jelenajelena tek sad procitah tvoju poruku, ajmee pa to je predivno, blago tebi obozavam pse. Ali puno posla imas to ti vjerujem, mozda imas i stresa i previse obaveza toga pa ne dolazi do trudnoce..nego ti dragog pod ruku i pravac Dubai na opustanje i mazenje 😂😂❤️😘
Tu sam ja, ne ono je bio pozitivan test na O, M jos nema bradavice me jako bole a prekjucer test pokazao -! Tako da se ne nadam previse jedino ako O nije bila kasnije, vidjet cu ovaj cjeli mjesec sta ce biti jos stignem dobiti jer se kod mene svakako ocekuje M ciklusi boze sacuvaj tako da nekad su kraci nekad duzi i tako ali bolje da ne dobijem ovaj mjesec M s lijepim razlogom testove necu nikako da radim do polovice ovog mjeseca tako da sta bude bude drzite 🤞🤞🤞🤞💪💪🤗🤗😘😘
Joooj Breskvice kod tebe je to bas katastrofa! Drzim fige da na kraju ni ne dodje M!! 😗😗
https://ibb.co/88s2SVK
Evo ovo je jucerasnja trakica (zadnji dan m)😅
pa kako tako tamna🙈🙈😂😂😂
Princess ja se iskreno nadam da ste hopsali..nerijetko se desi da zena ima O zadnji dan ciklusa ili neposredno posle ciklusa..
Tesko da ce lh trakica pokazati O ako je nema..
izgleda da imas ovulaciju dosta ranije, sta si rekla koji ti je dan ciklusa na toj trakici? neke zene imaju imaju na 9 ili 10 dc ovulaciju, kad ti je pik znaci da ti je ovulacija dan poslije ili dva dana nakon pika,sad samo hopsanje nema labavo 💪
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Tu sam ja, ne ono je bio pozitivan test na O, M jos nema bradavice me jako bole a prekjucer test pokazao -! Tako da se ne nadam previse jedino ako O nije bila kasnije, vidjet cu ovaj cjeli mjesec sta ce biti jos stignem dobiti jer se kod mene svakako ocekuje M ciklusi boze sacuvaj tako da nekad su kraci nekad duzi i tako ali bolje da ne dobijem ovaj mjesec M s lijepim razlogom testove necu nikako da radim do polovice ovog mjeseca tako da sta bude bude drzite 🤞🤞🤞🤞💪💪🤗🤗😘😘
Breskvice ovaj te ciklus bas zeza, mozda da betu izvadis?
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Breskvice ovaj te ciklus bas zeza, mozda da betu izvadis?
Moj ti to ginekolog ne bi htio on je malo cudan kad sam ga trazila i prije betu kad sam bila trudna ali nisam imala plod rekao mi je da mi beta nista ne znaci dok god se plod ne pojavi a nije se pojavio uopce jedan dokrot ti kaze da se vidi drugi kaze da se me vidi ništa na kraju kiretaza gdje ploda uopce nije bilo koma, jedino je rekla sestra kod njega ako mi bude kasnila 2 tjedna da onda dodjem to je kod nas sve ludo nitko normalan ni u bolnici ni osobno moj ginekolog.. Jos cekam bradavice bolne, svako malo nesto jedem samo trpam u sebe sta stignem... Vidjet cemo sta ce biti.. 🙏🤞
Kako ste mi cure? Jel koja pisnila test danas? Kod mene sve po starom, M jos nema, simptomi sve kao prije, al test cu praviti za 2-3 dana ako do tada ne dodje.
Rita kakvo je stanje kod tebe?
Sortiraj odgovore
Najstariji