Ooo da rekla sam mu ovaj mjesec cemo uprijeti svaki dan ako treba mora se primiti tako nam je bilo i sa malom koja se desila slucajno kako bi se reklo, pazili smo ali eto ne dovoljno, ocito kad pazis se desi prije nego kad namjerno ne pazis 😂🤷♀️ ovaj mjesec idemo samo jako koliko god se on bunio.. Sad svaki dan ustvari ili svaku vecer, pa cemo vidjeti u 12 mjesecu tamo polovicom bi trebala dobiti M ako sam ju sad imala 16.11, 🤔 uglavnom bit cemo vrijedni 🤞🤞🤞🤞❤️❤️
I ja trebam dobit 12.12
mozemo se pratit.
Ovulacija jucer bila i sad cekanje do 12.12.
Bili aktivni😂
Di ste zene? Prijavljujem se za cekanje 13.12. Ne pratim nista... Sexa ima al ne na moj nagovor 😂😂😂 isla sam bezveze upisat u aplikaciju kad smo imali odnose i skuzim da su mi plodni dani. 😶😂
Ne pratim ama bas nista, ni iscjedak, mislim cak da nisam ni osjetila ni ovulacijske bolove. 🤔
Trenutno sam na drugoj poziciji u firmi, mijenjam nekoga tako da mi je glava samo u kombiniranju posla. Ne stignem ni upratiti nista. Pa neka bude kako bude. Test bome necu radit ranije sve da mi netko dodje prijetit. 😂😂😂😂 Vidit cemo kroz kroz dva tjedna sta ce biti a do tad samo opusteno. Sikiranjem i suzama necu nista ubrzati, mogu samo, usporiti i sjebat samu sebe. Sretno nam svima! ❤️❤️
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Di ste zene? Prijavljujem se za cekanje 13.12. Ne pratim nista… Sexa ima al ne na moj nagovor 😂😂😂 isla sam bezveze upisat u aplikaciju kad smo imali odnose i skuzim da su mi plodni dani. 😶😂
Ne pratim ama bas nista, ni iscjedak, mislim cak da nisam ni osjetila ni ovulacijske bolove. 🤔
Trenutno sam na drugoj poziciji u firmi, mijenjam nekoga tako da mi je glava samo u kombiniranju posla. Ne stignem ni upratiti nista. Pa neka bude kako bude. Test bome necu radit ranije sve da mi netko dodje prijetit. 😂😂😂😂 Vidit cemo kroz kroz dva tjedna sta ce biti a do tad samo opusteno. Sikiranjem i suzama necu nista ubrzati, mogu samo, usporiti i sjebat samu sebe. Sretno nam svima! ❤️❤️
Ejla i ja trebam dobit 12.12 13.12....
niti pratim simptome niti ista.
imala odnose na putu ba godisnjem imala ove dane oko O i vidit cemo.
veselim se nekako sada blagdanima pa nisam tolko opterecena.
Di ste zene? Prijavljujem se za cekanje 13.12. Ne pratim nista… Sexa ima al ne na moj nagovor 😂😂😂 isla sam bezveze upisat u aplikaciju kad smo imali odnose i skuzim da su mi plodni dani. 😶😂
Ejla i ja trebam dobit 12.12 13.12….
niti pratim simptome niti ista.
imala odnose na putu ba godisnjem imala ove dane oko O i vidit cemo.
veselim se nekako sada blagdanima pa nisam tolko opterecena.
I ja prijavljujem 12/13.12 ☺️
Ja ne čekam 20.12. Sto bi super bilo test ispod bora
06/20 blighted ovum 8tt.
Ooo počeo je novi krug, ja ne cekam 23.12. 🙈🙈
Cestitam na plusu, nisam uspjela polovi ti ciji je, ali cestitam od srca 🙂
1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️
2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
13.03.2025. 6+3 💓
I tako sam ja ipak odlučila testirati, nekim jeftinim testom i čini mi se da su dvije linije, vide se lijepo.. Nemam pojma kako vam staviti sliku :(
Uzela sam skuplji test u ljekarni...jer sam paničar i nekako ne vjerujem ovom jeftinom. Vjerujem da netko razumije moju ludost hehe
Idi na ibb.co pa tu uploadaj sliku i kopiraj link,pa nam tu zalijepi🥰🥰
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
https://ibb.co/pfQzb1p
evo linkić :) Slikano je možda minutu nakon što sam ga stavila u mokraću, odmah je iskočila druga linija....ali opet, unutarnji paničar me natjerao da kupim test od 80kn :) muž zna da sam luda, al on već slavi
https://ibb.co/pfQzb1p
evo linkić :) Slikano je možda minutu nakon što sam ga stavila u mokraću, odmah je iskočila druga linija….ali opet, unutarnji paničar me natjerao da kupim test od 80kn :) muž zna da sam luda, al on već slavi
Mozes i ti slaviti skupa s njim 😊
Cestitam i uzivaj u trudnoci
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji