Elamislim stvarno da nam nista teze ne pada..nego kad se pomirimo sa tim da nema nista ovaj mj, a onda se pojavi nesto sto nam opet cima zuvce..jaoooo..
Ako ne stigne do ujutru ponovi test..
Meni inace ako imamo odnos dan pred mengu, ona bas tad krene, ocu da kazem odnos mi je pokrene..nikad mi se nije desilo da je zaustavi..
Pa bas..samo kida zivce.. lijepo sam se pomirila da nista od ovog mjeseca..sad opet razmisljam mozda mi je ipak ovulacija bila kasnije, 30.10. kad je bio neki cudan rastezljivi iscjedak, pa da je jucer tek implantacija bila. Ma najbolje da ne razmisljam o nicemu, sutra ponovit test ako danas ne dodje i to je to!
Tako je ela ..od razmisljanja nemamo nista..
Drzim fige da ujutru bude plusic..
Zar nije trebalo jos nekoliko cura danas da radi testic..
Ela uh bome da ti iskida zivce, al strpi se jos koji dan i ponovi test, nadam se da je implantacija i da ces bar ti dobiti taj plus od nas par koje smo piskale testice. Ja sam nekako smirena, jednostavno me taj minus ne moze vise razocarat, tek kad bi vidjela plus e tu bi u nesvjest pala 😁 sad cekam mengu idem opet na folikulometriju na ciljane odnose, da potrosim taj Letrozol sto pijem i onda od 12 mjeseca pauza od tih hormona i svega pa sta Bog da ☺️
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Koliko nas ima za iduci mjesec!! ☺️ Samo hrabro cure, bit ce plusića! Ja sam nakon spontanog totalno pozitivna i vjerujem da ce bit odmah iduci mjesec. Ne znam je li dobro sto sam optimisticna (mogu bit jako razocarana kasnije) ali bas vjerujem da bude dobro. Drzim fige svima 🤞🏻
Meni su jucer trakice pokazale O (zadnji dan menge??)
Sad mi nista nije jasno.
Meni su jucer trakice pokazale O (zadnji dan menge??)
Sad mi nista nije jasno.
jel ti bila bas pozitivna, uhvatila si "pik"?
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Breskvica je imala pozitivan test na trudnocu neki dan, jel tako? il sam nesto pomijesala, puno nas je a u mene pamcenje ko u nekog starog dide od 90 godina inace 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji