Rita i Nala zajedno cekamo 6.12. za pravit testice i nadam se da ce nas sv.nikola lijepo obradovat sa poklonom!! Jel jos koja cura ceka 6.12.?
Rita kako je, kakvi su folikuli? Nadam se da t e nema tu jer si se bacila na muža hehe. Ostale cure žao mi je radi vještice idemo u novi mjesec 💪💪. Nadam se ipak da će hiti kojih pluseva za Sv. Nikolu i Božić ❤️.
Ja kako sam rekla još uvijek na duphastonu na čekanju.
hej,ja sam ti bila na folikulometriji samo na 10 dc rekla mi je taj dan odmah akcija jer mi je folikul bio 21 mm i da pratim lh trakicu i kad mi je pozitivna da imamo odnose taj dan i dan nakon. Pozitivnu trakicu sam imala na 13dc znaci u nedjelju i obavili smo domaci zadatak taj dan i dan nakon (jucer) i sad cekanje i neda mi se vise majko mila 😀🙄
Kak si ti?
À super bitno da ste pokrili sve dane :). Ja sam ok, izbio veliki herpes na ustima ali tako je bilo i prošli mj pa nis. Vjerovatno hormoni luduju. Neću nis mislit jesam nisam jer ću pričekati tih 12 dana pa onda vidjet. Svaki put u roku od 3 dana dodje vještica. Oko 6.12 bi trebala dobiti pa ćemo vidjeti. Znači i ti sad na čekanju. Držim fige 💪❤️
uh mene je herpes zezao prosli ciklus, sad je ok zasad. Ja trebam dobit 9.12. tako da se pratimo 👏👏 sretnooo
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Ima li koja da skupa samnom ne čeka ponedjeljak?😅🤞
Pridruzujem se i ja ne cekanju u ponedjeljak
Rita i Nala zajedno cekamo 6.12. za pravit testice i nadam se da ce nas sv.nikola lijepo obradovat sa poklonom!! Jel jos koja cura ceka 6.12.?
🤞🤞
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Bok cure ovaj mjesec sam se prepustila imat cemo odnose skicnem na onaj moj kalendar kad su kao plodni dani ali imat cemo odnose i ovih dana svakako ali nema vise bacanja novaca na trakice samo se izforsiram i imamo odnose tad i onda nista na kraju mengu sam imala 16.11. Je dosla imala sam ju 5 dana eto koliko mi je kasnila svaki mjesec drugačije mozda mi je O prije ili kasnije zato cemo svakako imati odnose ovih dana nismo imali jos nijednom ali nadam se da cemo od veceras poceti samo da mi O vec nije prosla 🤔🤞🤞🤞🤞🤷♀️
Bok cure ovaj mjesec sam se prepustila imat cemo odnose skicnem na onaj moj kalendar kad su kao plodni dani ali imat cemo odnose i ovih dana svakako ali nema vise bacanja novaca na trakice samo se izforsiram i imamo odnose tad i onda nista na kraju mengu sam imala 16.11. Je dosla imala sam ju 5 dana eto koliko mi je kasnila svaki mjesec drugačije mozda mi je O prije ili kasnije zato cemo svakako imati odnose ovih dana nismo imali jos nijednom ali nadam se da cemo od veceras poceti samo da mi O vec nije prosla 🤔🤞🤞🤞🤞🤷♀️
Ma i oni koji ne prate trakice ostanu trudne ako imaju odnos barem svaki 3 dan 😂😂😂
Trebas bit aktivna nakon M odma i onda ne moras pratit.
Al ja ipak popratim🙈🙈🙈🙈
Book curke evo opet se javljam,nije mi vrag dao mira i ponovila sam test maloprije (trakicama iz mullera) i opet se pojavila jaako svijetla crticaa,jel moguce mozda da je doslo kasnije do oplodnje? Posto jeli neki 7 dana mi kasni a crtice su jako slabe...
Sortiraj odgovore
Najstariji