A ja bi ipak jos malo pricekala ipak sam ga radila prije 4 dana rano mi je jos nekako 😊🤔😍 hvala cure na podrsci drzite 🤞🤞🤞🤞
Smatram,da ako su ti mucnine i tegobe od trudnoce da ce i test pokazati,,jer kad osjecamo simptome tada je vec i nivo bete u nasem organizmu veci i sasvim dovoljan da ga kucni test indetifikuje..sto se tice ono za tvoju tetu,pretpostavljam da je razlog sto test nije pokazao taj da su joj ciklusi duzi a O kasnije,i trebalo je vise vremena da se stvori dovoljno hormona da bi ga test ocitao..Tako da..trk u apoteku i radi test,ne mogu iscekati vise…divim se tvojoj strpljivosti..☺️☺️☺️🌸
Ne ipak cu jos malo pricekati i dalje me bradavice bole na dodir, znam da se ne mozes strpiti, tako sam i ja u ponedjeljak radila ono test pa je bio negativan bolje da pricekam jos malo 🤞🤞🤞😍😊😊🙏🙏 nadam se da ce to sve na kraju biti dobro mislim pozitivno i da cu uskoro vidjet +!! Ja ne znam sto cu od srece kad vidim +!! Mislim da bi se mogla samo Bogu zahvaliti na tome i da bude sve dobro...
A ja bi ipak jos malo pricekala ipak sam ga radila prije 4 dana rano mi je jos nekako 😊🤔😍 hvala cure na podrsci drzite 🤞🤞🤞🤞
Smatram,da ako su ti mucnine i tegobe od trudnoce da ce i test pokazati,,jer kad osjecamo simptome tada je vec i nivo bete u nasem organizmu veci i sasvim dovoljan da ga kucni test indetifikuje..sto se tice ono za tvoju tetu,pretpostavljam da je razlog sto test nije pokazao taj da su joj ciklusi duzi a O kasnije,i trebalo je vise vremena da se stvori dovoljno hormona da bi ga test ocitao..Tako da..trk u apoteku i radi test,ne mogu iscekati vise…divim se tvojoj strpljivosti..☺️☺️☺️🌸
Ne ipak cu jos malo pricekati i dalje me bradavice bole na dodir, znam da se ne mozes strpiti, tako sam i ja u ponedjeljak radila ono test pa je bio negativan bolje da pricekam jos malo 🤞🤞🤞😍😊😊🙏🙏 nadam se da ce to sve na kraju biti dobro mislim pozitivno i da cu uskoro vidjet +!! Ja ne znam sto cu od srece kad vidim +!! Mislim da bi se mogla samo Bogu zahvaliti na tome i da bude sve dobro…
Kako sam i ja uzbudjena radi tebee mislim da cu i ja sretna bit kad kazes da je plus ehhehehehhe
Nikako da popratim sta je bilo sa pticatrkacica znam da je nesta rekla kao mora radit test🤔
Ne ipak cu jos malo pricekati i dalje me bradavice bole na dodir, znam da se ne mozes strpiti, tako sam i ja u ponedjeljak radila ono test pa je bio negativan bolje da pricekam jos malo 🤞🤞🤞😍😊😊🙏🙏 nadam se da ce to sve na kraju biti dobro mislim pozitivno i da cu uskoro vidjet +!! Ja ne znam sto cu od srece kad vidim +!! Mislim da bi se mogla samo Bogu zahvaliti na tome i da bude sve dobro…
Kako sam i ja uzbudjena radi tebee mislim da cu i ja sretna bit kad kazes da je plus ehhehehehhe
Hehe hvala ti 😊😊 puno mi znaci podrska od vas svih i naravno i meni bi bilo drago da i vi uskoro ugledate +! Ja sam isto uz vas tko ce nas podrzavat ako ne mi zene jedne druge moramo se zajedno drzati ❤️❤️
Eto mene, obavila konizaciju. 💪🏼 Nije nista strasno samo smrdi kad krene palit. Smrad je kombinacija zapaljenih dlaka i miris zuba kad se brusi 😂😂😂 Dobijes inekciju i ne osjetis nista, gora mi biopsija bila. Sad se prebacujem u relax mode, cijeli vikend cu netflix gledat 🤘🏻
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Jutros dobijem groznicu ili ti herpes na bradi inace sam znala dobit ju na bradi sto mi je normalno vjer je pad imuniteta uzrok a da li postoji mogucnost da je jos nesta uzrok groznici???? 🤞🤔
Eto mene, obavila konizaciju. 💪🏼 Nije nista strasno samo smrdi kad krene palit. Smrad je kombinacija zapaljenih dlaka i miris zuba kad se brusi 😂😂😂 Dobijes inekciju i ne osjetis nista, gora mi biopsija bila. Sad se prebacujem u relax mode, cijeli vikend cu netflix gledat 🤘🏻
Bravooo...jos jedna etapa zavrsena...odmaranje i uzivanje 😉😉😉😉💪💪💪💪
Bravooo…jos jedna etapa zavrsena…odmaranje i uzivanje 😉😉😉😉💪💪💪💪
E bas tako! Sad trebam samo pricekat rezultate s patologije da potvrde dijagnozu i da jave je li sve maknuto. Dr je rekao da se prosirilo duboko u kanal a on prakticki to i ne moze vidit nego samo struze ali da misli da bi trebalo bit sve okej. U mojoj glavi ja sam zdrava i sve je ok. Kad sam otvorila vrata klinike da idem kuci osmijeh mi izasao na lice automatski, kroz glavu mi je proslo: sad je sve dobro, nek je vise gotovo. 😉
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Rastika super da je jedan dobar dio svega završen, i da je sve ok. Još te rezultate ali i oni će biti ok. 💪🤩
Htjela sam te pitati pored CIN3 pod koju grupu je pisala dijagnoza nakon papa test kod tebe? (III, IV)?
Samo se opusti i odmori nemoj mislit o poslu nikako briga te za njih i sama sam radila u trgovini i niko ne mari za tebe a dosta kolegica koje su radile u trgovini i pokusale ostat trudne nisu uspjele mjesecima zbog stresa od posla al posao je bio bitan i vazan i svaka je rekla al ja nemogu dat otkaz kako cu nemogu na bolovanje nema ko radit i tako samo sebi zdravlje narušavas.......
Sortiraj odgovore
Najstariji