Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nikol2109
    27. Studeni 2019. 14:57

Nazalost mislim da necu imat razloga cekat ponedjeljak... Toliko jaki bolovi u ledima i povremeno pritisak u donjem dijelu trbuha... Izgleda da vjestica dolazi 😣😣😣😣😣😣😣

Princess Mimi
    27. Studeni 2019. 15:04

Nikol, možda nije. Cure su pisale da je i prije plusa na testu bilo bolova. Nekima skroz kroz prvi mjesec...
    Držim fige da nije vještica🤞

• Nikol2109
    27. Studeni 2019. 15:19

Princess Mimi

Nikol, možda nije. Cure su pisale da je i prije plusa na testu bilo bolova. Nekima skroz kroz prvi mjesec…
    Držim fige da nije vještica🤞

Da bar 🤗🤗 hvala ti 💪

regi
    27. Studeni 2019. 17:51

Ja danas sa folikulometririje, drugi put.folikul 13.5mm a endometrij 6.1, deveti dan ciklusa..opet idem u petak.ciklusi su mi 30-32 dan pa je ovo kao ok(kaze doktor:).Rekao mi je da pijem prenatal tako da to uzimam.pijem i ciklu i ananas jer sam tu procitala da to deblja endometrij(mora biti oko 10-12mm da bi se odrzala trudnica-procitala na netu).ugl,malo sam opterecena sa svim tim pracenjem da cu na kraju zaboravit na sexgodina 33,muz 35 -jedan porod iza sebe.

Nova19
    27. Studeni 2019. 18:02

Nikol ja pijem Novalac jer su mi rekli da ima puno više i boljih vrijednosti od elevit pronatal koji sam do sada pila...
    Tim više da imam trombofiliju pa kažu da su te tablete bolje.
    Je malo okus čudan ali meni ne smeta, popijem svaki dan nakon ručka 🤗

Sonia33
    27. Studeni 2019. 20:12

Nikol2109

Nazalost mislim da necu imat razloga cekat ponedjeljak… Toliko jaki bolovi u ledima i povremeno pritisak u donjem dijelu trbuha… Izgleda da vjestica dolazi 😣😣😣😣😣😣😣

Ne mora biti, mene su užasno boljela leđa i pritisak mi je bio dolje, samo što sam posumnjala da sam trudna jer se to počelo događati desetak dana prije m a inače mi je pms počinjao par dana prije. I eto ga plusić, držim fige i tebi 🤞🤞🥰🥰

• tonkica031
    27. Studeni 2019. 20:40

Nikol2109

Nazalost mislim da necu imat razloga cekat ponedjeljak… Toliko jaki bolovi u ledima i povremeno pritisak u donjem dijelu trbuha… Izgleda da vjestica dolazi 😣😣😣😣😣😣😣

Jel imas kakvih promjena na dojkama

• Nikol2109
    27. Studeni 2019. 20:54

tonkica031

Nikol2109

Jel imas kakvih promjena na dojkama

Nista osim boli koja je lagana (inace kad mi m treba doci budu bas neizdrzivo bolne) imam roskasti iscjedak ne kao kad trebam dobiti menstruaciju tako da sam sva zbunjena sto je u pitanju ali tjesim se onom strpljen spašen 😅

• Nikol2109
    27. Studeni 2019. 20:56

Sonia33

Nikol2109

Ne mora biti, mene su užasno boljela leđa i pritisak mi je bio dolje, samo što sam posumnjala da sam trudna jer se to počelo događati desetak dana prije m a inače mi je pms počinjao par dana prije. I eto ga plusić, držim fige i tebi 🤞🤞🥰🥰

Hvala puno i meni je ovo 5 dana prije tako sa mi je cudna sva ta bol (pritisak u donjem dijelu) inace pocne tek kad krene menstruacija 

• tonkica031
    27. Studeni 2019. 21:00

Ma moramo misliti na najbolje i nadati se + ja nemogu docekat ponedjeljak... Najradije bi odma napravila test

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.