Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Malozuto
    09. Studeni 2019. 23:05

Cure evo i mene..valjda ce mi neko nesto reci..trudimo se.oko dva mjeseca.zadnju normalnu mengu sam imala 4.10.onda sam 1.11.imala dva dana nesto skroz malo rozo..bas rozo.i bas mala.osjecam se cudno.skoro svi simptomi si tu.bila sam sigurna..i sad sam skoro.da jesam..medjutim danas.popodne test neg.😢da li je moguce da ipak nisam imislila?

Mojezlato

09. Studeni 2019. 23:31

Malozuto

Cure evo i mene..valjda ce mi neko nesto reci..trudimo se.oko dva mjeseca.zadnju normalnu mengu sam imala 4.10.onda sam 1.11.imala dva dana nesto skroz malo rozo..bas rozo.i bas mala.osjecam se cudno.skoro svi simptomi si tu.bila sam sigurna..i sad sam skoro.da jesam..medjutim danas.popodne test neg.😢da li je moguce da ipak nisam imislila?

Mozda si prerano test napravila.
    ovisi kad ti je O bila?

Princess Mimi
    10. Studeni 2019. 02:19

tufnica1602

Hallo, ima li vas, htjela sam vas pitati je li se kojoj slucajno dogodilo ovako: naime nije bas ugodno za pricati ali zene razumiju bolje pa..naime sutra bi mi trebala bit ovulacija kao i svaki mjesec, a danas cijeli dan ja grceve imam i bol u lijevom jajniku i napetost velika u vanjskom dijelu spolovila da izvinete, al puno bas mi napeto izvana..nikad mi se to nije prije desilo ne znam da li je normalno? Ako je koja imala da mi napise mozda zbog cega 🤷🏻‍♀️

Meni se to znalo desiti oko ovulacije, ali nije dugo trajalo, niti dan. Dode pa prode, ne znam uslijed čega.

tufnica1602
    10. Studeni 2019. 05:33

PrincessMimi e da nije dugo trajalo, mozda nekih sat vremena, vjerovatno ima neke veze s ovulacijom..

• Ma08
    10. Studeni 2019. 08:09

Dobro jutro cure, evo me opet nakon dugo vremena. 
    Ma ne mogu vas u pratiti sve, al nastojat ću. 
    Evo u mene je ovakva situacija:menga kasni već 2 dana, povremeno me zaboli kao da ću procuriti svaki čas, imam vrtoglavice. Sutra radim test i nadam se da ću vas obradovati sutra ujutro 😍😃

Nala33
    10. Studeni 2019. 08:16

tufnica1602

Hallo, ima li vas, htjela sam vas pitati je li se kojoj slucajno dogodilo ovako: naime nije bas ugodno za pricati ali zene razumiju bolje pa..naime sutra bi mi trebala bit ovulacija kao i svaki mjesec, a danas cijeli dan ja grceve imam i bol u lijevom jajniku i napetost velika u vanjskom dijelu spolovila da izvinete, al puno bas mi napeto izvana..nikad mi se to nije prije desilo ne znam da li je normalno? Ako je koja imala da mi napise mozda zbog cega 🤷🏻‍♀️

Da nije možda neka jaka ovulacija... Mene je znalo dole tako boliti osjeti jajnike i grčeve. Si mjerila ovulaciju? Trebalo bi nakon dan dva proći. 

Nala33
    10. Studeni 2019. 08:18

Polly

Pozdrav curke!! Ja svratila da vidim ima li plusića?? Izvrtila sam par stranica od 8.11., dugo očekivanog datuma, ali ne vidiž novosti 😔 Jesam li koji plus propustila možda??

Samo sa vam javim da je moj pregled prošao super, mrvica je tuuu, trudnička knjižica otvorena. Idući petak opet na kontrolu jer nije bio siguran kad je vidio nekakve titraje pa misli da bi se srčeko moglo tada vidjeti 😍 Imam mali hematom i kako koji dan smećkasti iscjedak koji me zabrine, ali me navodno nebi trebao brinuti. Eto toliko od mene, pratim vas koliko mogu jer sam sad više aktivna u ljetnim bebama, a vama držim fige da se što prije prebacite k nama u grupu 🤞🏼💓💓

Bas lijepo vidjeti ovakve vijesti. Drago mi je da je sve super. Uzivaj i da bude sve po školski. Mislim da od nas puno koje smo treble pisati ništa. Bar ne za sada. Meni je vještica stigla. Mislim da još neko čeka... 

Polly
    10. Studeni 2019. 09:01

Nala33

Polly

Pozdrav curke!! Ja svratila da vidim ima li plusića?? Izvrtila sam par stranica od 8.11., dugo očekivanog datuma, ali ne vidiž novosti 😔 Jesam li koji plus propustila možda??

Samo sa vam javim da je moj pregled prošao super, mrvica je tuuu, trudnička knjižica otvorena. Idući petak opet na kontrolu jer nije bio siguran kad je vidio nekakve titraje pa misli da bi se srčeko moglo tada vidjeti 😍 Imam mali hematom i kako koji dan smećkasti iscjedak koji me zabrine, ali me navodno nebi trebao brinuti. Eto toliko od mene, pratim vas koliko mogu jer sam sad više aktivna u ljetnim bebama, a vama držim fige da se što prije prebacite k nama u grupu 🤞🏼💓💓

Bas lijepo vidjeti ovakve vijesti. Drago mi je da je sve super. Uzivaj i da bude sve po školski. Mislim da od nas puno koje smo treble pisati ništa. Bar ne za sada. Meni je vještica stigla. Mislim da još neko čeka…

Uff žao mi je 😔😔 Glavu gore i u nove pobjede, bit će uskoro, jednostavno mora! Samo si budite podrška, meni ste ovdje sve vi baš puno značile i olakšale mi put do plusa, bit će novih plusića idući mjesec, držim fige i pratim 🤞🏼🤞🏼💓

• ela32
    10. Studeni 2019. 10:38

Kako ste mi cure moje? Rita kako je kod tebe, jel dosla vjestica?
    Kod mene jos uvijek nista, nemam osjecaj da cu dobiti. Jedino me od sinoc strasno bole bradavice, kao da me netko stiska i stipa stalno, tako sta jos nikad nisam osjecala..

Nala33
    10. Studeni 2019. 10:44

ela32

Kako ste mi cure moje? Rita kako je kod tebe, jel dosla vjestica?
    Kod mene jos uvijek nista, nemam osjecaj da cu dobiti. Jedino me od sinoc strasno bole bradavice, kao da me netko stiska i stipa stalno, tako sta jos nikad nisam osjecala..

Dobro zvuči, ako još nije vještica stigla... Kad bi kao trebala?  Si radila onaj digitalni? Držimo fige. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.