Cure ,slusajte ovo..
Znaci danas sam isla na wc i pojavila se svjetlo roza tockica, al bas ono svijetla..i nakon toga nista vise. I sad me poceo bolit desni jajnik,nije ona bol ko kad menga dode..
E sad mene zanima..danas mi je 12ti dan nakon ovulacije,2 dana do menge (iako mi prosli mjesec kasnila pa mi se ciklus malo produžen), dali je moguće da bude 12ti dan implatacija?
Moguce je, jer je mozda ovulacija bila kasnije. 🤞
Hmm a mjerila sam LH trakicama i pik je bio 28og,O bi mogla bit najkasnije 29og ili 30og..
Evo neznam,bas sam se pomirila da nist od ovog mjeseca i jos ta tockica..reko super dosla je pa da i to rijesim 🤣
Koje si bila ono dane pokrila oko 28og??
Neznam drzim fige ..
iako se meni to cini kasno implatacija ako smo imale pik 28og🙈🙈
Pokrili smo 26ti i 28mi..poslije nismo nist uspijeli..a budemo vidjeli..ak ne krene M za 2 dana napravim test
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
Cure ,slusajte ovo..
Znaci danas sam isla na wc i pojavila se svjetlo roza tockica, al bas ono svijetla..i nakon toga nista vise. I sad me poceo bolit desni jajnik,nije ona bol ko kad menga dode..
E sad mene zanima..danas mi je 12ti dan nakon ovulacije,2 dana do menge (iako mi prosli mjesec kasnila pa mi se ciklus malo produžen), dali je moguće da bude 12ti dan implatacija?
Hmm a mjerila sam LH trakicama i pik je bio 28og,O bi mogla bit najkasnije 29og ili 30og..
Evo neznam,bas sam se pomirila da nist od ovog mjeseca i jos ta tockica..reko super dosla je pa da i to rijesim 🤣
Neznam drzim fige ..
Pokrili smo 26ti i 28mi..poslije nismo nist uspijeli..a budemo vidjeli..ak ne krene M za 2 dana napravim test
tako smo i mi..26 i 28 samo🙈🙈🙈😂😂😂
Cure ,slusajte ovo..
Neznam drzim fige ..
tako smo i mi..26 i 28 samo🙈🙈🙈😂😂😂
Onda ti drzim fige 🤞🤞
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
Curke ja danas idem na folikulometriju i pocinje praćenje nakon klomifena
Curke ja danas idem na folikulometriju i pocinje praćenje nakon klomifena
Sretno, ja imam sutra utz i po nove hormone pa onda za par dana folikulometirje.. Tu smo negdje.
Cureee recite da nisam luda, da vidite i vi!
https://ibb.co/GF0pZc6[ibb.co]
Danas mi je dan za dobit ili jucer..nisam sigurna
Napravila sam Clear sign test i pojavila se svjetlaa crtica u roku 3 min.
Prije dva dana prestala sam uzimati utrogestane jer sam bila uvjerena da nisam trudna, taj dan sam imala odnos i bilo je maloo krvi i mislim se evo je krenula je i sutra dan nista osim blijedo smeckastog iscjetka vrlo malo. Jutros se probudim izmjerim temperaturu a ona 36.8 a meni nikad nije prelazila preko 36.6 s tim da sam prestala sa utrogestanima 👀.. i tu me vec pocne kopkati da nisam mozda trudna, napravim test kad onooooo 😍😍
Evo sad sam opet stavila utrogestane.
Pa evo reci mi da sam i ja luda no i ja vidim crticu 😍😍😍😍😍😍😍
Ajmeee pocinje era plusicaaa 🎉🎉🎉
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
I ja vidim crticu🥰
tommyfame meni test jutros opet negativan.
tako da sutra prekosutra cu dobit😂
I ja vidim crticu🥰
tommyfame meni test jutros opet negativan.
tako da sutra prekosutra cu dobit😂
Kod mene i dalje nema naznaka M.
Sve cisto..ak ne krene do sutra budem ujutro test napravila. Nebih se stvarno nicem nadala da nije bilo te tockice 🙈🙈
Ti isto pricekaj da se malo približiš ocekivanoj.
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
Tockica, vidim je i ja :D samo meni na dan izostanka, cak i prije bila je jako debela crtica, mora da ti je O bila kasnije 100%. Ponovi svakako sutra il za dva dana :D
Sortiraj odgovore
Najstariji