Mene cijeli dan nekakvi grcevi hvataju i cudan nekakav osjecaj… Čekam ponedjeljak… 😣
I ja cekam ponedjeljak... Mene svrbi stomak i imam stalno kao blage grceve, pecanje u stomaku i lagana zgaravica cijeli dan jel netko od vas mozda imao ili ima slivne simptome. Ili samo zelim da sam trudna pa sve osjetim
I ovo slivne hehehe tipkovnica poludila *slicne
Sto se tice zgravavice i nekakve nelagode /mucnine nakon jela, to imam i ja prethodnih 4 5 dana stalno ali u periodima..
Ajde onda se necemo nadati vjestici u ponedjeljak
Drzim nam svima fige ❤️
Taman idem na put sa mamom u njemačku bratova zena rodila pa eto mozda mi donese srecu
Pozdrav, zene!
Ja bih vam se voljela pridruziti. Ovaj mjesec cemo prvi put pokusati. Napravila sam papu i briseve i vadila hormone. Progesteron mi je izgleda nizak (7, a gon kaze da treba biti bar 20), a ostali nalazi stizu u srijedu.
Imate li kakve savjete? Preporuku? Iskustvo s niskim progesteronom?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Mene cijeli dan nekakvi grcevi hvataju i cudan nekakav osjecaj… Čekam ponedjeljak… 😣
I ja cekam ponedjeljak… Mene svrbi stomak i imam stalno kao blage grceve, pecanje u stomaku i lagana zgaravica cijeli dan jel netko od vas mozda imao ili ima slivne simptome. Ili samo zelim da sam trudna pa sve osjetim
nezelim ti davati laznu nadu ali i meni je bilo tako.. svrbez, grcevi, a zgaravicu bi dobila od caja haha sve se nesto poremetilo i eto me sad u 6tt 🤗
Jutro cure, kad preporucujete izvaditi hormon progesteron?
06/20 blighted ovum 8tt.
Sortiraj odgovore
Najstariji