i skuzim da su mi plodni dani. 😶😂
Ne pratim ama bas nista, ni iscjedak, mislim cak da nisam ni osjetila ni ovulacijske bolove. 🤔
Trenutno sam na drugoj poziciji u firmi, mijenjam nekoga tako da mi je glava samo u kombiniranju posla. Ne stignem ni upratiti nista. Pa neka bude kako bude. Test bome necu radit ranije sve da mi netko dodje prijetit. 😂😂😂😂 Vidit cemo kroz kroz dva tjedna sta ce biti a do tad samo opusteno. Sikiranjem i suzama necu nista ubrzati, mogu samo, usporiti i sjebat samu sebe. Sretno nam svima! ❤️❤️
Ejla i ja trebam dobit 12.12 13.12….
niti pratim simptome niti ista.
imala odnose na putu ba godisnjem imala ove dane oko O i vidit cemo.
veselim se nekako sada blagdanima pa nisam tolko opterecena.
I ja prijavljujem 12/13.12 ☺️
Sretno nam cure! 🤞
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Ooo počeo je novi krug, ja ne cekam 23.12. 🙈🙈
Cestitam na plusu, nisam uspjela polovi ti ciji je, ali cestitam od srca 🙂
Daa počela nova runda 😁
Ja isto 23. prosinac 🙂
Sortiraj odgovore