Ma moramo misliti na najbolje i nadati se + ja nemogu docekat ponedjeljak… Najradije bi odma napravila test
Iskreno se nadam da ces se iznenaditi ovaj mjesec 💓
Nazalost mislim da necu imat razloga cekat ponedjeljak… Toliko jaki bolovi u ledima i povremeno pritisak u donjem dijelu trbuha… Izgleda da vjestica dolazi 😣😣😣😣😣😣😣
Ne mora biti, mene su užasno boljela leđa i pritisak mi je bio dolje, samo što sam posumnjala da sam trudna jer se to počelo događati desetak dana prije m a inače mi je pms počinjao par dana prije. I eto ga plusić, držim fige i tebi 🤞🤞🥰🥰
jel si onda imala rano ovulaciju ?
kad si vec 10 dana pred M imala pritisak i bolove?
Ja isto imam bolove još od ovulacije a i cicke bole
Bolove u jajnicima?
Ja isto imam bolove još od ovulacije a i cicke bole
Bolove u jajnicima?
Pa da i to blagi bolovi i kao peckanje
Pocela sam piti premama duo koji imaju kapsule i tabletu. Al sam danas zaboravila. Sto kad se preskoci jedan dan? Jel pijete prenatal u isto vrijeme?
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Curke sretno vam. Izdrzite jos malooo 🤗
06/20 blighted ovum 8tt.
Bok svima. Nakon 3 dana citanja na prekide da vam malo pisem 😉
Čestitam svima koje ste napokon ugledale svoje pluseve,sretna sam zbog svake 😊 ❤️
Moja prica ide ovako. Pila sam kontracepcijske nesto manje od 9 godina zbog neredovitih ciklusa,a prestala sam krajem 10. mjeseca. Od onda smo mm i ja odlucili da je vrijeme za sirenje obitelji. Stvari jos nema,kasne 2 dana. T je iskljucena,debelo 😉 sve me strah kako prepoznat O posto ju nikad nisam ni imala ali uz sve vase savjete i iskustva nadam se da kad dode da cu znat. A do onda mi samo opusteno dok ne stigne ugovor za stalno pocetkom godine 💪 svima sretno u daljnjim pokusajima i neocekivanju M. Ja vas citam i pratim i dalje.
P.s. oprostite na dugom postu 😊
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Nazalost mislim da necu imat razloga cekat ponedjeljak… Toliko jaki bolovi u ledima i povremeno pritisak u donjem dijelu trbuha… Izgleda da vjestica dolazi 😣😣😣😣😣😣😣
Ne mora biti, mene su užasno boljela leđa i pritisak mi je bio dolje, samo što sam posumnjala da sam trudna jer se to počelo događati desetak dana prije m a inače mi je pms počinjao par dana prije. I eto ga plusić, držim fige i tebi 🤞🤞🥰🥰
jel si onda imala rano ovulaciju ?
kad si vec 10 dana pred M imala pritisak i bolove?
Da, mislim da je bila 8 ili 9 dan
Ma moramo misliti na najbolje i nadati se + ja nemogu docekat ponedjeljak… Najradije bi odma napravila test
Znam kako ti je, ali nemoj, samo ćeš zbuniti sama sebe. Još malo
💪
Sortiraj odgovore
Najstariji