Rastikasuper da je jedan dobar dio svega završen, i da je sve ok. Još te rezultate ali i oni će biti ok. 💪🤩
Htjela sam te pitati pored CIN3 pod koju grupu je pisala dijagnoza nakon papa test kod tebe? (III, IV)?
Da bar mogu sliku pape stavit. Meni ti je oznaceno sljedece: sil, hsil, dysplasia gravis, cin 3 i sve di pise atipicne i abnormalne stanice.
A na papirima od dr iz splita pise samo hsil/cin 3.
E ivona sve mi je jasno.... a zao mi je jer posao nije los, nije ni stresan stvarno osim evo u ovakvim situacijama ocito. Al da gustam dok radim, gustam stvarno. Al eto moralo se dogodit ovo da se vide prava lica. 🤷🏾♂️
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Rastikasuper da je jedan dobar dio svega završen, i da je sve ok. Još te rezultate ali i oni će biti ok. 💪🤩
Htjela sam te pitati pored CIN3 pod koju grupu je pisala dijagnoza nakon papa test kod tebe? (III, IV)?
Da bar mogu sliku pape stavit. Meni ti je oznaceno sljedece: sil, hsil, dysplasia gravis, cin 3 i sve di pise atipicne i abnormalne stanice.
A na papirima od dr iz splita pise samo hsil/cin 3.
E ivona sve mi je jasno…. a zao mi je jer posao nije los, nije ni stresan stvarno osim evo u ovakvim situacijama ocito. Al da gustam dok radim, gustam stvarno. Al eto moralo se dogodit ovo da se vide prava lica. 🤷🏾♂️
Bravo za hrabrost!! Sad je gotova ta pizdarija!!🤩 I kako kazes, sad znas s kim si na cemu na poslu!!😒
A ja bi ipak jos malo pricekala ipak sam ga radila prije 4 dana rano mi je jos nekako 😊🤔😍 hvala cure na podrsci drzite 🤞🤞🤞🤞
Smatram,da ako su ti mucnine i tegobe od trudnoce da ce i test pokazati,,jer kad osjecamo simptome tada je vec i nivo bete u nasem organizmu veci i sasvim dovoljan da ga kucni test indetifikuje..sto se tice ono za tvoju tetu,pretpostavljam da je razlog sto test nije pokazao taj da su joj ciklusi duzi a O kasnije,i trebalo je vise vremena da se stvori dovoljno hormona da bi ga test ocitao..Tako da..trk u apoteku i radi test,ne mogu iscekati vise…divim se tvojoj strpljivosti..☺️☺️☺️🌸
Ne ipak cu jos malo pricekati i dalje me bradavice bole na dodir, znam da se ne mozes strpiti, tako sam i ja u ponedjeljak radila ono test pa je bio negativan bolje da pricekam jos malo 🤞🤞🤞😍😊😊🙏🙏 nadam se da ce to sve na kraju biti dobro mislim pozitivno i da cu uskoro vidjet +!! Ja ne znam sto cu od srece kad vidim +!! Mislim da bi se mogla samo Bogu zahvaliti na tome i da bude sve dobro…
Breskviceeeee😩😩 daaaj vise hahahahha!!!!
Ja sam u srijedu trebala dobit, a danas petak i jos nista, cice sve jace bole, piskim 15x dnevno i osjecam pritisak dolje, al to je sve isto vrlo vjerojatno autosugestija. Sutra radim test ak ne dodje danas! Tocno znam kad spustim test da prichekam te preduge minute, izlit ce se iz mene vampirica!
A ja bi ipak jos malo pricekala ipak sam ga radila prije 4 dana rano mi je jos nekako 😊🤔😍 hvala cure na podrsci drzite 🤞🤞🤞🤞
Smatram,da ako su ti mucnine i tegobe od trudnoce da ce i test pokazati,,jer kad osjecamo simptome tada je vec i nivo bete u nasem organizmu veci i sasvim dovoljan da ga kucni test indetifikuje..sto se tice ono za tvoju tetu,pretpostavljam da je razlog sto test nije pokazao taj da su joj ciklusi duzi a O kasnije,i trebalo je vise vremena da se stvori dovoljno hormona da bi ga test ocitao..Tako da..trk u apoteku i radi test,ne mogu iscekati vise…divim se tvojoj strpljivosti..☺️☺️☺️🌸
Ne ipak cu jos malo pricekati i dalje me bradavice bole na dodir, znam da se ne mozes strpiti, tako sam i ja u ponedjeljak radila ono test pa je bio negativan bolje da pricekam jos malo 🤞🤞🤞😍😊😊🙏🙏 nadam se da ce to sve na kraju biti dobro mislim pozitivno i da cu uskoro vidjet +!! Ja ne znam sto cu od srece kad vidim +!! Mislim da bi se mogla samo Bogu zahvaliti na tome i da bude sve dobro…
Breskviceeeee😩😩 daaaj vise hahahahha!!!!
Ja sam u srijedu trebala dobit, a danas petak i jos nista, cice sve jace bole, piskim 15x dnevno i osjecam pritisak dolje, al to je sve isto vrlo vjerojatno autosugestija. Sutra radim test ak ne dodje danas! Tocno znam kad spustim test da prichekam te preduge minute, izlit ce se iz mene vampirica!
Ja vjerujem da vjestica nece izlit i da ce bit pluss ajdee drzim ti figeee🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞
Rastika super da je sve proslo, sad samo laganini i cuvaj se :)
Breskvice ajdee test, ako vec imas simptome znaci da test onda sigurno pokazuje plus 🤞
Malina sta ima kod tebe?
Ostalim curama zelim svu srecu u iscekivanju. 😘😘
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Breskvica i baebee dajte napravite test! Ja sam danas na dan kad trebam dobiti napravila i plus!
It’s a baby boy💙
Breskvica i baebee dajte napravite test! Ja sam danas na dan kad trebam dobiti napravila i plus!
Ozbiljnooo?? Plusss??
E cure moje ja sam se bila razocarala u ponedjeljak ipak zato zelim barem da ovaj tjedan zavrsi pa onda u ponedjeljak opet ponoviti 😊😊❤️❤️🤞🤞 cice kao da su mi malo vece po opipu ili si umisljam ne znam ni sama nista ne drugo ne boli recimo kako me zna 2 ili 3 dana bolit trbuh pred mengu ali sad nema ni toga..
Raštika sad se samo odmaraj i sve cetiri u zrak 🤣
Aaaaa Fever cestitaaaam 😍 ajmo ostale cure testove na sunce 🤣
Meni je danas zadnji dan menge pa za koji dan krecemo u akciju
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Cure zanima me jedno inace nekad znam mjeriti temperaturu i uvjek je bila ispod 36.5 a danas u ustima 36.9 pazuh 36.7 a dole 37.3..jel to ista znaci?? Ili je to nesta normalno ne znam puno o mjerenju temp..
Sortiraj odgovore
Najstariji