Ooo da rekla sam mu ovaj mjesec cemo uprijeti svaki dan ako treba mora se primiti tako nam je bilo i sa malom koja se desila slucajno kako bi se reklo, pazili smo ali eto ne dovoljno, ocito kad pazis se desi prije nego kad namjerno ne pazis 😂🤷♀️ ovaj mjesec idemo samo jako koliko god se on bunio.. Sad svaki dan ustvari ili svaku vecer, pa cemo vidjeti u 12 mjesecu tamo polovicom bi trebala dobiti M ako sam ju sad imala 16.11, 🤔 uglavnom bit cemo vrijedni 🤞🤞🤞🤞❤️❤️
Cure svima koje čekate držim fige, vakdja će biti predbozicnih i Božićnih pluseva.
Cure koje su dobile vješticu, glavu gore idemo u nove pobjede, znam lako je reći znam i sama ali nema nam druge, bude lakše kad se ovako guramo jedna drugu. 💪💪
Mislim da sam čitala da je bio i plus čestitam ❤️
čitala sam ovih dana ali da ne odgovaram posebno.
Mene ubijena ovo čekanje, sutra će hiti 11 dan od one ovitrelle injekcije, i strah me napraviti test jer ako bude pozitivan da li da mu vjerujem jer kod tih injekcija mogu biti lažno pozitivni rezultati, zato je doktorica rekla čekaj 15 dana.. Ali sad čitam već satima i studiram za dozu koji sam ja dobila kažu da nestane nakon 10 dana... I sad ga ti znaj... A ne da mi mira onaj test u ladici...
Cure svima koje čekate držim fige, vakdja će biti predbozicnih i Božićnih pluseva.
Cure koje su dobile vješticu, glavu gore idemo u nove pobjede, znam lako je reći znam i sama ali nema nam druge, bude lakše kad se ovako guramo jedna drugu. 💪💪
Mislim da sam čitala da je bio i plus čestitam ❤️
čitala sam ovih dana ali da ne odgovaram posebno.
Mene ubijena ovo čekanje, sutra će hiti 11 dan od one ovitrelle injekcije, i strah me napraviti test jer ako bude pozitivan da li da mu vjerujem jer kod tih injekcija mogu biti lažno pozitivni rezultati, zato je doktorica rekla čekaj 15 dana.. Ali sad čitam već satima i studiram za dozu koji sam ja dobila kažu da nestane nakon 10 dana… I sad ga ti znaj… A ne da mi mira onaj test u ladici…
hjooj mogu misliti kako ti je, kad test zasvrbi 😂 pričekaj do nedjelje hoces izdrzat?
Tko samnom radi test 08.12?
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Rita88 teško da ću izdržati, ali sama sebe mucim jer ako ispadne pozitivno neću vjerovati jer ću reći da je od trigger injekcije, 🤦♀️... Znam da je nabolje da pričekam taj 6.12 samo se čini jako delako... Imaš kakvih simptomcica? Mene malo grčevi dole i cice su osjetljive... Ali opet nis mi to ne znači.
Ja radim 6.12. Ovaj mjesec necu ni jedan test napraviti ranije i necu se zamarat sa simptomima jer sam od toga vec luda. Prosle mjesece sam se ubila razgledavajuci sebe i zamisljajuci simptome, zato sad nista. Zadajem si sto vise posla i na poslu i kuci da ne razmisljam stalno o tome i da mi nesto drugo malo zaokupi misli koliko je to moguce.
Rita88 teško da ću izdržati, ali sama sebe mucim jer ako ispadne pozitivno neću vjerovati jer ću reći da je od trigger injekcije, 🤦♀️… Znam da je nabolje da pričekam taj 6.12 samo se čini jako delako… Imaš kakvih simptomcica? Mene malo grčevi dole i cice su osjetljive… Ali opet nis mi to ne znači.
onda probaj pricekati do 6.12. da se bezveze ne stresiras ili vadi betu to ti je mozda najbolje.
A ja sam nekako napuhana, napeta dolje, cice su ok, jucer sam imala jak bijeli iscjedak e sad sta je neznam, tek mi je danas 5-ti dan nakon ovulacije, ima još vremena 🙃
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Rita88 teško da ću izdržati, ali sama sebe mucim jer ako ispadne pozitivno neću vjerovati jer ću reći da je od trigger injekcije, 🤦♀️… Znam da je nabolje da pričekam taj 6.12 samo se čini jako delako… Imaš kakvih simptomcica? Mene malo grčevi dole i cice su osjetljive… Ali opet nis mi to ne znači.
onda probaj pricekati do 6.12. da se bezveze ne stresiras ili vadi betu to ti je mozda najbolje.
A ja sam nekako napuhana, napeta dolje, cice su ok, jucer sam imala jak bijeli iscjedak e sad sta je neznam, tek mi je danas 5-ti dan nakon ovulacije, ima još vremena 🙃
Držim fige, onda se čujemo 6.12. Ima da bude pluseva 💪💪
Pozdrav ženice,
prvi puta sam na ovom forumu :)
MM i smo počeli raditi na bebi tek prije dva mjeseca...početnici :P
U biti, imam par nekih čudnih simptoma, al me sve strah testirati pa valjda pišem tu u nadi neke psihološke potpore hehe.
Godinama sam pila pilule zbog obilnih i bolnih mengi i tek sam ih prestala piti prije 2 mjeseca pa onaj racionalni dio mozga samo tupi da su to vjerojatno simptomi zbunjenih hormona zbog prestanka pijenja pilula :/
Pozdrav ženice,
prvi puta sam na ovom forumu :)
MM i smo počeli raditi na bebi tek prije dva mjeseca…početnici :P
U biti, imam par nekih čudnih simptoma, al me sve strah testirati pa valjda pišem tu u nadi neke psihološke potpore hehe.
Godinama sam pila pilule zbog obilnih i bolnih mengi i tek sam ih prestala piti prije 2 mjeseca pa onaj racionalni dio mozga samo tupi da su to vjerojatno simptomi zbunjenih hormona zbog prestanka pijenja pilula :/
Dobrodošla🤗
Koliko imaš godina? Uzimaš li neke dodatke prehrani?
Koji ti je dan ciklusa?
29 godina i dosta pazim na prehranu, a uzimam željezo (anemija, klasika), multivitamine i magnezij zbog vježbanja.
E sad, koji je dan ciklusa je dobro pitanje :) prvi mjesec od prestanka pijenja pilula sam dobila točno 28 dan (17.10), a sad u 11.mjesecu sam ˝dobila˝ 14.11. Dobila je pod navodnicima jer to nije bila menga kakve inace imam (čak i s pilulama su bile obilnije od ˝ovoga˝).
Sortiraj odgovore
Najstariji