Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    29. Studeni 2019. 14:51

Breskvica123

Ooo da rekla sam mu ovaj mjesec cemo uprijeti svaki dan ako treba mora se primiti tako nam je bilo i sa malom koja se desila slucajno kako bi se reklo, pazili smo ali eto ne dovoljno, ocito kad pazis se desi prije nego kad namjerno ne pazis 😂🤷‍♀️ ovaj mjesec idemo samo jako koliko god se on bunio.. Sad svaki dan ustvari ili svaku vecer, pa cemo vidjeti u 12 mjesecu tamo polovicom bi trebala dobiti M ako sam ju sad imala 16.11, 🤔 uglavnom bit cemo vrijedni 🤞🤞🤞🤞❤️❤️

I ja trebam dobit 12.12
    mozemo se pratit.
    Ovulacija jucer bila i sad cekanje do 12.12.
    Bili aktivni😂

Raštika
    29. Studeni 2019. 16:48

Di ste zene? Prijavljujem se za cekanje 13.12. Ne pratim nista... Sexa ima al ne na moj nagovor 😂😂😂 isla sam bezveze upisat u aplikaciju kad smo imali odnose i skuzim da su mi plodni dani. 😶😂
    Ne pratim ama bas nista, ni iscjedak, mislim cak da nisam ni osjetila ni ovulacijske bolove. 🤔
    Trenutno sam na drugoj poziciji u firmi, mijenjam nekoga tako da mi je glava samo u kombiniranju posla. Ne stignem ni upratiti nista. Pa neka bude kako bude. Test bome necu radit ranije sve da mi netko dodje prijetit. 😂😂😂😂 Vidit cemo kroz kroz dva tjedna sta ce biti a do tad samo opusteno. Sikiranjem i suzama necu nista ubrzati, mogu samo, usporiti i sjebat samu sebe. Sretno nam svima! ❤️❤️

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

29. Studeni 2019. 17:39

Raštika

Di ste zene? Prijavljujem se za cekanje 13.12. Ne pratim nista… Sexa ima al ne na moj nagovor 😂😂😂 isla sam bezveze upisat u aplikaciju kad smo imali odnose i skuzim da su mi plodni dani. 😶😂
    Ne pratim ama bas nista, ni iscjedak, mislim cak da nisam ni osjetila ni ovulacijske bolove. 🤔
    Trenutno sam na drugoj poziciji u firmi, mijenjam nekoga tako da mi je glava samo u kombiniranju posla. Ne stignem ni upratiti nista. Pa neka bude kako bude. Test bome necu radit ranije sve da mi netko dodje prijetit. 😂😂😂😂 Vidit cemo kroz kroz dva tjedna sta ce biti a do tad samo opusteno. Sikiranjem i suzama necu nista ubrzati, mogu samo, usporiti i sjebat samu sebe. Sretno nam svima! ❤️❤️

Ejla i ja trebam dobit 12.12 13.12....
    niti pratim simptome niti ista.
    imala odnose na putu ba godisnjem imala ove dane oko O i vidit cemo.
    veselim se nekako sada blagdanima pa nisam tolko opterecena.

Talija
    29. Studeni 2019. 20:53

Marinalin

Raštika

Di ste zene? Prijavljujem se za cekanje 13.12. Ne pratim nista… Sexa ima al ne na moj nagovor 😂😂😂 isla sam bezveze upisat u aplikaciju kad smo imali odnose i skuzim da su mi plodni dani. 😶😂

Ejla i ja trebam dobit 12.12 13.12….
    niti pratim simptome niti ista.
    imala odnose na putu ba godisnjem imala ove dane oko O i vidit cemo.
    veselim se nekako sada blagdanima pa nisam tolko opterecena.

I ja prijavljujem 12/13.12 ☺️

• Mara Kokosica
    29. Studeni 2019. 22:13

Ja ne čekam 20.12. Sto bi super bilo test ispod bora

06/20 blighted ovum 8tt.

plavuša
    30. Studeni 2019. 08:50

Ooo počeo je novi krug, ja ne cekam 23.12. 🙈🙈

Cestitam na plusu, nisam uspjela polovi ti ciji je, ali cestitam od srca 🙂

1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️
    2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️
    12dpt beta 262,9 🍀🤞
    14dpt beta 557,7 🥰🙏
    13.03.2025. 6+3 💓

• buhtlica1212
    30. Studeni 2019. 09:19

I tako sam ja ipak odlučila testirati, nekim jeftinim testom i čini mi se da su dvije linije, vide se lijepo.. Nemam pojma kako vam staviti sliku :(
    Uzela sam skuplji test u ljekarni...jer sam paničar i nekako ne vjerujem ovom jeftinom. Vjerujem da netko razumije moju ludost hehe

jelenajelena
    30. Studeni 2019. 09:28

Idi na ibb.co pa tu uploadaj sliku i kopiraj link,pa nam tu zalijepi🥰🥰

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

• buhtlica1212
    30. Studeni 2019. 09:35

https://ibb.co/pfQzb1p

evo linkić :) Slikano je možda minutu nakon što sam ga stavila u mokraću, odmah je iskočila druga linija....ali opet, unutarnji paničar me natjerao da kupim test od 80kn :) muž zna da sam luda, al on već slavi

sanja0508
    30. Studeni 2019. 09:50

buhtlica1212

https://ibb.co/pfQzb1p

evo linkić :) Slikano je možda minutu nakon što sam ga stavila u mokraću, odmah je iskočila druga linija….ali opet, unutarnji paničar me natjerao da kupim test od 80kn :) muž zna da sam luda, al on već slavi

Mozes i ti slaviti skupa s njim 😊
    Cestitam i uzivaj u trudnoci

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.