The world's most well-known online payment system.
Paypal Transfer
WU Transfer
BANK Transfer
CashApp Down.
Cloned Card And Dumps + Pin
Text or call for more details:
Wickr : kenkylian
wsApp : +13476882381
Long term deal and bulk orders are welcome
Cure jeste zivee? Evo meni danas 4 dan menst. Bacam se sljedeci tj u akciju
06/20 blighted ovum 8tt.
Ja čekam. U ponedjeljak bi trebala stići m, osjecam lagane bolove, bole me cice i izraženije su mi vene.
Možda za vikend napravim testic (kupila sam jučer neka dva jeftina u Mulleru) ali najbolje bi bilo da uspijem pričekati do ponedjeljka 🙈
Ja čekam. U ponedjeljak bi trebala stići m, osjecam lagane bolove, bole me cice i izraženije su mi vene.
Možda za vikend napravim testic (kupila sam jučer neka dva jeftina u Mulleru) ali najbolje bi bilo da uspijem pričekati do ponedjeljka 🙈
Cekaj samnom do ponedjeljka moglo bi biti puno plusića
Dogovoreno, u ponedjeljak ujutro radimo testice! Može?🤗
Dogovoreno, u ponedjeljak ujutro radimo testice! Može?🤗
Moze moze
Cure sretno u ponedjeljak, razveselite nas ujutro 🤞🤞
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Mene je moja danas u(ne)srecila... Cekam tamo neki drugi ponedjeljak, sretniji od iduceg nadam se 😣🙄
Cure sretno u ponedjeljak!! A Nikol doci ce jednom i tvoj ponedjeljak! Mozda samo tvoj bebac ceka blagdansko raspolozenje 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji