Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nikol2109
    27. Studeni 2019. 21:01

tonkica031

Ma moramo misliti na najbolje i nadati se + ja nemogu docekat ponedjeljak… Najradije bi odma napravila test

Iskreno se nadam da ces se iznenaditi ovaj mjesec 💓

27. Studeni 2019. 21:01

Sonia33

Nikol2109

Nazalost mislim da necu imat razloga cekat ponedjeljak… Toliko jaki bolovi u ledima i povremeno pritisak u donjem dijelu trbuha… Izgleda da vjestica dolazi 😣😣😣😣😣😣😣

Ne mora biti, mene su užasno boljela leđa i pritisak mi je bio dolje, samo što sam posumnjala da sam trudna jer se to počelo događati desetak dana prije m a inače mi je pms počinjao par dana prije. I eto ga plusić, držim fige i tebi 🤞🤞🥰🥰

jel si onda imala rano ovulaciju ?
    kad si vec 10 dana pred M imala pritisak i bolove?

• tonkica031
    27. Studeni 2019. 21:16

Ja isto imam bolove još od ovulacije a i cicke bole

27. Studeni 2019. 21:23

tonkica031

Bolove u jajnicima?

• tonkica031
    27. Studeni 2019. 21:47

Marinalin

tonkica031

Bolove u jajnicima?

Pa da i to blagi bolovi i kao peckanje

ivkica
    27. Studeni 2019. 21:54

Pocela sam piti premama duo koji imaju kapsule i tabletu. Al sam danas zaboravila. Sto kad se preskoci jedan dan? Jel pijete prenatal u isto vrijeme?

🙎29 god., 👦muž 33 god.
    02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
    22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
    Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)

• Mara Kokosica
    27. Studeni 2019. 21:58

Curke sretno vam. Izdrzite jos malooo 🤗

06/20 blighted ovum 8tt.

jasamja
    27. Studeni 2019. 22:00

Bok svima. Nakon 3 dana citanja na prekide da vam malo pisem 😉
    Čestitam svima koje ste napokon ugledale svoje pluseve,sretna sam zbog svake 😊 ❤️
    Moja prica ide ovako. Pila sam kontracepcijske nesto manje od 9 godina zbog neredovitih ciklusa,a prestala sam krajem 10. mjeseca. Od onda smo mm i ja odlucili da je vrijeme za sirenje obitelji. Stvari jos nema,kasne 2 dana. T je iskljucena,debelo 😉 sve me strah kako prepoznat O posto ju nikad nisam ni imala ali uz sve vase savjete i iskustva nadam se da kad dode da cu znat. A do onda mi samo opusteno dok ne stigne ugovor za stalno pocetkom godine 💪 svima sretno u daljnjim pokusajima i neocekivanju M. Ja vas citam i pratim i dalje. 
    P.s. oprostite na dugom postu 😊

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Sonia33
    27. Studeni 2019. 22:10

Marinalin

Sonia33

Nikol2109

Nazalost mislim da necu imat razloga cekat ponedjeljak… Toliko jaki bolovi u ledima i povremeno pritisak u donjem dijelu trbuha… Izgleda da vjestica dolazi 😣😣😣😣😣😣😣

Ne mora biti, mene su užasno boljela leđa i pritisak mi je bio dolje, samo što sam posumnjala da sam trudna jer se to počelo događati desetak dana prije m a inače mi je pms počinjao par dana prije. I eto ga plusić, držim fige i tebi 🤞🤞🥰🥰

jel si onda imala rano ovulaciju ?
    kad si vec 10 dana pred M imala pritisak i bolove?

Da, mislim da je bila 8 ili 9 dan

Princess Mimi
    27. Studeni 2019. 23:36

tonkica031

Ma moramo misliti na najbolje i nadati se + ja nemogu docekat ponedjeljak… Najradije bi odma napravila test

Znam kako ti je, ali nemoj, samo ćeš zbuniti sama sebe. Još malo 
    💪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.