Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nikol2109
    26. Studeni 2019. 20:21

lelica

Book curke evo opet se javljam,nije mi vrag dao mira i ponovila sam test maloprije (trakicama iz mullera) i opet se pojavila jaako svijetla crticaa,jel moguce mozda da je doslo kasnije do oplodnje? Posto jeli neki 7 dana mi kasni a crtice su jako slabe…

Moguce je, naravno.. Najbolji nacin da se umiris i budes sigurna je da ujutro izvadis betu, mozda najbolje privatno, kosta 150 kn privatno i bude gotov nalaz za cca 2 h... Drzim ti fige i nadamo se najboljem 💓

• lejlica
    26. Studeni 2019. 20:29

Hocu svakako inace cu poludit ,hvala i ja se nadam da je napokon uspilo ☺️☺️

Sonia33
    26. Studeni 2019. 20:40

Meni su ciklusi trajali 24-25 dana i uvijek sam mislila da mi je O oko 12., 13. dana ciklusa. Sad ovaj mjesec tj 29.10 mi je bila M i ovulacija mi je bila 8 ili 9 dan. Znam po tome jer je baš bila odmah poslije m sluz kao bjelanjak već od 7 dana i pikanje u jajniku. Tako smo i krenuli u akciju  svaki drugi dan i kad ono sad plusić. A duge dvije godine ništa. 

• Mara Kokosica
    26. Studeni 2019. 22:24

Sonia33

Meni su ciklusi trajali 24-25 dana i uvijek sam mislila da mi je O oko 12., 13. dana ciklusa. Sad ovaj mjesec tj 29.10 mi je bila M i ovulacija mi je bila 8 ili 9 dan. Znam po tome jer je baš bila odmah poslije m sluz kao bjelanjak već od 7 dana i pikanje u jajniku. Tako smo i krenuli u akciju svaki drugi dan i kad ono sad plusić. A duge dvije godine ništa.

Bas lijepe vijestii. Cestitaaaam😘😘

06/20 blighted ovum 8tt.

tufnica1602
    27. Studeni 2019. 07:40

I ja cekam s vama ponedjeljak ali ne menstruaciju nego plaću 🤣😂 inace mi je menga sinoc stala pa su plodni dani oko svetog Nikole. Valjda ce pomoc sveti Nikola da nam uspije pa da muza iznenadim za Bozic pozitivnim testicem. Za vas navijam da vam svima budu pozitivni koje cekate. ❤️💕

regi
    27. Studeni 2019. 08:45

Sonia33

Meni su ciklusi trajali 24-25 dana i uvijek sam mislila da mi je O oko 12., 13. dana ciklusa. Sad ovaj mjesec tj 29.10 mi je bila M i ovulacija mi je bila 8 ili 9 dan. Znam po tome jer je baš bila odmah poslije m sluz kao bjelanjak već od 7 dana i pikanje u jajniku. Tako smo i krenuli u akciju svaki drugi dan i kad ono sad plusić. A duge dvije godine ništa.

Cestitam🤗🤗🤗

• Nikol2109
    27. Studeni 2019. 09:32

Cure, bez obzira na rezultat u ponedjeljak, planiram poceti piti novalac prenatalne kapsule... Da li je ijedna pokusala s time i ima iskustva? Hvalaa ❤️

Princess Mimi
    27. Studeni 2019. 09:59

Nikol2109

Cure, bez obzira na rezultat u ponedjeljak, planiram poceti piti novalac prenatalne kapsule… Da li je ijedna pokusala s time i ima iskustva? Hvalaa ❤️

Počni što prije :) 
    Jedino što je meni Prenatal uzrokovao proljev, pa pijem samo folnu od Solgara (već 3 mjeseca cca)

• Nikol2109
    27. Studeni 2019. 10:46

Princess Mimi

Nikol2109

Cure, bez obzira na rezultat u ponedjeljak, planiram poceti piti novalac prenatalne kapsule… Da li je ijedna pokusala s time i ima iskustva? Hvalaa ❤️

Počni što prije :)
    Jedino što je meni Prenatal uzrokovao proljev, pa pijem samo folnu od Solgara (već 3 mjeseca cca)

Hvala, hocu ❤️

• Mare87
    27. Studeni 2019. 12:57

tufnica1602

I ja cekam s vama ponedjeljak ali ne menstruaciju nego plaću 🤣😂 inace mi je menga sinoc stala pa su plodni dani oko svetog Nikole. Valjda ce pomoc sveti Nikola da nam uspije pa da muza iznenadim za Bozic pozitivnim testicem. Za vas navijam da vam svima budu pozitivni koje cekate. ❤️💕

😂😂
    Sretno tebi i svima nama! ☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.