Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mara Kokosica
    26. Studeni 2019. 08:06

Slee

Pozdrav, zene!
    Ja bih vam se voljela pridruziti. Ovaj mjesec cemo prvi put pokusati. Napravila sam papu i briseve i vadila hormone. Progesteron mi je izgleda nizak (7, a gon kaze da treba biti bar 20), a ostali nalazi stizu u srijedu.

Imate li kakve savjete? Preporuku? Iskustvo s niskim progesteronom?

Sretnoo. Dobro nam dosla. Ja nisam vadila pa i ne znam. Nadam se da ce ti ostale cure znat pomoc. Jel vadis privatno ili u bolnici

06/20 blighted ovum 8tt.

sneguljica1
    26. Studeni 2019. 08:16

Mara Kokosica

Jutro cure, kad preporucujete izvaditi hormon progesteron?

Ako su ciklusi na 28 dana, onda progesteron ide 21-og dana da se vazi..ako su duzi onda se tako i vadi, znaci 7 dana prije ocekivane..

• Mare87
    26. Studeni 2019. 08:24

Nista ipak.. 
    Glupača je stigla jutros 😣
    Moj dragi kaže - samo strpljenja

sneguljica1
    26. Studeni 2019. 08:25

Mare poslusaj dragog...stres ti ne treba uopste..
    Drzim fige da za blagdane dobijete debeli plusic. 

• Mara Kokosica
    26. Studeni 2019. 08:27

sneguljica1

Mara Kokosica

Jutro cure, kad preporucujete izvaditi hormon progesteron?

Ako su ciklusi na 28 dana, onda progesteron ide 21-og dana da se vazi..ako su duzi onda se tako i vadi, znaci 7 dana prije ocekivane..

Aha. Meni su ciklusi svako 26 dana. Brzo stigne. Hvala na odgovoru. Da li da cekamo godinu dana pokusaja pa da onda izvadim ili odmah? Sta mislite? U svakom slucaju cu se konzultirati sa dr. Zao mi je sto je i tebi vjestica stigla.

06/20 blighted ovum 8tt.

sneguljica1
    26. Studeni 2019. 08:32

Pa u osnovi oni kazu da se pocne sa pretragama posle godinu dana..ali progesteron svakako mozes odraditi, eto samo da imas uvid u situaciju, npr ako je nizak da se ukljuci terapija, jer bi mozda bas bilo to razlog sto ne dolazi do trudnoce...
    Ja sam skroz relax, uopste ne razmisljam i ne sjekiram se, ni ovaj mjesec nema nista, ali necu da dozvolim da mi stres unisti mogucnost za dalje, to toplo preporucujem svima, uredu je razmisljati ali nepretjerivati...mi smo jake, mi moramo da se borimo..

Slee
    26. Studeni 2019. 08:35

Mare87, zao mi je sto si dobila. Drzim fige da na sljedecem ciklusu bude iznenadjenje 💗

Mara Kokosica, hvala na dobrodoslici. Ja vadim u bolinici. Bila sam kod svoje gin i rekla da zelimo raditi na bebi i ona me odmah poslala na vadjenje hormona.

E sad, kako su meni inace ciklusi nesto maaalo duzi, ja sam vadila progesteron 24dc i bas ovaj mjesec meni dode tjedan dana ranije na 26dc. I sam me brine da mi je zbog toga bio progic nizak, a gin je rekla da je svejedno morao biti veci. Navodno cu morati u drugom dojelu ciklusa piti neke tablete, ali sve cemo vidjeti kad u srijedu stignu svi nalazi. 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

Slee
    26. Studeni 2019. 08:39

Snjeguljica, imas pravo. Ja sam uzasno streberski tip i sve sam proucila i pripremila, a tek ovaj mjesec pocinjemo pa imam sad osjecaj da ce mi to sve naskoditi i mrzim to sto ne mogu ko drugi normalni biti bar na pocetku opustena.

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

sneguljica1
    26. Studeni 2019. 09:01

Slee vjeruj mi, mnogo studija o zatrudnjivanju sam procitala, nista ali nista od toga ne treba da te opterecuje..
    To su studije zasnovane na odredjenim primjerima, ne znaci da si bas ti ili bas ja taj slucaj, i to nije kod svih zena..
    U sto vecem grcu budes teze ces doci do cilja..
    Raduj se svakom odnosu sa svojim dragim, jer svaki odnos je sansa za zacece novog zivota, , a to je naravno najljepse..
    Ja sam jedno vrijeme drzala noge u zrak posle odnosa, glupost, istrazila i nidje veze, jedino sto moze ako je grlic materice u nepravilnom obliku e onda posle odnosa staviti jastuk pod zadnjicu, a ni to nije garancija..ma sve sam zaobisla..
    Samo pogodite tajming, "volite" se svaki dan ako je tvom dragom spermiogram dobar naravno..

Nala33
    26. Studeni 2019. 09:07

Rita kako je, kakvi su folikuli? Nadam se da t e nema tu jer si se bacila na muža hehe. Ostale cure žao mi je radi vještice idemo u novi mjesec 💪💪. Nadam se ipak da će hiti kojih pluseva za Sv. Nikolu i Božić ❤️.
    Ja kako sam rekla još uvijek na duphastonu na čekanju. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.